Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
πηγε διακοπες κ ξεσαλωσε ε χαχαχαχαχΑσε ρε ,δε στρωνει με τιποτα αυτος!!!!!
πηγε διακοπες κ ξεσαλωσε ε χαχαχαχαχΑσε ρε ,δε στρωνει με τιποτα αυτος!!!!!
καλα αυτο δε χρειαζεται να στο πει
θαπρεπε να το ξερεις απο μονος σου
αρειαναρα κ ξερο ψωμι(καλα το εγραψα azazel?)
κανω μια γενικη παρατηρηση....οταν θα ρωτησω για κατι αλλη βαρυτητα θα εχει για μενα απο ενα μελος που εχει γραψει χιλιομετρα και χιλιαδες μηνυματα απο εναν νεο...επειδη παντα ειμαι καλοπροεραιτος ποτε δεν αμφησβιτω οποιαδηποτε κριτικη...αλλα αλλο να μου απαντα ο γιορκι πχ και αλλο ο καραμητρος....απλα πραγματα
Αφου είναι μπεκρούλιακας...ολο για μπυρες θα γραφει!!!!!το οτι ο azael εχει 4000 μηνύματα δεν μου λέει τίποτα, γιατί αν κρίνω απο τις 10 τελευταίες σελίδες έχει γράψει καμια 60 μηνύματα για να κράξει άλλους η να λέει πάμε για μπύρες.
δεν προτείνει καμία. ούτε γράφει για καμια γκόμενα πουο δοκίμασε. αυτα
γιατί αν κρίνω απο τις 10 τελευταίες σελίδες έχει γράψει καμια 60 μηνύματα για να κράξει άλλους η να λέει πάμε για μπύρες.
το οτι ο azael εχει 4000 μηνύματα δεν μου λέει τίποτα, γιατί αν κρίνω απο τις 10 τελευταίες σελίδες έχει γράψει καμια 60 μηνύματα για να κράξει άλλους η να λέει πάμε για μπύρες.
εγω θα πω το εξης....γραφουμε και εκφραζομαστε δημοσιαεκτος απο τα μελη του σαιτ μας διαβαζουν και οι επισκεπτες....κρινομαστε απο τα λεγομενα μας...αυτα....το οτι ο azael εχει 4000 μηνύματα δεν μου λέει τίποτα, γιατί αν κρίνω απο τις 10 τελευταίες σελίδες έχει γράψει καμια 60 μηνύματα για να κράξει άλλους η να λέει πάμε για μπύρες.
το οτι ο azael εχει 4000 μηνύματα δεν μου λέει τίποτα, γιατί αν κρίνω απο τις 10 τελευταίες σελίδες έχει γράψει καμια 60 μηνύματα για να κράξει άλλους η να λέει πάμε για μπύρες.
έτσι ακριβώς φίλε
έχει μετατρεψει το φορουμ σε τσατ
συν ότι βρίζει όλες τις πουτάνες για τα λεφτά που ζητάνε...έπρεπε να τον ρωτήσουν πρώτα και να παρουν την έγκρισή του!!!
Πες τα πες τα !!!
Μαύρο στον azazel
Εγω ειμαι ο γραφικος η εσυ που σ'αρεσουν ολες?
εκανες το λαθος να πεις τη μαγικη λεξηΕσυ αυτο κατάλαβες;
Σε χάλασαν οι φοιτητριες που σου έστειλα...
Σωστά
Υ.γ Κατεψαλτη κλείσε και κανενα μπούτι και μην ασχολείσαι με μενα.
Αμα θελεις κανε προφιλ εδω και γραφε,σταματα να σχολιάζεις τους πάντες και να το παίζεις ντίβα.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκα και να κατάλαβες ότι ήταν χιουμοριστικο το σχόλιο μου.
Τα σέβη μου.
Στηριζω τον αδερφο ΑΡΙΑΝΟ azazel.... Ακομη και στην Ουγγαρια ειδαν φανελα του ΑΡΗ και μας βαλανε τρικλοποδια ;) ;) ;)
γραψε καμια κριτικη ρε μουτρο...να μην λενε οτι γραφεις μονο για μπυρες....και σταματα να ασχολησαι με τον αρη
Θα αρχισει να κριτικαρει τις μπυρες τωρα λεει...γραψε καμια κριτικη ρε μουτρο...να μην λενε οτι γραφεις μονο για μπυρες....και σταματα να ασχολησαι με τον αρη