Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
νταβας απο πισω!Παγίδα?
νταβας απο πισω!Παγίδα?
Το θέμα δεν ήταν ποτέ πόσα βγάζει κάποιος και πόσα διαθέτει για να γαμησει.Στην τελική η βλακεία σάς δεν έχει όρια και πάτο.
Αν ο μισθός σου καλέ μου άνθρωπε @lanoche21 κυμαίνεται στα όρια της φτώχειας δεν θα ακουμπήσεις το 1/6 αυτού στις εκδιδόμενες.
Θα φροντίσεις να καλύψεις τις βιοποριστικές σου ανάγκες και όχι τις ορμές σου.
Όχι άνθρωπε μου, δεν την δοκίμασα και ούτε είχα σκοπό καθώς οι προσφερόμενες υπηρεσίες της είναι κάτω από τα δικά μου standard ποιότητας και απαιτήσεων.
Οι κριτικές και οι διθύραμβοι που γράφεται για τις επιλογές σας απλά ΔΕΝ ανοίκουν στο εδώ νήμα... αλλά προφανώς το γεγονός ότι έχετε κατασκηνώσει στα εδώ λιβάδια και θεοποιείται τις όποιες 3ο 4ο επιλογές εξυπηρετεί ίδιους σκοπούς και αποτελεί κάκιστο marketing.
Τραβάτε στα νήματα σάς και αφήστε αυτό εδώ το παρακλάδι να μαραζώσει και να κατοικείται από 3 -4 ενοίκους μόνο των οποίων ταιριάζουν τα χνώτα τους.
Πες εμπειριαΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Οχι θα σου πω εγω που οταν εγραφα εδω μεσα εσυ δεν υπηρχες καν (αλλο παλι κ αυτο λες και μετραμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, "ειμαι πιο παλιος απο σενα, εχω πιο πολλες κριτικες αρα σε γαμαω". Οσο για το πως θα μιλαει ο καθε ενας μας εδω μεσα θα το αποφασισει η διαχειρηση του σαιτ.Έχεις εντύπωση ότι γράφεις στο νήμα της κοπέλας και είναι προαπαιτούμενο να την έχουμε πάρει ρε ναυάγιο; Θα μου πεις εσύ ρε τελειωμένε να "μπω στην τρύπα μου" και πως να συμπεριφέρομαι εδω μέσα μετά από τόσα χρόνια;
αυτο για την "κλικα" γιατι το εσβησες?Οχι θα σου πω εγω που οταν εγραφα εδω μεσα εσυ δεν υπηρχες καν (αλλο παλι κ αυτο λες και μετραμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, "ειμαι πιο παλιος απο σενα, εχω πιο πολλες κριτικες αρα σε γαμαω". Οσο για το πως θα μιλαει ο καθε ενας μας εδω μεσα θα το αποφασισει η διαχειρηση του σαιτ.
Χαλαρωσε και μην πεφτεις επιπεδο και χαλας και την ζαχαρενια σου.
Πω ρε μαλακες παλι δεν ηθελα να γραψω τιποτα και να μην ασχοληθω αλλα η μαλακεια εχει και τα ορια της.
Αφηστε το, προχωρηστε, εβγαλε ο λεβι αυτο π ηθελε να πει, ελευθερια λογου εχουμε, ο καθε ενας εχει την αποψη του αλλα εσυ μαλλια το πηγες σε αλλο επιπεδο με το να βριζεις και να το παιζεις τροχονομος.
Μι νο αντερστεντ. Γουατ αρ γιου τολκιν αμπαουτ?αυτο για την "κλικα" γιατι το εσβησες?
τι θελει η κλικα να πετυχει πιστευεις? τι σκοπους σκοτεινους εξυπηρετει?
νεβερμαιντΜι νο αντερστεντ. Γουατ αρ γιου τολκιν αμπαουτ?
Εδώ και πολλούς μήνες παρατηρώ την κατρακύλα του παρόντος νήματός, μια κατρακύλα που θα έκανε ακόμα και τους πιο μίζερους να νιώθουν άβολα.
