salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Καποιο αξιολογο μιλφο-γκιλφ?
Ισχυει μαγκες!!! Με το καυλι στο στομα και συνεχιζε την παρλα η τυπισσα, απιστευτη!!! Αλλα ειναι πολυ δυνατο μωροσυμφωνώ 100% δεν ξέφυγες ούτε ένα και
Λοιπον θα γινω κακος τωρα γιατι ετσι πρεπει....Ισχυει μαγκες!!! Με το καυλι στο στομα και συνεχιζε την παρλα η τυπισσα, απιστευτη!!! Αλλα ειναι πολυ δυνατο μωρο
Και συ την ηξερες?Μαρία Μ.
Γεια σου φακιρη παιχταρα μου.
Που εισαι ρε θηριο??????????Δώστε ρε υλικο στο λαουτζίκο που διψάει για μάθηση!
Ειχα γραψει οταν την ειχα παρει πρωτη φορα φιλεΛοιπον θα γινω κακος τωρα γιατι ετσι πρεπει....
Ηδη τρεις παικτες εχουν δοκιμασει και δεν εχουν αναφερει τιποτα...
Με το τσιγκελι τα βγαζουμε...Ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν εχει γραψει όταν τη δοκιμασε...
Αλλα από ερωτήσεις καλα παμε....
Εγω τη πηρα το ΣΚ και ηθελα να δω αν τη ξερει κανεις....
Τελικα είναι πολλοι αυτοι αλλα φυσικα δεν ενημερωνουν παρα μονο αν γινει κουβεντα...
είχα κάνει ερώτηση πριν λίγες μέρες αν την γνωρίζει κάποιος. Ανέφερα ότι θα κάνω την καταδρομική και θα ενημερώσω αλλά με πρόλαβε ο συνάδελφοςΛοιπον θα γινω κακος τωρα γιατι ετσι πρεπει....
Ηδη τρεις παικτες εχουν δοκιμασει και δεν εχουν αναφερει τιποτα...
Με το τσιγκελι τα βγαζουμε...Ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν εχει γραψει όταν τη δοκιμασε...
Αλλα από ερωτήσεις καλα παμε....
Εγω τη πηρα το ΣΚ και ηθελα να δω αν τη ξερει κανεις....
Τελικα είναι πολλοι αυτοι αλλα φυσικα δεν ενημερωνουν παρα μονο αν γινει κουβεντα...
Θα μπορουσες να γραψεις και τη δικια σου εμπειρια μαζι της....είχα κάνει ερώτηση πριν λίγες μέρες αν την γνωρίζει κάποιος. Ανέφερα ότι θα κάνω την καταδρομική και θα ενημερώσω αλλά με πρόλαβε ο συνάδελφος
Θα μπορουσες να γραψεις και τη δικια σου εμπειρια μαζι της....
Η να τον επιβεβαιώσεις με δυο κουβέντες...
Τελος παντων,οτι θελει ο καθενας κανει....αλλα καποια πραγματα,ενοχλουν...
Θα μπορουσες να γραψεις και τη δικια σου εμπειρια μαζι της....
Η να τον επιβεβαιώσεις με δυο κουβέντες...
Τελος παντων,οτι θελει ο καθενας κανει....αλλα καποια πραγματα,ενοχλουν...
Όλα οσα γραφτηκαν ειναι100% ΣΩΣΤΑ....Εσένα πώς σου φάνηκε Φακίρη?
Όλα οσα γραφτηκαν ειναι100% ΣΩΣΤΑ....
Για δυωρο πηγαινα αλλα λογω απροβλεπτων καταστάσεων μειναμε στην ωρα...3ωρο πήρες?
Για δυωρο πηγαινα αλλα λογω απροβλεπτων καταστάσεων μειναμε στην ωρα...
Αν διαβασεις λεπτομερως τα προηγουμενα ποσταρισματα για το κοριτσι θα το βρεις...Ευχαριστώ μαν. Νομίζω κατάλαβα το "απροβλεπτες καταστάσεις" ...
Αν διαβασεις λεπτομερως τα προηγουμενα ποσταρισματα για το κοριτσι θα το βρεις...