Φίλε έχεις προσωπική πείρα και μιλάς; Εγώ τις έχω δοκιμάσει, αν όχι όλες, σχεδόν όλες τις ανεξάρτητες και δικαιούμαι να μιλάω...
Όσον αφορά τα 150 δεν είναι ότι δεν μπορούμε να τα μαζέψουμε, όπως λες. Είναι θέμα αρχής, να μάθουν να σέβονται τα χρήματα. Ήδη τα 100 είναι πολλά...
Εδώ βέβαια να πούμε ότι ακόμα και στα μπουρδέλα να πας ρε Τζακ και να ζητήσεις μια ώρα πρόγραμμα, κάτω από 100-120€ δεν θα σου πουν.
Και μιλάμε για πιο άσχημες, βρώμικες, απεριποιητες κοπέλες, που περνάει ο κάθε τυχάρπαστος με 30€. Που σημαίνει ότι έχουν πάρει μακράν περισσότερο λαό από μια μεση εσκορτ.
Στον αντίποδα, εχω να πω πως η καθαριότητα, οι υπηρεσίες και τα στάνταρντς δύο κοριτσιών του κλαμπ που πήρα με 150€ "πατάνε" στα αυτιά μια τύπισσα ανεξάρτητη του 200€/ώρα που πηρα εδώ στην Θεσσαλονίκη. Άρα ανεξάρτητη ξανά, το φοβάμαι.
Άμα η άλλη είναι να ναι πεντακάθαρη, στην πένα, και σε ένα πολύ καθαρό χώρο, χωρίς ΣΜΝ, αρωματισμένη και όπως ακριβώς την είδες στις φωτό (χωρίς να φοβάσαι μην είναι παλιά σου σειρά από το στρατό που άλλαξε φύλο) τότε για μένα το 100 του μπουρδέλου να γίνει 150 σε εσκορτ μου φαίνεται νορμάλ για την "αναβάθμιση" που λαμβάνεις.