Alexia9090
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2022
- Like
- 12.234
θα φάτε τα λεφτά σας στα πιτογυρα2 γύρους σε μια ώρα.
θα φάτε τα λεφτά σας στα πιτογυρα2 γύρους σε μια ώρα.
Νταξ για άλλους είμαι η επιστροφή του Τόνυ. Σε όλους κάτι θυμίζω από το παρελθόν. Θα με πιάσει κρίση ταυτότητας στο τέλος. Ποιος είμαι τελικά;;;Jack= Επιστροφή του Τζορμακα από ότι κατάλαβα? @DEWARSS ... συμφωνείς μάλλον
Μην αναφέρεσαι στα 200 ευρώ και στην πέσουν τίποτα νταβατζήδες φίλε... όχι τίποτα άλλο, θα ξεκινήσει νέος τραγικός κύκλος...τυπε μου δεν θελω να σε αποθαρρυνω
δεν την ξερω ουτε θελω να την μαθω και φυσικα για λατινα δεν θα εδινα ουτε 20ε οχι 200 (ισως μονο για την kelly oliveira να εκανα την καρδια μου πετρα)
αλλα...
αν δεις το μπρατσο της στις φωτο με τα κοκκινα βρακια ειναι σαν του στηβ ντουζου πραμα που μαλλον σημαινει οτι και το σωμα καπου εκει θα παιζει
Ποιες ειναι αυτεςΕμφανισιακά έχει χαλάσει. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ τυπική, δηλαδή δεν ξεφεύγει από το αυστηρό πρόγραμμα της και αυτό είναι αγχωτικό. Με τα ίδια λεφτά άλλες προσφέρουν πολλά περισσότερα και εμφανισιακά είναι πιο ωραίες. Τα έχω πει σε προηγούμενα σχόλια, ας μην επαναλαμβάνομαι και κάποιοι "ενοχλούνται" (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε).
Ποιες ειναι αυτες
και έχουν και αληθινές φωτό αυτέςΠοιες ειναι αυτες
για την αλεξια γιατι δεν λετε τιποτα ρε γμτ αυτη στο πηγαδι κατουρησε ...?Gloria, ξανθούλα με πολλές ορμές
Είμαι η Gloria, μία όμορφη ξανθούλα με πολλές ορμές, που ξεχειλίζουν από το πάθος και την ηδονή που με διακατέχουν ως γυναίκα. Παρέχω σεξουαλικές υπηρεσίες και μασάζ στον πεντακάθαρο χώρο μου ή έρχομαι σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Χαμηλές τιμές, διακριτικότητα...kanesex.comΕρωτηκες στιγμές γεμάτες καυλα♥️
Γεια σας είμαι Εύα . Είμαι 36 χρόνον μελαχρινή 63 κιλά με 171 ύψος είμαι αρκετά όμορφη. Προσφέρω ένα όμορφο χώρο στο Airbnb αλλά όχι πάντα όμως . . Όχι βίντεο κλείσει. Όχι αποκρηψη (δεν θα απαντηθεί ποτέ) Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις μέχρι 22:00 το βράδυ. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο στο 698...kanesex.com
Δεν έχω πάει ρε φίλε. Θες εσύ να πεις;για την αλεξια γιατι δεν λετε τιποτα ρε γμτ αυτη στο πηγαδι κατουρησε ...?
Δλδ δεν αυτη στη φωτο ?δεν αξιζει δλδ?
Σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσεις αυτήν στη φωτό. Είναι χρόνια πριν...Δλδ δεν αυτη στη φωτο ?
για να το λες κατι παραπανω ξερεις ...θα φάτε τα λεφτά σας στα πιτογυρα
Δεν θέλω να λέω άσχημα λόγια για καμία εργάτρια του σεξ. Αλλά θα πέσεις έξω. Άμα θες πάνε και πες μας και τη δική σου γνώμη.Νομιζα οτι ειναι τουμπανο
μανία με αυτό το τραγούδι
ενας απο τους πολλους!Νταξ για άλλους είμαι η επιστροφή του Τόνυ. Σε όλους κάτι θυμίζω από το παρελθόν. Θα με πιάσει κρίση ταυτότητας στο τέλος. Ποιος είμαι τελικά;;;
ενας απο τους πολλους!
για να γραφεις απο νεο νικ καλος δεν εισαι οποτε και του χρονου!
Ραντεβού κλείνει σε δικό της χώρο ή κλείνεις εσύ ξενοδοχείο?Ειναι ξανθιά γαλανομάτα 38-40 κάπου εκεί.
Είναι αρκετά όμορφη στο πρόσωπο 7/10 (καυλιάρα πολύ είναι) και το σώμα της πολύ καλό, κωλάρα...8/10.
Το βυζί της δεν το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...έχει καιρό...
Σε τύπου airbnb δικό της..Ραντεβού κλείνει σε δικό της χώρο ή κλείνεις εσύ ξενοδοχείο?
Ποίο είναι αυτό και αν ξέρουμε πόσο χρεώνει ημιδιαμονη?Ανετα..ολα ειναι τακτοποιημενα.