ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.173
- Πόντοι
- 34.538
Στο 20 αρικο θα κολησουμε ρε ΜΑΓΟΥΛΗ?Εχθές μας έγραφες για 80 και σήμερα λες 100... αποφάσισε πόσα έδωσες και πες μας να ξέρουμε
Απλα ειμαστε!!!!
Στο 20 αρικο θα κολησουμε ρε ΜΑΓΟΥΛΗ?Εχθές μας έγραφες για 80 και σήμερα λες 100... αποφάσισε πόσα έδωσες και πες μας να ξέρουμε
Στο 20 αρικο θα κολησουμε ρε ΜΑΓΟΥΛΗ?
Απλα ειμαστε!!!!
Mπα,τσιμπησες και 20 ευρω εκπτωση βλεπω...Λεφτά υπάρχουν!! γνωστό αυτό!! Και η απόδειξη είναι ότι μίλησα με την κυρία:
www.sexgr.net/call-girls/ad102558-rena-moynara-ellhnida-etoimh-gia-olapragmatikes-fwto-moy]http://www.sexgr.net/call-girls/ad102558-rena-moynara-ellhnida-etoimh-gia-olapragmatikes-fwto-moy[/url]
και μου ζήτησε 280ευρώ για 2 ώρες με όριο 2 εκτονώσεων....
Γράφει πουθενά ΜΑΛΑΚΑΣ και δε το έχω δει;
Mπα,τσιμπησες και 20 ευρω εκπτωση βλεπω...
καλησπερα ξερεις κανεις τιποτα για το μωρο αυτο ?
Λεφτά υπάρχουν!! γνωστό αυτό!! Και η απόδειξη είναι ότι μίλησα με την κυρία:
www.sexgr.net/call-girls/ad102558-rena-moynara-ellhnida-etoimh-gia-olapragmatikes-fwto-moy]http://www.sexgr.net/call-girls/ad102558-rena-moynara-ellhnida-etoimh-gia-olapragmatikes-fwto-moy[/url]
θα σε ρωτουσα κατι απλι...γιατι δεν γραφεις με το ονοματεπωνυμο σου;;;;ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη....η συγκεκριμενη δουλευει με την σονια....αρα αποκλειεται να παρεις τηλεφωνο με αποκρυψη και να σου στειλει κοπελα.....δευτερον....υποθετουμε οτι πηρες την συγκεκριμενη με αποκρυψη...ασκω το χομπι με τις βιζιτες πανω απο 10 χρονια...μου εχει τυχει πολλες φορες να χτυπαει το τηλ και η κοπελα να ζητα 2ασια και 3ασια λεφτα απο οτι πηρε σε μενα και οταν τις ρωτουσα γιατι μου ελεγαν οτι θελουν νατον ξεφορτωθουν η οτι επαιρνε με αποκρυψη η οτι δεν τους αρεσε η φωνη τους....υποθετουμε οτι πηρες χωρις αποκρυψη....να σε ενημερωσω οτι παλιοτερα η σονια εβαζε φωτο της ολγας και της παολας........οποτε αν εχουν τοο νουμερο σου επειδη παρακολουθουν το σαιτ να σου ευχηθω περαστικα....εκανες τζαμπα διαφημηση φιλαρακο και κινδυνευεις να εκτεθεις......ποσα πραγματα πρεπει να μαθουν μερικο εδω μεσα...Λεφτά υπάρχουν!! γνωστό αυτό!! Και η απόδειξη είναι ότι μίλησα με την κυρία:
βλεπω να ζηταει 100 στην αγγελια.....Λεφτά υπάρχουν!! γνωστό αυτό!! Και η απόδειξη είναι ότι μίλησα με την κυρία:
βλεπω να ζηταει 100 στην αγγελια.....
Απ την αλλη δεν θα την επαιρνα... εχει πιασει αραχνες !
θα σε ρωτουσα κατι απλι...γιατι δεν γραφεις με το ονοματεπωνυμο σου;;;;ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη....η συγκεκριμενη δουλευει με την σονια....αρα αποκλειεται να παρεις τηλεφωνο με αποκρυψη και να σου στειλει κοπελα.....δευτερον....υποθετουμε οτι πηρες την συγκεκριμενη με αποκρυψη...ασκω το χομπι με τις βιζιτες πανω απο 10 χρονια...μου εχει τυχει πολλες φορες να χτυπαει το τηλ και η κοπελα να ζητα 2ασια και 3ασια λεφτα απο οτι πηρε σε μενα και οταν τις ρωτουσα γιατι μου ελεγαν οτι θελουν νατον ξεφορτωθουν η οτι επαιρνε με αποκρυψη η οτι δεν τους αρεσε η φωνη τους....υποθετουμε οτι πηρες χωρις αποκρυψη....να σε ενημερωσω οτι παλιοτερα η σονια εβαζε φωτο της ολγας και της παολας........οποτε αν εχουν τοο νουμερο σου επειδη παρακολουθουν το σαιτ να σου ευχηθω περαστικα....εκανες τζαμπα διαφημηση φιλαρακο και κινδυνευεις να εκτεθεις......ποσα πραγματα πρεπει να μαθουν μερικο εδω μεσα...
εχει χαλαση κατα πολλη η λενκα μαγκεσ,την πηρα πριν 2 μηνακια!!τραβιγμενη μεχρι θανατου με κατι χειλια σαν μπαλονια και πολλη χαλαρο σωμα!!!ευτυχωσ την πηρα απο φιλο με τον 7 και δεν πολληχαλαστηκα.Καλησπέρα Mr Bean.
Για το επίπεδο τα είπα κι εγώ παραπάνω. Χειρίζεται τη γλώσσα (language εννοώ ) καλύτερα από πολλές ελληνίδες και έχει άποψη για όλα.
ΟΜΩΣ, παρότι έχει πολύ μυαλό, τη φάτσα της την έκανε χάλια με τις υπερβολές στις προσθήκες και με τα τραβήγματα. Στις φωτογραφίες της gallery δείχνει ότι κάποτε ήταν πολύ όμορφή γυναίκα. Εμένα προσωπικά τώρα με απωθεί τα μάλλα (μία φορά πήγα στη Μαριάννα και δεν ξαναπήγα μαζί της). Σαν σώμα πάντως είναι άψογη και στις υπηρεσίες προσπαθεί πολύ.
Τα 100 παιχτη ειναι για το καλημερα εχει και συνεχεια το κοντερ..
πολλα ειναι για αυτην τη μαπα
καλο μηνα
επειδη με ρωτανε πολλοι για την Κελυ και επειδη οι κινεζοι λενε πως 1 φωτογραφια = 1000 λεξεις καλυτερα να τη δειτε σε μη επαγγελματικες της φωτογραφιες...
φοβερο σωμα μεν αλλα αγριο για μενα προσωπο