οκ,αλλα μπαινουν τοσα ατομα εδω,δεν μπορει ΕΝΑΣ να μην εχει κατι να προτεινει,εγω σημερα ας πουμε θελω να καλεσω μια κοπελα και δεν μπορω,οχι γιατι δεν εχω δεν εχω λεφτα αλλα γιατι δεν βρισκω το παραμικρο.το συγκεκριμενο θεμα στο φορουμ εχει 24 σελιδες και δεν μπορεις να βρεις CG,μια χαρα....
πόσες φορές θα επαναληφθεί το ίδιο πράγμα..ναι η κατάσταση είναι μέτρια στην πόλη,αλλά είπαμε προσπαθείστε και λίγο..από γνωστούς,από ο,τιδήποτε...εγώ σε 3 γραφεία πριβέ που είμαι πελάτης,μπήκα εντελώς μόνος μου πριν πολλά χρόνια εννοείται....χωρίς σύσταση καμία...πήρα τηλέφωνο,είπα ένα παραμύθι ότι έχω πάρει την τάδε,προφανώς η τηλεφωνήτρια επικοινώνησε με ρεσεψιόν αφού υπάρχει συνεργασία είναι γνωστό αυτό και επιβεβαίωσε ότι δεν είμαι μπάτσος και έτσι μου έστειλε...η Πόπη θυμάμαι έκανε τη δύσκολη,αλλά επέμενα και μου έστειλε...
κι όποιος δεν έχει κάποιον γνωστό,ας κάνει κονέ με ρεσεψιονίστα,σίγουρο αποτέλεσμα 100%...όχι φυσικά σαν μαλάκας να πάει και να πει γεια σας,ένα δωμάτιο και μια πουτάνα...αλλά λάου λάου