Φίλε pacwman και εγω σε Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια σε pm;)Δυστηχως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορω να ειμαι συνδεδεμένος και να γραφω,αλλα παρακολουθώ συχνά πυκνά το forum,και πραγματικα Ευχαριστω και εγω Εαν και δεν ειμαι μέλος καιρο,ολα τα παιδια εδω (που μερικοί μπορει να εχουν την ηλικία των παιδιών μου αλλα ειναι φοβεροι και άξιοι συναγωνιστές)και να πω οτι τους Ευχαριστω για τις πληροφορίες που παρέχουν και μας οδηγούν σε σωστα κατατόπια!Ειδα σημερα οτι μαλωνατε κάποιοι..Μην μαλωνετε ρε παιδια..Εδω μεσα πρεπει να ειναι ολοι φίλοι,να γελάμε και να περνάμε καλα,να παραθέτουμε τις εμπειρίες μας και να φροντίζουμε ολοι οι συναγωνιστές να περνάνε το ίδιο καλα,ώστε να ισχύει το δούνε και λαβειν!Επι του θέματος τωρα,ξαναβρεθηκα με την Εν λόγω Δεσποινίδα,Άψογη στο social time,οπως είπες και εσυ νομίζω οτι πρεπει να επαινεσω το στοματικό της που με απογείωσε πραγματικα!Πολυ ομορφη,ευγενική και χαρούμενη και στο τέλος εχεις μια πικρή γεύση οταν φεύγει γιατι περνας καλα..Δεν ξερω φίλε pacwman Εαν θα συμφωνησεις;)Ντύνεται ομορφα,οχι σκυλοκατασταση,διακριτικά,μάλλον έτυχε που φορούσε πολυ άρωμα,σε εμένα ηρθε πολυ νορμαλ..Φιλε μου ειναι όντως 24-25 ετών και εγω είχα αυτη την αμφιβολία..Αλλα,μου την σύστησε ο καλος μου φιλος Κυριάκος,που αυτόν θα Ευχαριστω Καμια 20ετια δημόσια Εαν και δεν ειναι του Internet αλλα λάτρης του Johnie Gold label;)με ξεγελασε το ντύσιμο της και η ώριμη συμπεριφορά της...Πηρα τον Κ τηλέφωνο και μου είπε οτι ειναι οσο μου είπε!Και εγω περασα καλα μαζι της και θα την εχω στα στανταρακια μου οπως εχω αλλο ενα ακόμη,για τις στιγμές που μπορω να περάσω καλα,άλλωστε αυτο μας έμεινε ρε παιδια,οπως ευστοχα έστειλε pm ένας φιλος...Να τα φάνε οι γυναίκες οχι το κράτος!Καλημερα σε ολο το forum,και στον φίλο pacwman,που χαιρομαι να μιλάω με κάποιους ανθρώπους οταν εχω χρονο..Δυστηχως!