Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Όπως το είπες, κάποιος μ@λ@κ@ς...ποιος μ@λ@κ@ς δινει προκαταβολη σε πουτ@ν@ εν ετη 2024...?
Όπως το είπες, κάποιος μ@λ@κ@ς...ποιος μ@λ@κ@ς δινει προκαταβολη σε πουτ@ν@ εν ετη 2024...?
Ρε φίλε πως το έκανες αυτό το το λάθος δεν στέλνουμε λευτα είναι νόμος. Πάμε την βλέπουμε η έρχεται αυτή στον χώρο μας η σε ξενοδοχείο και μετά την πληρώνουμε.καλα έκανες και την έβγαλες πάντως για να μην την πατήσουν και άλλοι.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ
Έτσι ακριβώς...Ρε παιδιά, γιατί τον κράζετε τον άνθρωπο?
Εντάξει, μαλακία έκανε, το ξέρει και ο ίδιος. Αλλά αντί να κάνει τουμπεκί, βγαίνει και "εκτίθεται" για να προστατεύσει τουλάχιστον τους υπόλοιπους.
@kostassalp Λυπάμαι που την πάτησες, αλλά μπράβο για την ενημέρωση.
Φίλε ο λόγος που κάποιες κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη και πηγαίνουν σε άλλες πόλεις της περιφέρειας εδώ στη βόρεια Ελλάδα δεν έχει να κάνει με την αγορά αλλά με τις ισορροπίες μεταξύ γραφείων και γυναικώνΚαλησπέρα ! Υπάρχει κάτι καλό ;
Εδώ στη θεσσαλονικη έχει μαζευτεί πολύ σαβούρα . Παρατηρώ πολλές κοπέλες κάνουν bypass τη θεσσαλονικη . Πάνε Καβάλα , Βέροια και όχι θεσσαλονικη . Η περιφέρεια έχει πολύ καλύτερη αγορά με συνεχής ανανέωση . Το κενό της αγοράς στη θεσσαλονικη είναι τεράστιο .
Μην αγχώνεσαι τύπε. Όλοι ξέρουν ότι δεν δίνουν προκαταβολή. Κριμα π δν το ήξερες εσυ κ χρειάστηκε να το μάθεις με τν δύσκολο τρόποΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ
ειναι δυνατον να εισαι τοσο στοκος και να δωσεις λεφτα ετσι τι πινετε ρε πουστη μου καποιοιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΩ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ 100 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ
... είπε ο Αϊνστάιν της ημέρας...ειναι δυνατον να εισαι τοσο στοκος και να δωσεις λεφτα ετσι τι πινετε ρε πουστη μου καποιοι
Τραβα τα κακαλα σου ρε τρομπα που πεταγεσαι σαν την τσουτσου... είπε ο Αϊνστάιν της ημέρας...
Τι εννοείς ;Φίλε ο λόγος που κάποιες κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη και πηγαίνουν σε άλλες πόλεις της περιφέρειας εδώ στη βόρεια Ελλάδα δεν έχει να κάνει με την αγορά αλλά με τις ισορροπίες μεταξύ γραφείων και γυναικών
Πολύ σοσθα τα λες. Εγώ ήθελα να πάω σε αυτήν από παλιά αλλά δεν δίνω πάνω από 170-180Φίλε εδώ έχει δύο παλιές κριτικές, δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν. Την προηγούμενη εβδομάδα που έστειλα αναγνωριστικό μύνημα, ο τιμοκατάλογος λέει 250 ευρώ την ώρα. Αν πληρώνουμε 250/ ώρα ενώ στην πόλη παίζουν πολύ δυνατές καταστάσεις από 90-170 μετά δεν μας φταίνε οι πουτάνες που μας τα αρπάζουν, αυτή είναι η δουλειά τους ...
Η Σαλουγκα είναι μονοπώλιο τόσο απλά τα πράγματαΤι εννοείς ;
Δε χρειάζεται αγωγή pep αδερφέ.Καλησπέρα συγγνώμη που το γράφω σε αυτό το νήμα αλλά είναι επείγον. Αγωγή pep προσφέρεται μόνο στο ΑΧΕΠΑ;
Αν θες συμπλήρωσε 5 μνμτα για να μπορείς να απαντάς σε p.mΚαλημέρα πρώτη φορά στην πόλη σας έχω έρθει με την φίλη μου την Μόνικα και φεύγουμε Δευτέρα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Όμορφες καλημέρες, ευχαριστώ πολύ.Αν θες συμπλήρωσε 5 μνμτα για να μπορείς να απαντάς σε p.m
Καλημέρα πρώτη φορά στην πόλη σας έχω έρθει με την φίλη μου την Μόνικα και φεύγουμε Δευτέρα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Καλημέρα Κοριτσαρα μου , ποτε θα μας κάνα έρθεις Σαλονικα γιατί τώρα ήρθες για λίγες μέρες και δεν μπόρω μα σε συναντήσω !!! Και κάτι ακόμα το μωρό μου η Τζενη η Λατίνα που είναι ;;; Δεν πιστεύω να σταμάτησε ;;;Καλημέρα πρώτη φορά στην πόλη σας έχω έρθει με την φίλη μου την Μόνικα και φεύγουμε Δευτέρα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε?Καλημέρα πρώτη φορά στην πόλη σας έχω έρθει με την φίλη μου την Μόνικα και φεύγουμε Δευτέρα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.
Καλημέρα πρώτη φορά στην πόλη σας έχω έρθει με την φίλη μου την Μόνικα και φεύγουμε Δευτέρα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά.