anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
οταν ξαναερθει θα ανεβασει αγγελια ...Ποια ειναι αυτη?
οταν ξαναερθει θα ανεβασει αγγελια ...Ποια ειναι αυτη?
Απο τη στιγμή που δεν ηρθε για δουλειά κακος το ανεφερες και η Αννα24 ηταν Θεσσαλονίκη τις προάλλες αλλα επειδή δεν ηρθε για ραντεβού δεν χρεαζοταν καν να πω οτι θα ερθειΕιχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι ο Μαγος θα ανεβασει κοπελα.
Η Σταυρουλα ηρθε,αλλα οχι με το γραφειο οπως νομιζα,αλλα ιδιωτικα.
Εγω που ειχα την πληροφορια,την συναντησα για μια ωρα.
Ωραιο μωρακι,στυλιαρι.
Το καλο της υποθεσης οτι εχω ανοιξει διαυλο επικοινωνιας,
οποτε αν ανεβει καμμια αλλη παλι για προσωπικους λογους,
θα ενημερωθω.
Να πω εδω οτι ρωτησα αν θελει να κανει αλλα ραντεβου και
να ενημερωσω καποια μελη φιλους που γνωριζω προσωπικα ,
αλλα ηταν αρνητικη λογω χρονου.
Ειπαμε δεν ηρθε για δουλεια η κοπελα.
Για το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ ήρθαν;προχθες ηταν και η μαριανθη απο αθηνα εδω θεσσαλονικη...
Οταν το εγραψα πριν μερες ειχα αλλη πληροφορηση,Απο τη στιγμή που δεν ηρθε για δουλειά κακος το ανεφερες και η Αννα24 ηταν Θεσσαλονίκη τις προάλλες αλλα επειδή δεν ηρθε για ραντεβού δεν χρεαζοταν καν να πω οτι θα ερθει
Οταν το εγραψα πριν μερες ειχα αλλη πληροφορηση,
γι αυτο και το εγραψα τοτε.
Σημερα ηθελα να το ξεκαθαρισω,για να μην θεωρηθει οτι γραφω μουφες.
Βρε εντάξει καλά έκανες εγώ προσωπικά δεν είπα κάτι για σένα απλώς αν είναι να έρθουνε νομίζω μπορούνε κάλλιστα να γράψουνε στο νήμα.Οταν το εγραψα πριν μερες ειχα αλλη πληροφορηση,
γι αυτο και το εγραψα τοτε.
Σημερα ηθελα να το ξεκαθαρισω,για να μην θεωρηθει οτι γραφω μουφες.
Η Σοφία πρέπει να έρθει.....Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι ο Μαγος θα ανεβασει κοπελα.
Ωραιο μωρακι,στυλιαρι.
θα ενημερωθω.
Και εγώ πάλι μια Αριάνα προτιμούσαΗ Σοφία πρέπει να έρθει.....
Αυτην ζητησα και εγω.Και εγώ πάλι μια Αριάνα προτιμούσα
Γεια σου ρε Φακίρη γίγαντα!!!!!!!Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι ο Μαγος θα ανεβασει κοπελα.
Ωραιο μωρακι,στυλιαρι.
θα ενημερωθω.
Μάλλον κάτι πήγε πολύ λάθος στις επιλογές που έκανες στο ταξίδι σου.Ναι, πολύ δυνατή. Η Ταϊλάνδη πλέον έχει μολυνθεί από Ρωσίδες βίζιτες (ξέρει το κλαμπ, ρώτα το) με 300αρα ταρίφα. Το φαΐ είναι πώς είναι αυτά τα μακαρόνια του Λιντλ τα έτοιμα; δέκα λεβελ παρακάτω. Τσιμπάς coli & pylori για πλάκα, και από πισίνες, τουαλέτες. Οι γυναίκες είναι σκατά διότι το φαΐ είναι σκατα. Τα τραβελια είναι ακόμα χειρότερα. Όλος ο λαός είναι γονατισμενος δεκαετίες από φτώχεια και δε γουστάρουν να βλέπουν κανενός τη φάτσα. Γιαυτό σε λένε ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΙ ΝΑΠΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΙ όταν περνάς απ έξω μπας και σε ψαρεψουν να πιεις μπύρα που την έχουν ευλογησει ηδη. Ναι μη χάσεις τα 100 ΜΠΧΑΑΑΤ τιμή ευκαιρίας στο κοριοχοτέλ με το κινούμενο ΣΜΝ. Και στην πορεία θα πέσεις πάνω και στη σαβούρα Ρωσιδα που έβαλε βυζια και κωλο και σε κοιτάει με το ίδιο υποτιμητικό βλέμμα "δε μπορείς βρε χωριάτη να μ έχεις" άρα ούτε εκεί γλυτώνεις. Φάε και την ποδαριλα του τύπου πίσω σου στις 119 ώρες πτήσης, αν φτάσεις. Πριν φύγεις για Ελλάδα τσέκαρε να δεις αν τα πήρες όλα μαζί σου (πορτοφόλι, διαβατήριο, νεφρά).
Ναι, μη το χάσεις τέτοιο ταξίδι. Ξεκίνα να μαζεύεις από τώρα, το ΠΕΑΑΑΣΧΑ είναι υπέροχο εκεί.
