gpap59
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 3.130
πάντως η φωτογραφία ειναι μούφα....για αυτο ξερει κανεις τιποτα γραφειο ειναι σιγουρα αν εχει δοκιμασει κανεις ;
πάντως η φωτογραφία ειναι μούφα....για αυτο ξερει κανεις τιποτα γραφειο ειναι σιγουρα αν εχει δοκιμασει κανεις ;
Καστανόξανθη.Ηλικία λίγο πριν τα 30,όμορφο πρόσωπο(γλυκό όχι σκυλέ)ψηλή,κανονική στα κιλά.Εξαιρετική σαν σέρβις και πολύ καλό social time.Δέχεται σε δικό της χώρο.Overall μια χαρά σαν επιλογή.Καλησπέρα παίδες.
Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες για τη παρακάτω αγγελία???
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Καστανόξανθη.Ηλικία λίγο πριν τα 30,όμορφο πρόσωπο(γλυκό όχι σκυλέ)ψηλή,κανονική στα κιλά.Εξαιρετική σαν σέρβις και πολύ καλό social time.Δέχεται σε δικό της χώρο.Overall μια χαρά σαν επιλογή.
Κάνε αξίζει.Και πολύ καλός χαρακτήρας.Θα περάσεις όμορφα.Ευχαριστώ House! Θα κάνω μια προσπάθεια.
εγω πηρα τηλ και μου ειπε 80 για 2 εκτονωσεισ και για κολο αναλογα το μεγεθοσ λεειΚάνε αξίζει.Και πολύ καλός χαρακτήρας.Θα περάσεις όμορφα.
Κάνε αξίζει.Και πολύ καλός χαρακτήρας.Θα περάσεις όμορφα.
Αγαπητοι συναγωνιστες μηπως ξερουμε για μεγεθος στηθους πανω κατω? Εχω αδυναμια στις βυζαρουδες κ καποιος συναγωνιστης ανεφερε οτι ειναι καπως "μπαμπατσικια"...
εγω λεω να δοκιμασω αυτο αν πηγε κανεις ας πει
ορμα φιλε αλλα να μασ ενημερωσεισ να ξερουμε τη θα φαμε το σαββατο βραδυ!1εγω λεω να δοκιμασω αυτο αν πηγε κανεις ας πει
Οπως σου ειπε και ο Χαους η φωτο μαιλει μονη της αλλα δες και το linkεγω λεω να δοκιμασω αυτο αν πηγε κανεις ας πει