Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο χωρο και θα ηθελα τη γνωμη σας.
Ξερω ειναι πολλα τα κυβικα στην κοπελα αλλα γουστα ειναι αυτα..
Θα εκτιμουσα να μου πειτε στα σοβαρα τη γνωμη σας μην πεταξουμε τσαμπα το μεροκαματο.
Σας ευχαριστω πολυ.
Εχω δυο βυζαρες που ασφυκτειουν και ειναι ετοιμες να εκραγουν μεσα στα στενα σουτιεν μου !! Ελα να μου τα ελευθερωσεις και να τα σωσεις !! Τηλ για διασωση 6-9-7-1-5-7-7-8-6-1
kanesex.com
έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου.ένα απο αυτά είναι να βάλω όπισθεν εν κινήση....
παρόλο αυτά το να πάρω τηλ και να πάω σε αυτόν τον μπόγο..(πριν πολλά χρόνια) είναι χειρότερο και από το σασμάν του saxo που έγινε ρίζια....
αμφιβόλου προελεύσεως φύλλου,κιλά πάνω από 120 χαλαρά,βυζιά ίσως τα πιο μεγάλα που έχω δει αλλά μπορούσε να σε τραυματίσει με βυζοσκάμπιλο σίγουρα ,και α΄΄λλα φωνές από ατομα στο δίπλα δωμάτιο...
θυμάμαι σαν τώρα ήταν αργά το βράδυ ψάχνω πόση ω΄ρα στα σκοτάδια την είσοδο-ισόγειο(είχε ένα σχολείο απέναντι εάν δεν κάνω λάθος) και με το που ανοίγει και αντικρίζω αυτό το θέαμα πάγωσα .Οχι από καύλα από τρόμο.Η πρώτη σκέψη-έντστικτο ήταν ότι θα πάθω κάτι κακό.Μένω λίγο άφωνος και με αρπάζει απότομα και με βουτάει μέσα σε εναν καναπέ-κρεβάτι και προσπαθεί να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι. Λέω θα φύγω δεν θα κάτσω και κάνει πως δεν ακούει..απαντάει κάτι του στυλ ναι αγάπη μου θα περάσουμε ωραία και τέτοια...πάω να σηκωθώ και τα 120++ κιλά με σπρώχνουν προς τα πίσω ...εκεί τα πήρα σηκώθηκα και λέω ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ...Πετάγομαι απότομα και πάω να ανοίξω την εξώπόρτα και τότε ανοίγει η πόρτα που ακουγόταν θόρυβος και ακούω μια αντρική ίσως και όχι φωνή να φωνάζει "ΤΑ ΛΕΦΤΑ"...δεν γύρισα να δω πιος είναι .Από το τρέξιμο παραλίγο να κάνω εμετό....
ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