Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
εννοειται οτι δεν διαφωνω καθολου ειδικα τωρα. απλα ρωταω αμα ξερουμε τι παιζει αν ειναι αληθινη υπηρεσιες και τα λοιπα και τα λουπου
εννοειται οτι δεν διαφωνω καθολου ειδικα τωρα. απλα ρωταω αμα ξερουμε τι παιζει αν ειναι αληθινη υπηρεσιες και τα λοιπα και τα λουπου
Εχω προσφορα απο εναν χμ..οχι και τοσο αντρα... Αν τον σφυριξω κανα δυο, με κανει κονε με κοριτσακια που τα αρπαζουν....
Πρωτα τα τηλ πες του...Εχω προσφορα απο εναν χμ..οχι και τοσο αντρα... Αν τον σφυριξω κανα δυο, με κανει κονε με κοριτσακια που τα αρπαζουν....
Εχω προσφορα απο εναν χμ..οχι και τοσο αντρα... Αν τον σφυριξω κανα δυο, με κανει κονε με κοριτσακια που τα αρπαζουν....
Πρωτα τα τηλ πες του...
Είναι....πουστηδες αυτοι!!!!
Να θυσιαστω για το μπου??? Θα το κανω γιατι σας αγαπαω ρε αδερφια!!!!Take one for the team man! Και μετά δώσε κανένα τηλ και σε μας.... (από κορίτσια)
θα κανεις που θα κανεις τη θυσια καντη ολοκληρη να παει στο διαολοΝα θυσιαστω για το μπου??? Θα το κανω γιατι σας αγαπαω ρε αδερφια!!!!
...αλλα αν θελει να σπρωξει αυτος?? :S
Είναι....πουστηδες αυτοι!!!!
ο φιλικος προς ολους εδω μεσα ειναι;Εχω προσφορα απο εναν χμ..οχι και τοσο αντρα... Αν τον σφυριξω κανα δυο, με κανει κονε με κοριτσακια που τα αρπαζουν....
Όπως σε βλεπω και με βλέπεις....Αυτό παίζει να είναι πραγματικό;;;
Δηλαδή;;; Είναι δοκιμασμένο; Και τι λέει γενικά;Όπως σε βλεπω και με βλέπεις....