Έχει γίνει πλέον φανερό πως η ποιότητα έχει πεθάνει, και το πτώμα της ξεπουλιέται φτηνά στους λιγούρηδες που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει απόλαυση και γυναικείο κάλος.
Αντί να βλέπω βελτίωση, παρατηρώ με αηδία ότι αρκετά γειτονικά νήματα είναι γεμάτα από ψοφοδεείς τύπους που δεν έχουν καν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαλέξουν κάτι καλύτερο από τις ξεπεσμένες σκιές που αποκαλούν «Γυναικάρες».
Αυτές οι κουρασμένες υπάρξεις, που δεν θα τις κοίταζε ούτε ο πιο απελπισμένος, έχουν καταφέρει να σπάσουν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Είναι πραγματικά τραγικό να βλέπεις πού έχουν φτάσει τα πράγματα.
Κάθε μέρα, παρακολουθώ με απέχθεια τα νήματα των χαμηλού επιπέδου κοριτσιών να γεμίζουν με ανούσιες συζητήσεις και σαχλά σχόλια.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τις ψευδαισθήσεις, είναι φανερό ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Είναι απίστευτο πόσο χαμηλά μπορεί κάποιος να πέσει. Η κατάντια έχει πιάσει πάτο, και όχι τον καλό πάτο, τον αξιοπρεπή. Πραγματικά, μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η απελπισία τυφλώνει τόσο πολύ που έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει ποιότητα και αξιοπρέπεια. Όχι, ορισμένοι τριγυρνάνε σε κάτι νήματα που βρωμάνε φτήνια και απόγνωση. Έχουν καταντήσει να σαλιαρίζουν σαν εφηβικά μαμμόθρεφτα πάνω από τα νήματα γεμάτα με τοξικές, μίζερες φιγούρες που πασχίζουν να κρύψουν την κατάντια τους πίσω από φωτογραφίες και ξεφτισμένα μακιγιάζ. Κάθονται εκεί και γλείφουν τις μπότες κάθε παρηκμασμένης που προσπαθεί να κρύψει τα ψωμιά της πίσω από φωτογραφίες γεμάτες φίλτρα. Τις βλέπουν και τους τρέχουν τα σάλια, λες και είναι το τελευταίο κομμάτι ψωμί πριν την πείνα. Είναι απελπιστικό να βλέπει κανείς πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας κάποιος για λίγη «συντροφιά» που μυρίζει φτηνό άρωμα και αποσύνθεση.
Και πού τις βρίσκουν αυτές τις "Γυναικάρες"; Σε κάτι τρώγλες που ούτε οι κατσαρίδες δεν θα πλησίαζαν. Προτιμάνε να στριμώχνονται σε μίζερα, μισοσκότεινα ημιυπόγεια, χωρίς καν τη στοιχειώδη άνεση του κλιματισμού ή του ζεστού νερού, για να βρεθούν με κοπέλες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τους φτύνουν στα μούτρα ακυρώνοντας ραντεβού που έχουν κανονιστεί από μέρες, λες και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να περιμένουν σαν το σκυλί στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Αλλά αυτοί εκεί, προσηλωμένοι στη «σχέση» τους με αυτές τις ψευτοθεές που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τους πουλάνε φούμαρα και να ακυρώνουν ραντεβού για πλάκα. Και όλα αυτά για λίγα ψίχουλα, γιατί αυτή είναι η αξία που δίνουν στον εαυτό τους: ψίχουλα.
Και το κερασάκι στην τούρτα; Τις πληρώνουν κιόλας! Γιατί; Επειδή είναι «φτηνές» & «Value for money»; Φτηνές είναι, αλλά και μίζερες.
Οι «επιλογές» τους; Καθαρές αποτυχίες.
Κι έπειτα, έχουν το θράσος να πατάνε πόδι και στα νήματα που είναι αφιερωμένα στις ακριβές, που ξέρουν πώς να προσφέρουν μία εμπειρία, και να λένε τη γνώμη τους και να μας κουνάνε το δάχτυλο, λες και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ξέρουν τι σημαίνει ποιότητα. Αλήθεια, τι έχουν να μας πούνε αυτοί που έχουν αναγάγει την ξεφτίλα σε τρόπο ζωής; Η γνώμη τους είναι τόσο άχρηστη όσο τα λεφτά που πετάνε για αυτές τις σκιές των γυναικών.
