House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Λογικά η Μαρία ήταν Αφού λες ξανθιά
Μιλησα μαζι της,φαινεται καλος και πρόσχαρος χαρακτηρας...Για αυτη τη Μενια ξερουμε κατι. Δεχεται λεει και στο χωρο της.
Δεν νομιζω,εγω για βιζιτου την εκοψα...λίγο άκαιρ (αλλά ψάχνω παλιοτερα σχόλια), αλλά νομίζω ότι η ξανθιά είναι διευθυντρια ή κάτι τέτοιο του ξενοδοχείου.
μαλλον την ιδια λεμε.
την πετυχα στην Νίκης και περπατούσα απο πίσω της, εχοντας ίδια αντίδραση με εσένα.
Μπήκε μέσα και την χάζευε ακομη και ο αστυνομικός απεναντι.
Ξανθια ρε χαουζ...2 Ερωτήσεις .
μελαχρινή ήταν αυτή που είδες ;
Μετά με τι καρδιά μπόρεσες να πηδήξεις Την Αλια ;
ΠΟΙΑ....ΜΑΡΙΑ?????Ξανθιά και μουναρα πιθανότατα η Μαρία.
Το έγραψα παραπάνω.
Τώρα μη ρωτήσετε ποια Μαρία
Μιλησα μαζι της,φαινεται καλος και πρόσχαρος χαρακτηρας...
Και το κυριοτερο ΑΨΟΓΑ ελληνικα.....Όχι Αλβανια,Βουλγαρια κλπ..
Δυστυχως δεν ταιριαξαν οι ωρες μας...
Αλλα το ενστικτο μου λεει ότι είναι καλη στη περιποιηση τουλάχιστον,που είναι το κυριως ζητουμενο..
Θα προσπαθήσω και θα τη δω σιγουρα καποια στιγμη...
Μιλας με γριφους,γεροντα....σαπιλα ρε παιδια..
Τι εννοεις ρε φιλε πες μπας και γλυτωσουμεσαπιλα ρε παιδια..
Το ότι συμπιπτουν οι δυο κριτικες,δειχνει ότι είναι ακριβως ότι γραφεται...Σας διάβασα εδώ που γράφετε για την Ρωξανα.
Με εγκωμιαστικά σχόλια κιόλας .
Μπαίνω διαβάζω και τις δύο κριτικές και μια έχει εμφάνιση 6 κι η άλλη 5.
Ελπίζω να.Μη την αδικώ την κυρία αλλά αυτές οι βαθμολογίες ( που πιθανότατα εμπεριέχουν και μια ευγένεια προς τα πάνω ).συν κάποιο σχόλιο για ουλές στο σώμα μου λένε πως η γυναίκα δε βλέπεται.
Έπαναλαμβανω πως δε την έχω συναντήσει απλά μη τα κρίνουμε όλα από μια χαμηλή τιμή και μόνο.
Αν προσθεσεις τη τιμη και τη πισω τρυπα,κατι γινεται....Με.συγχωρείς φίλε Φακιρη αλλά μια εμφάνιση του. 5 ( 5,5 αν θες απ τις δύο κριτικές ) δεν καλύπτεται από κανένα σέρβις .
Προσωπική άποψη που μπορειτε κάλλιστα να την γράψετε στα παπαρια σας.
ξανά λέω δε θέλω να την αδικήσω τη γυναίκα απλά στην ηλικία μου και στην οποία εμπειρία μου το "κάτι γίνεται " δε μου αρκεί.Αν προσθεσεις τη τιμη και τη πισω τρυπα,κατι γινεται....
Τι εννοεις ρε φιλε πες μπας και γλυτωσουμε