nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 429
- Πόντοι
- 20
Όλες οι πληροφορίες είναι στο προφίλ μουΟ κώλος διατίθεται ?
Όλες οι πληροφορίες είναι στο προφίλ μουΟ κώλος διατίθεται ?
Για πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστο, δάσκαλε του καφέ .Ο κώλος διατίθεται ?
Ευχαριστώ πολύΌλες οι πληροφορίες είναι στο προφίλ μου
Επειδή δε μπορώ να στείλω μνμ μπορείς να μου στείλεις για να κανονίσουμε σήμερα?Την πιο γλυκιά μου καλημέρα σε όλα τα μέλη εύχομαι σε όλους μία γκαυλοτική ημέρα.
Τι να κάνω ρε μανΓια πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστο, δάσκαλε του καφέ .
Τι να κάνω ρε μαν
Ανοίγω νήματα από την αρχική σελίδα να χαζέψω και μου σκάνε κωλοτρυπίδες στα μούτρα να πούμε
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ότι εφόσον δεν είναι σε προσφορά για ποιο λόγο να μοστράρονται
Δείτε τί δεν θα πάρετε και ελάτε να με κάνετε και εμένα ντίβα....Την πιο γλυκιά μου καλημέρα σε όλα τα μέλη εύχομαι σε όλους μία γκαυλοτική ημέρα.
εισαι ετοιμος να κανεις επενδυση ??Ο κώλος διατίθεται ?
Για ass rating ( τι μόνο οι κοπέλες θα έχουν dick rating; ). Ναι αλλά σε κάποιες σου αρέσει εεεεε χαχα.Τι να κάνω ρε μαν
Ανοίγω νήματα από την αρχική σελίδα να χαζέψω και μου σκάνε κωλοτρυπίδες στα μούτρα να πούμε
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως ότι εφόσον δεν είναι σε προσφορά για ποιο λόγο να μοστράρονται
τι θελεις να σου δειξουμε στο view master a parisΤι να κάνω ρε μαν
Να σε δω να κάνεις 504χλμ για ένα κώλο, τι να περιμένω άραγεε κωλοτρυπίδες στα μούτρα να πούμε
εφόσον είναι σε προσφορά
Προσυπογράφω σε όλα αυτά που αναφέρεις από την χθεσινοβραδινή μου συνάντηση με την κοπέλα.Συνάντηση με την εν λόγω Έλλη νέα στον χώρο...!!! ψεύτικες φωτογραφίες μεν αλλά δε θα απογοητευτεί κανένας με το πιπινακι που θα δει ωραίο σώμα ωραίο βυζι 3 κωλαρα φοβερή που την προσφέρει αν δεν έχει κάνα τεράστιο κάποιος και φιλιά που δίνει απλόχερα 100 ευρώ μισαωρο και 150 η ώρα συν 50 ο κωλος.Κοστος 200 ευρώ με κωλο η πιτσιρίκα αξίζει μάγκες στο χωριό μας σπάνια έχουμε τέτοια μουνακια ορματε
Πιθανόν να ήμουν εγώ ο ένοχος.Ποιο παλικάρι από εδώ την έκλεισε μόλις για 2ωρο ή και 3ωρο...?
Από σώμα τι λεει?Προσυπογράφω σε όλα αυτά που αναφέρεις από την χθεσινοβραδινή μου συνάντηση με την κοπέλα.
Θα μπορούσα να πω της το πρόσωπο μοιάζει με διάσημη παρουσιάστρια.
Μια φωτογραφια ; αυτη εχουμε ; ολη την σαιζον αυτη θα παιζεις;Μια γκαυλοτική καλημέρα σε όλους,
Από εσένα τον πιο όμορφο τον πιο έξυπνο με τις πιο καυστικές απαντήσεις δεν διάβασες ότι ετοιμάζω καινούργιο καρέ με φωτόςΜια φωτογραφια ; αυτη εχουμε ; ολη την σαιζον αυτη θα παιζεις;
Για αραχωβα παιζει κάτι;Από εσένα τον πιο όμορφο τον πιο έξυπνο με τις πιο καυστικές απαντήσεις δεν διάβασες ότι ετοιμάζω καινούργιο καρέ με φωτός
Τουλάχιστον απαράδεκτος!!!
βρε αι σα περα...ΜΕΤΡΙΑΑπό εσένα τον πιο όμορφο τον πιο έξυπνο με τις πιο καυστικές απαντήσεις δεν διάβασες ότι ετοιμάζω καινούργιο καρέ με φωτός
Τουλάχιστον απαράδεκτος!!!
Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν τα εγγλέζικα,βρε αι σα περα...ΜΕΤΡΙΑ
Καλημέρα καυλιάραΜια γκαυλοτική καλημέρα σε όλους,