Σοβαρά τώρα, γιατί δεν κάνετε τη χάρη σε όλους μας και δεν μένετε εκεί που ανήκετε; Εκεί μπορείτε να συνεχίσετε να ανταλλάσσετε εμπειρίες για το πόσο καλά περάσατε με την επόμενη υποκείμενη μεσαία, χωρίς να μας ζαλίζετε με την άποψή σας για το οτιδήποτε. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.
Αλλά ξέρετε τι; Έχουν δίκιο, δεν αξίζουν τίποτα καλύτερο. Διαλέξανε τον βούρκο, και εκεί θα μείνουν. Και να σας πω και κάτι άλλο; Καλύτερα να μείνουν μακριά από τα νήματα που γράφουν οι «άλλοι», αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα και τη πουτάνα που χρεώνει πάνω από 200 ευρώ την ώρα.
Ναι σε εσάς μιλάω! Αλλάξτε πλευρό, πηγαίνετε να χαριεντίζεστε στα νήματα των ντόπιων φρούτων σας και αφήστε εμάς να συζητάμε για εμπειρίες, με πραγματικές γυναίκες που δεν φοβούνται να βάλουν το όνομά τους δίπλα στην ποιότητα.
Απλά κουράζετε και το κάνετε χειρότερο.
Σας βαρεθήκαμε, βαρεθήκαμε τα κλαψουρίσματά σας, βαρεθήκαμε τη θλιβερή σας ύπαρξη.
στα ειχα πει εγω στου ανναπουρνη το νημα οτι θα σκασει τετοιο θεμα στα κοντα στο χωριο μας
Στο μόνο κομμάτι που θα μ επιτρέψεις να διαφωνήσω είναι στο οτι τα περισσότερα λεφτά δν σημαίνουν αυτόματα κ τοπ εμφάνιση/υπηρεσίες (δυστυχώς) .
Κατά τα άλλα , συνυπογράφω μέχρι τελείας.
Μη μ τον θυμίζεις τν βλάκαστα ειχα πει εγω στου ανναπουρνη το νημα οτι θα σκασει τετοιο θεμα στα κοντα στο χωριο μας
μεντιουμ τελικα εκεινη η αθηναια-πως-την-λεγανε που ειπε οτι ειμαι μεντιουμ
Κάτσε να ξυπνήσει η μητέρα Τεράζα που κάνει λειτούργημα να μπει να μας πει και για τηγν αστεία κολεκτιβα που κινεί τα νήματα εδω μέσα.....αυτο για την "κλικα" γιατι το εσβησες?
τι θελει η κλικα να πετυχει πιστευεις? τι σκοπους σκοτεινους εξυπηρετει?
Εσυ μοντελο του καλβιν κλειν προσεχε μην σε βιασει κανας νταλικερης. Θυμισε μ,εσυ εκραζες φουλ το κλαμπ αλλα τελικα παλι απο εκει πηρες εΚάτσε να ξυπνήσει η μητέρα Τεράζα που κάνει λειτούργημα να μπει να μας πει και για τηγν αστεία κολεκτιβα που κινεί τα νήματα εδω μέσα.....
Δε θυμάμαι να δήλωσα συμμετοχή ποτέ, να μας πει ποιοί είμαστε και πού στέλνουμε τον κοσμάκη να πηδάει αντί να πηγαίνει ελεύθερα όπου θέλει.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΑν και έχω πάρει λίγες "ακριβές" στην όλη πορεία μου, η αλήθεια είναι αυτή που έχει γράψει ο @Leviathan
Ακόμα και από τον τίτλο του θρεντ οι λόκαλ δεν θα έπρεπε να αναφέρονται εδώ, όπως και δεν αναφερόταν παλιότερα.
Πχ εδώ θυμάμαι να γράφει συνέχεια ο @mallias20 με τον οποίο αν και δεν έχω αλλάξει ούτε πμ, τον εκτιμώ.
