Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Ακόμα έχω τις αμφιβολίες μουτελικα πηρε κανεις χαμπαρι οτι ο αρης γουσταρει να πηγαινει με αγορακια ?
Ακόμα έχω τις αμφιβολίες μουτελικα πηρε κανεις χαμπαρι οτι ο αρης γουσταρει να πηγαινει με αγορακια ?
Είχα πάει την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ. Η κοπέλα είναι ίδια με τις φωτο εκτός από το στηθος που είναι πεσμένο.. δεν το κοίταξα καθόλου αυτό..φιλάει παθιασμενα πολυ και δαγκωνει και γρατσουναει οποτε παντρεμένος η σε σχεση προσοχη, εξηγησε την να μην κανει τπτ τετοιο, στα του αγωνα τώρα , η μιλενα είναι αυτή που θα σε φάει ζωντανό, αυτή που θες να βγάλεις το άχτι σου στο σεξ, γαμα όσο δυνατά θες το μόνο που θα ακούς είναι να σου λέει harder, harder, και θα σε παραπέμπει να την βαρας σφαλιαρες στον κωλο, γουστάρει ξυλο. πολύ καλή πιπα deepthroat πάτα την και το κεφάλι όχι δεν λέει. στο γαμησι δυστυχώς δεν δέχτηκε anal λόγω μεγέθους. πολύ καυλιαρα στο σεξ και όπως είπα αντέχει τα πάντα, πήγα με σκοπό να την πεθάνω να μην μπορεί να κουνήσει τα πόδια της, σου βγάζει απίστευτη γκαυλα, σε βγάζει νοκ άουτ και αντέχει άλλους 5 μετά από σένα. πραγματικό σκυλί του πολέμου. για μένα η καλύτερη που έχω πάειΈχεις κάνεις άλλος άποψη για την κουκλαρα αυτή? Φαίνεται όντως πολύ καλή
Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;
20 χρόνων κοκκινομαλλα βυζάρες και ταλέντο στο στοματικό
6942844708 , σε χώρο σου και ξενοδοχείο . βαιμπερ ααντάω αμέσως Είμαι ψηλή με τεράστιο στήθος ,ανεξάρτητη και άμεσα διαθέσιμη. Το πρόγραμμα μου είναι 100ε/1 ώρα με απεριόριστες εκτονώσεις, ελεύθερο στοματικό, φιλιά, γλειψιματα, αυταρχικό ( δεν έχω παιχνίδια μαζί μου , με δικό σου εξοπλισμό ) και...kanesex.com
χαχαχαχαχα ναι πράγματι είναι επικίνδυνη δραστηριότητα.
Είσαι πολύ "Die Hard" παίκτης !!
Γούστα είναι αυτά... δεν κρίνω κανέναν όσον αφορά τα γούστα του.χαχαχαχαχα ναι πράγματι είναι επικίνδυνη δραστηριότητα.
Να πω την αλήθεια δεν έχω πάει ποτέ στο παρελθόν με τόσο πολλά κυβικά. Αλλά επειδή δείχνει να είναι πραγματική, λέω να το δοκιμάσω.Γούστα είναι αυτά... δεν κρίνω κανέναν όσον αφορά τα γούστα του.
Εγω εφοσον τα βγαζει καποιος δημοσια σε ενα φορουμ, κρινω και ας γινομαι κακος.Γούστα είναι αυτά... δεν κρίνω κανέναν όσον αφορά τα γούστα του.
Σὺ μόνος παροικεῖς ἐν Ἱερουσαλὴμ καὶ οὐκ ἔγνως τὰ γενόμενα ἐν αὐτῇ ἐν ταῖς ἡμέραις ταύταις;Να πω την αλήθεια δεν έχω πάει ποτέ στο παρελθόν με τόσο πολλά κυβικά. Αλλά επειδή δείχνει να είναι πραγματική, λέω να το δοκιμάσω.
Εγω εφοσον τα βγαζει καποιος δημοσια σε ενα φορουμ, κρινω και ας γινομαι κακος.
Οπως επισης δεν με αφορα το τι κανει ο καθε ενας στο κρεβατι του και ποιες ειναι οι σεξουαλικες του προτιμησεις αλλα οταν βλεπω κατι κουνιστους εξω να φιλιουνται με πιανει μια αηδια.
Ρε αλάνι κακο πράγμα η ζήλια...
Πάω και με γυναίκες, και με τρανς. Μην αναρωτιέσαι συνεχώς για ποιο λόγο με πολλές εχω νταλαβερια και εκτός χωρίς να υπάρχει αντίτιμο και γιατί δεν χρησιμοποιώ καπότες. Έχω απλά τον τρόπο μου και δεν είμαι σαλιαρης επιτήδειος σαν εσένα. Ουτε πρίγκιπας είμαι ούτε μοντέλο, αυτό είναι δικιά σου φαντασίωση. Είμαι απλά ο εαυτός μου.
Εσένα αν βάλω τη σκατοφατσα σου εδώ ή το ιστορικό σου με το τι λες σε πουτανες (γιατι γκομενα δεν ειχες ποτέ) θα γελάσει μέχρι και ο τελευταίος επισκέπτης. Βλέπεις ότι μου είσαι αδιάφορος και δε σε ενοχλώ, μη κοντράρεις.
Φιλικά πάντα.
Δεν με πειραζουν αυτα που λεει ο αρης... ακα τζομακα.... απλα ο τζομακα αντι να μιλαει για 20 χρονα κοριτσακια του αρεσει να μιλαει για 20 εκατοστα πουτσες. Εκει θα κολλησουμε τωρα...δεν ειναι κακο να τρολλαρουμε ο ενας τον αλλον για τα γουστα τους. το σχολιο του μπαρμπαρα δεν ηταν προσβλητικο, ενα αστειο ηταν. στο κατω κατω ανδρες ειμαστε λογικο να αλληλοτρολλαριζομαστε. εαν καποιος θελει να ακουει κοπλιμεντα και καθυσηχαστικες κουβεντες ας κανει παρεα με γυναικες και πουστακια. Υπαρχει σαφη διαφορα αναμεσα σε ενα τρολλ σχολιο και σε ξεκατινιασμα
Μην σκάτε γενικά αν κάποια προσφέρει ή δέχεται κάποια πράγματα σε κάποιους και όχι σε κάποιους αλλους. Πχ δάχτυλα, φιλιά με γλώσσα κτλ. Ισως είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά σίγουρα είναι ανθρώπινο νομίζω. Γι αυτό
Είσαι πολύ "Die Hard" παίκτης !!
Σωστός!!!Ρε παίδες. Η χοντρη Μυρσίνη.
Το τηλέφωνο του Rich ισχύει; Φαίνονται online και με έχουν μπλοκαρισμένο από το 2018;