ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Δεν ξερω,δεν συζητησα και ουτε με ενδιαφερει το θεμα.Αυτη δν εχει στα εξτρα ΣΕΞ χωρις καποτα ;
Κατι τετοια θυμαμαι ελεγε σε μην. !
Δεν ξερω,δεν συζητησα και ουτε με ενδιαφερει το θεμα.Αυτη δν εχει στα εξτρα ΣΕΞ χωρις καποτα ;
Κατι τετοια θυμαμαι ελεγε σε μην. !
Αυτο ειναι σιγουρο… ουτε καν, απλως οτι αφορα την καθαριοτητα της και την ιδια τι παιζει… προσεξες κατι ;Δεν ξερω,δεν συζητησα και ουτε με ενδιαφερει το θεμα.
Οχι,μια χαρα καθαρη ηταν.Αυτο ειναι σιγουρο… ουτε καν, απλως οτι αφορα την καθαριοτητα της και την ιδια τι παιζει… προσεξες κατι ;
Τα εχω γράψει αδερφέ εδώ σε αυτό το νημα για αυτό δεν τα ξαναέγραψα 3 με 5 σελίδες πισω νομίζω ναι μιλάει αγγλικά πολυ καλααφού έχεις πάει γράψε και καμιά λεπτομέρεια για ενημέρωση...σώμα ,σέρβις, επικοινωνία,...αγγλικά μιλάει;
Θα πάρεις ρωσσοπόντια σε εκδήλωση; Πάρε καμία ξαδέλφη σου καλύτερα......Ευχαριστώ πολύ . Θα την αναζητήσω . Αν χρειαστώ βοήθεια θα επανέλθω
Ελληνίδα??Μελαχροινο προμιλφ,ρωγα καγκελο,φιλια φουλ.
Γαμιεται με παθος,αντεχει το κοπανημα,
Ψηλο κορμι με ποδαρες και κωλαρα,οτι πρεπει για μενα.
Λεττονη δηλωνει,αλλα την εκοψα για πιο νοτιεςΕλληνίδα??
Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω πάντα προτιμάω Ελληνίδα. Αλλά Θεσσαλονίκη δεν έχω εικόναΘα πάρεις ρωσσοπόντια σε εκδήλωση; Πάρε καμία ξαδέλφη σου καλύτερα......
Μακριά από το συγκεκριμένο γραφείο, έχει και 2-3 προφίλ στο κάνε σεξ. Φέρνει κατά καιρούς κάτι μπάζα, παχουλές και κάτι εγχειρισμένα τραβέλια. Κάποιες προσφέρουν ακάποτο, εν γνώσει πάντα του γραφείου, οπότε μακριά και αγαπημένα.Το να κανουν ακαπωτο χυμα σαν υπηρεσια και μαλιστα τα εσκορτς ειναι μλκια. Υποτιθεται στο εσκορτ πας κ τα ακουμπας επειδη ειναι το πιο "ασφαλες" για καποιον πουτανιαρη. Αμα αρχισουν να κανουν ακαπ κι αυτες καηκαμε. Προσωπικα μου ειχε στειλει για ακαπ μια "Sellma" πριν κατι μηνες κ απο τοτε μπηκε μαυρη λιστα το γραφειο.
Μακριά από το συγκεκριμένο γραφείο, έχει και 2-3 προφίλ στο κάνε σεξ. Φέρνει κατά καιρούς κάτι μπάζα, παχουλές και κάτι εγχειρισμένα τραβέλια. Κάποιες προσφέρουν ακάποτο, εν γνώσει πάντα του γραφείου, οπότε μακριά και αγαπημένα.
ΣωστάΑν δεν κανω λάθος ειναι τα προφιλ Passion 1, SWEET TIME, Sweet Girl και καναδυο ακόμη που βαριεμαι να ψάχνω.
15 λεπτά σημαίνει όχι μπάνιο και από τους 2 και μπουρδελάκι φάση. Δεν βλέπω γιατί να δώσεις 80. Και με αυτή τη λογική (τη δική της) δε βλέπω γιατί να πάει κάποιος και για μισάωρο ή ώρα.....Έκανα μια έρευνα στη φιλμογραφία της, δεν θα την έβαζα και στις αγαπημένες μου αλλά κάνει μια τίμια προσπάθεια. Έστειλα ένα μύνημα να δούμε τιμουλα . 15 λεπτά 80, 30 λεπτά 130 και 180 η ώρα. Ίσως τιμήσω το 15 λεπτό έτσι για να πω ότι γάμησα πορνό "σταρ" . Έχει κανείς εμπειρία?
Θα πάρεις ρωσσοπόντια σε εκδήλωση; Πάρε καμία ξαδέλφη σου καλύτερα......
Θα πάρεις ρωσσοπόντια σε εκδήλωση; Πάρε καμία ξαδέλφη σου καλύτερα......
Γράψτε λάθος.....άλλη είχα στο μυαλό μου.Ρωσοπόντια είναι η Νικόλ???