Νομίζω και ο Σιθ ήταν εδώ κι ας μας άφησε νωρίς και άλλοι πολλοί.
Δε συμφωνώ με τον Λεβί για τον λόγο που διαλέγουν κάποιοι τις λόκαλ με τη μισή, ίσως και λιγότερη τιμή, που κάποιες φορές είναι όντως vfm, αλλά από την άλλη, η μπλούζα ζάρα, πάντα ποιότητα ζάρα θα έχει.
Έχει όμως και περιπτώσεις που και οι ακριβές δεν έχουν καν αυτή την ποιότητα.
Θα υπερσυμφωνήσω μαζί του για τους κόλακες και τους γλύφτες που φέρονται έτσι όντας αγάμητοι, ή περιμένοντας κάποιο δωράκι ή κάποια έκπτωση.
Από την άλλη το να κάνεις χαβαλέ στο θρεντ της κάθε κοπέλας, γιατί οι λόκαλ προσφέρονται γι αυτό, δεν το βρίσκω κατακριτέο.
Χωρίς παρεξήγηση, γιατί σε εκτιμώ, ειδικά μετά από αυτό το αρχιδάτο ποστ...και τα δικά σου ποστ με τα "Levi likes, leaves και της ψωλής μου οι τρίχες" μαλακίες μου φαίνονται, αλλά δεν στην είπε ποτέ κανείς γι αυτό.
Κλείνοντας, ξεκάθαρα έχει πέσει η ποιότητα σε κάθε είδους παροχή, ακριβές, λόκαλ, μασατζίδικα, στριπτιτζάδικα, κωλόμπαρα, ακόμα και στην πιάτσα κι αυτό το βλέπουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ πολλά χρόνια.
Ταυτόχρονα όμως, έχουν γαμηθεί και όλα τα θρεντ.
Διαβάζεις στα μπουρδέλα για έσκορτς, στα έσκορτς για λόκαλ, στα μασατζίδικα για τα πάντα, γενικά ένας χαμός...
Δείγμα κι αυτό της παρακμής.
Θα ακουστώ κωλόγερος κι ας μην έχω πιάσει καν τα 45, αλλά ναι ρε μάγκες το 2000 και το 2010 η κατάσταση στο χώρο ήταν ονειρική, σε σχέση με σήμερα.
Κοίτα, φίλε μου, η τιμή δεν είναι πάντα συνώνυμο της ποιότητας.
Στο μόνο κομμάτι που θα μ επιτρέψεις να διαφωνήσω είναι στο οτι τα περισσότερα λεφτά δν σημαίνουν αυτόματα κ τοπ εμφάνιση/υπηρεσίες (δυστυχώς) .
Κατά τα άλλα , συνυπογράφω μέχρι τελείας.
Όταν παίρνει έκπτωση όχι μόνο ψωνίζει αλλά γράφει και κριτικήΕσυ μοντελο του καλβιν κλειν προσεχε μην σε βιασει κανας νταλικερης. Θυμισε μ,εσυ εκραζες φουλ το κλαμπ αλλα τελικα παλι απο εκει πηρες ε
Αν αποσαφηνιζες ότι απευθύνεσαι στα Λιγουρια ή στους αγαμητους πελάτες σου θα ήταν ένα τέλειο άρθρο.Στις παλιές καραβανες λίγο...........Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τα σχολια σου οπου μεσα σ αυτα περιγραφεις κ εμενα . Οποτε αγαπητε μου χωρις να σε γνωριζω προσωπικα θα σ πω την αποψη μου οσο πιο λακωνικα θα μπορούσα γ ολα τα θλιβερα που περιγραφεις απο την σκοπιά σου. Κ να ξεκινησω με το οτι σεβομαι την αποψη σου.