Καλημέρα παίχτη, το παράβολο που είπες είναι για μισάωρο η 1ωρα?Απολαυστικές ερωτικές στιγμές με την αισθησιακή Κάτια - Page 19
Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο...www.bourdela.com
Πριν λίγες μέρες, ραντεβού με την Κάτια.
Μόνο για την μυρωδιά και την φάση.
Τπτ το σημαντικό, μία πιστολιά και μπούλο, έτσι για το παλμάρε, γτ είχα γκαύλες, αν δεν είχα, θα έφευγα, έκατσα μόνο λόγω σώματος κανονικά - είναι αυτό που την σώζει.
Κάνει έτσι λίγο ψιλοστριπτίζ, τις αρέσει το αίσθημα και να χαμε να λέγαμε πέρι ανέμων κ υδάτων!!
Ωραίο σωματάκι, ωραίο βυζάκι - μόνο αυτά....- νύχια και περιποίηση μαλλιά όχι, δεν το χει!!!! - μιλάει πολύ αλλά είναι χαρούμενος άνθρωπος.
Ερβνβ, κάπου κέντρο μεριά, λεφτά 80 ή 70 νομίζω...κάπου εκεί!!
Τα σέβη μου!!!
Με την ευκαιρία να παραθέσω κι εγω την εμπειρία με την συγκεκριμένη που δεν διαφέρει και πολυ απο του φιλου.Απολαυστικές ερωτικές στιγμές με την αισθησιακή Κάτια - Page 19
Καλησπερα αγαπητοι μου,ειμαι η Κατια,εγινα μελος του σαιτ προσφατα και ελπιζω με τον καιρο να γνωριστουμε και να περναμε τελεια.Στο διαμερισμα μου στο κεντρο,φλερταρουμε,πινουμε το κρασι μας,χορευω προκλητικα,βγαζοντας αργα τα εσωρουχα μου,αγγιζομαστε......κανουμε διαφορα,κανουμε σεξ,καυτο...www.bourdela.com
Πριν λίγες μέρες, ραντεβού με την Κάτια.
Μόνο για την μυρωδιά και την φάση.
Τπτ το σημαντικό, μία πιστολιά και μπούλο, έτσι για το παλμάρε, γτ είχα γκαύλες, αν δεν είχα, θα έφευγα, έκατσα μόνο λόγω σώματος κανονικά - είναι αυτό που την σώζει.
Κάνει έτσι λίγο ψιλοστριπτίζ, τις αρέσει το αίσθημα και να χαμε να λέγαμε πέρι ανέμων κ υδάτων!!
Ωραίο σωματάκι, ωραίο βυζάκι - μόνο αυτά....- νύχια και περιποίηση μαλλιά όχι, δεν το χει!!!! - μιλάει πολύ αλλά είναι χαρούμενος άνθρωπος.
Ερβνβ, κάπου κέντρο μεριά, λεφτά 80 ή 70 νομίζω...κάπου εκεί!!
Τα σέβη μου!!!
Συμφωνω απολυτα,και ευτυχως δικαιωνομαι.Δεν ανεφερες το θεμα της καθαριοτητας αλλα δεν πειραζει,στην Αθηνα ειχε και τα ζωακια..... Δεν παει αθηνα γιατι ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλος και με λιγα κουνηματα δεν περνεις λεφτα τσαμπα,για την σαλονικα την πολη σας ετσι και ετσι......Με την ευκαιρία να παραθέσω κι εγω την εμπειρία με την συγκεκριμένη που δεν διαφέρει και πολυ απο του φιλου.
Συνάντηση πριν κανα 6μηνο.χωρος, καθαρο μικρο airbnb στο κεντρο. Η κοπελα περα απο το σωμα που ειναι συμπαθητικό αλλα αρκετα στεγνο για τα γουστα μου ειναι η απολυτη μετριότητα. Φιλικη προσέγγιση αλλα δεν φτανει. Κερναει κρασάκι για να σπαει ο πάγος και κανει το πιο αδιάφορο στριπτίζ του κόσμου. Στα του αγώνα προσπαθεί αλλα παλι βγαίνει μια μετριότατη κατασταση. Στα πολυ αρνητικά οι τριχες στις ρωγες και η ακατάπαυστη ομιλία μετα τον αγώνα. Εκει που εχεις φαει το ξενερωμα απο την ολη εμπειρία τρως και το σπάσιμο όρχεων απο την ιστορια της ζωης της. Οπως καταλαβαινετε επαναληψη με τιποτα
Καλησπερα φίλος, πως ερχομαστε σε επαφή?Καλησπέρα στην παρέα.Μολις έγινα και εγώ μέλος! Πρώτη επίσκεψη λοιπόν στην Σοφία Αγγελάκη.Μιλφαρα με φοβερό έκφυλο πρόσωπο, σώμα κάτω του μετρίου και στήθος σιλικονατο.Ηλικια 45 και πάνω.Τρομερη πίπα, δεν μου έχουν κάνει καλύτερη! Μέχρι εκεί όμως.Μια εκτόνωση και τέλος.Μιση ώρα με κόστος 50 €.