FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
pira til kai mou eipe einai oti blepo...
ρε φιλε ολοι εχουμε κανει air ball . την παιρνεις και οταν δεις οτι δεν ειναι οτι εβλεπες τη στελνεις κανονικα
pira til kai mou eipe einai oti blepo...
εισαι πολυ ποιοτικος γαμιας ρε φιλε
οσο για τα αλληθωρα βυζια της μαλλον δεν ειδες κατι καλα...
Σας χαιρετώ όλους καθώς ουσιαστικά είμαι νέο μέλος.
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που κάνω τέτοιο ποστ αλλά πιστευώ ότι μόνον εδώ θα λάβω κάποια σοβαρή απάντηση.
Αναζητώ call girl σε φάση ημιεπαγγελματία, δηλ. καμιά φοιτήτρια που το κάνει για χαρτζιλίκι κτλ. Πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ μην επεκταθώ σε άλλες περιγραφές.
Από αγγελίες δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι, εκτός από μία εξαίρεση, καθώς όπως ξέρετε καλύτερα από με, το 99,9% είναι με fake φωτό κτλ.
Όπως προείπα έχω βρει μία και μοναδική, μέτρια σαν περίπτωση, αλλά εντάξει την βαρέθηκα.
Αν κάποιον είναι πρόθυμος είτε να μου δείξει κάποιο site κτλ που αγννοώ ή να μου πει μέσω πμ οτιδήποτε θα μουν υπόχρεος!
Εδω δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο, τα τελευταια χρονια, θα υπαρξει σημερα?κατι αξιολογο για θεσσαλονικη για σημερα?
Όποιος επιθυμεί κάτι καλό για Θεσσαλονίκη δεν έχει να παρά δοκιμάσει την Όλγα από την Λεττονία.Την είχα πάρει πριν 3 περίπου εβδομάδες και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την συμπεριφορά της και από το σέρβις και από την εμφάνιση της,τουλάχιστον όταν την είδα με εσώρουχα και μετά γυμνή(αρχικά δεν μου πολυγέμισε το μάτι).
Έχει πολύ ωραίο στήθος και μικρό μεν αλλά σφιχτό και ωραίο κωλαράκι και κάνει καλό πρόγραμμα με κόστος 100 Ευρώ+20 Ευρώ στοματικό χωρίς προφυλακτικό.
Σοβαρά τώρα,με λιγότερα από 100 ευρώ δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ...ΨΗΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 100 ΣΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ..ΑΑΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΨΗΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΧΥΜΙΞΕΙΣ..
Ρε παίκτες.τι κατάντια αυτή η πόλη!!!
Τελικά μία Ολγα αξίζει κι αυτή με το ζόρι!!
Μας έχουν πρήξει με τις ψεύτικες αγγελίες και με γραφεία τύποθ Βάνας και μαλακίες, όπου για να γαμήσεις πρέπει να σου δώσει σημείωμα ο Ανθιμος!!