Το τι ειναι ποιοτητα γ τον καθενα εδω μεσα δε θα το κρινεις εσυ ουτε η ταριφα της καθεμιας αλλα ο καθενας εδω μεσα ατομικα. We support diversity. Το αν εγω βαλω τιμη 250 ευρ η εχω γνωθι σαυτον κ μ κοστολογω οπως μ κοστολογω δεν με κανει φθηνη αλλα ρεαλιστρια. Ειναι δικαιωμα του καθενος σ ενα σαιτ σαν αυτο να πηγαινει οπου θελει κ να δινει οσα θελει χωρις αυτο ν τον κανει απεγνωσμένο η ξεφτιλα. Εκτος κ αν θελεις ν γινεις τροχονομος στα πορτοφολια στα σχόλια κ στις προτιμησεις εδω μεσα. Το εαν γελαμε κ κανουμε χαβαλε μας κανει πιο χαρουμενους εδω μεσα χωρις ν εχουμε συνναλαγες κρυες , τα πραγματα γινονται λιγο πιο ανθρωπινα..τα κοριτσια νιωθουν πιο ανετα μ τη δλεια π κανουν κ οι πελατες εχουν μια καθημερινη επαφη μαζι τους οπου ενδεχομενος αυτο ν τους κανει ν νιωθουν κ αυτοι καλυτερα. Στο τελος της ημερας οσοι θελουν περνανε καλα κ οσοι δε θελουν καθονται κ γκρινιαζουν. Αλλα ν μην γινεστε κ αχαριστοι που υπαρχει κ μια @Alexia9090 μια @Nefelh22 μια νικολ κ μια @anna! που κανουν αυτο π κανουν σε αυτη την τιμη ωστε μερικοι π δεν εχουν μεγαλα πορτοφολια ν μπορουν ν περασουν καλα.. κ πιστεψε με γνωριζω πολλους π θα προτιμησουν αυτες παρα τις βιζιτες πολυτελειας που αναφερεις.
Το πως θα δουλεψει η καθεμια αν θ βαλει εξτρα η οχι ειναι στη κριση της πως θα δουλεψει το μαγαζακι της ..αν το σηκωνει ψυχολογικα σωματικα κτλ.. κ ετσι ειναι το σωστο κ το ωραιο. το αν εχει κιλακια η οχι ειναι δικαιωμα της ν κανει οτι θελει μ το σωμα της κ μπραβο της. Το αν ζει σε υπογειο η χωρις κλιματιστικο η χωρις ζεστο νερο ειναι μαλλον απο αναγκη μπορει ν χρωσταει μπορει ν εχει προβλημα στη ζωη της να συντηρει γονεις μ προβληματα υγειας η παιδια πουλωντας το κορμι της. Δεν γαμιομαστε ουτε για καλλυντικα ουτε γ διακοπες στη μυκονο. Ντρεπομαι οχι γ αυτες αλλα γ εσενα π σχολιαζεις εντελως απαξιωτικα μια κατασταση δυσκολη για πολλες κ πολλους που ζουμε στην Ελλαδα σημερα. Τα πραγματα ειναι απλα εαν δε σου αρεσει αυτο π γινεται ignore, ν μη διαβαζεις τα νηματα μας , να πας εκει π θες κ ν σταματησεις ν συγκρινεις πραγματα ανομοια. Αν ηταν ετσι κ γω θ εκανα το ιδιο αλλα ξερω ποια ειμαι . Ν μην προσβάλλεις με βαριες κουβεντες κοριτσια που εξυπηρετουν τοσο κοσμο αποκαλοντας τες θλιβερες κ κουρασμένες υπάρξεις κ ουτε μελη εδω μεσα ως ξεφτιλες. Ν κοιτας τη παρτυ σου . Κανεις δεν ασχολειται μαζι σου. Επισης φιλε @gagarin ζαρα φοραει κ η κειτ μιντλετον .. τα φιλια μου !
οπου θελει ας παει και στην ευχη της μπαναγιαςΚάτσε να ξυπνήσει η μητέρα Τεράζα που κάνει λειτούργημα να μπει να μας πει και για τηγν αστεία κολεκτιβα που κινεί τα νήματα εδω μέσα.....
Δε θυμάμαι να δήλωσα συμμετοχή ποτέ, να μας πει ποιοί είμαστε και πού στέλνουμε τον κοσμάκη να πηδάει αντί να πηγαίνει ελεύθερα όπου θέλει.
Όταν παίρνει έκπτωση όχι μόνο ψωνίζει αλλά γράφει και κριτική