azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
Δεν έχω μονάδες!
Και δεν έχω και το τηλέφωνό σου!
Καλα λοιπον θα σε παρω εγω >
Δεν έχω μονάδες!
Και δεν έχω και το τηλέφωνό σου!
Τωρα αμα ρωτησω τι είναι το viber θα φανω βλαχος?
Ερικα και Ηλεκτρα ειναι η ιδια? ο Καβαλαρης ειχε πει "καλο το κοντοπουτανο" για μια απο τις δυο.Sorry αν εχει αναφερθει, αλλα ξερει κανει τι παιζει με ΕΡΙΚΑ; Είναι αυτή στις photos;
Καλησπερα,
ειδα μια αγγελια στον αγγελιοφορο. πηρα τηλ. δεχεται μονο στο χωρο της και ειναι στο Πανοραμα.
παιρνει 80 ευρω. ξανθια 1,76 υψος μου ειπε. Ξερει κανεις κατι? το τηλ της τελειωνει σε 279.
ευχαριστω.
Την επισκευτηκα την κοπελα και θα συνεπικουρισω οτι ειναι καλη περιπτωση για τα γουστα μου. Αψογο social time , gfe οχι τελειου επιπεδου δεκτικοτατη σε οδηγιες. Σου βγαζει μια αισθηση οτι ειναι καινουργια στο μειντανι, κατι σαν τη γειτονησα που γουσταρεις και το γυρησε σε βιζιτα κατασταση.. Παντως ειναι καλο παιδι.
Με εχουν στο περιμενε,δεν υπαρχει ανταλλακτικο λεει.Ρε Φακιρη τι το θες εσυ το viber κανε πρωτα την οθονη απο το κινητο σου και μετα θα σου πω τι ειναι,αμα παρεις καινουριο
Και στο Πανοραμα μενει?
Και στο Πανοραμα μενει?
Μπα δεν νομίζω....όσες φορές πήγα την περίμενα να έρθει
Καλησπερα,
ειδα μια αγγελια στον αγγελιοφορο. πηρα τηλ. δεχεται μονο στο χωρο της και ειναι στο Πανοραμα.
παιρνει 80 ευρω. ξανθια 1,76 υψος μου ειπε. Ξερει κανεις κατι? το τηλ της τελειωνει σε 279.
ευχαριστω.
Φένεται καλό κομάτι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι αληθινή
Που εισαι συ ρε?Ψαξε πισω θα βρεις απαντηση
Την επισκευτηκα την κοπελα και θα συνεπικουρισω οτι ειναι καλη περιπτωση για τα γουστα μου. Αψογο social time , gfe οχι τελειου επιπεδου δεκτικοτατη σε οδηγιες. Σου βγαζει μια αισθηση οτι ειναι καινουργια στο μειντανι, κατι σαν τη γειτονησα που γουσταρεις και το γυρησε σε βιζιτα κατασταση.. Παντως ειναι καλο παιδι.
moyfa einai re ma.me 11 noymera sto kin ti perimeneis?Υπάρχει γνώση για το παρον τεμάχιο........
10 είναι.....moyfa einai re ma.me 11 noymera sto kin ti perimeneis?