Melek μια 30χρονη ΕλληνοΤουρκάλα με φυσικό πλούσιο στήθος, με ζουμερές καμπύλες ωραίο πρόσωπο, φυσικά έντονα χείλη για βαθύ στοματικό. Ξανθιά με λευκό δέρμα. Τα κάνω όλα, τα καταπίνω όλα και φοράω πάντα σέξι εσώρουχα. Έλα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Κερνάω ποτά, αναψυκτικό. Πάρε με στο...
kanesex.com
Είπα να ενημερώσω αλλά πέρασαν 2 βδομαδες και η Λιανά δεν υπάρχει στο κανε σεξ όποτε βάζω ενδεικτική αγγελία από Εβίτα να ξέρετε.
Ήθελα να πάρω τη Λιανά και μετά από συνομιλία με φίλο εδώ μέσα με ενημέρωσε ότι είναι μασατζιδικο.
Δεν το παρακολουθώ καθόλου το μασάζ στυλ γιατί προσωπικά προτιμώ δειγματοληψία μέσω net και πάνω στο έργο να μην ακούω πόρτες μπήκα βγήκα κτλ.
Η κοπέλα έλεγε η αγγελία Ολλανδέζα &
Busty σε φωτό.
Πήρα τηλ το γραφείο και κλείνουμε ραντεβού.
Όταν έσκασα είχε 3 τεμάχια μέσα αλλά καμία busty.
Τες πα ρώτησα το βουνό (Εβίτα) & μου είπε ότι είχε ραντεβού και ήταν εκτός οποτε αναγκαστικά πήρα μια Julia αν θυμάμαι για τα χοντρά.
Καλή αλλά πολύ δουλεμένη.
Ξαναπήγα και πέτυχα τελικά Λιανά.
Η κοπέλα θεωρώ ότι ήταν καλή σε γενικές γραμμές αλλά για μένα δεν βοηθά το περιβάλλον όπως είπα παραπάνω.
Θα ήθελα να την πάρω άλλη μια φορά σε χοτελ αλλά δεν πρόλαβα.
Κόστος με το 80 αλλά ειδικά τα μασασερι για μένα δεν αξίζουν εκτός αν σκάσεις πραγματικά για τελείωμα και μασάζ του οποίου εγώ δεν είμαι fan.
Anyway να περνάτε καλά….