Το αφήνω και εδώ, γιατί όταν πρωτομπήκα στο σιτε , ήταν το μόνο σχεδόν νήμα που διάβαζα.....
Δεν θα κρύψω το ότι το ραντεβού που έκανα με την
@Alexia9090 έγινε με πολλές επιφυλάξεις από πλευράς μου, διαβάζοντας το νήμα της και τα σχόλια σας. Αργεί ή στήνει στα ραντεβού, δεν απαντάει καθόλου ή απαντάει μετά από μια εβδομάδα, δεν δίνει φιλιά, βρωμάει κτλ κτλ.
Βέβαια οι φωτογραφίες της μου κέντρισαν το ενδιαφέρον , οπότε πήρα το ρίσκο, και τελικά μου βγήκε σε καλό.
Η συνεννόηση ήταν γρήγορη χωρίς καθυστερήσεις και κλείστηκε όπως το ήθελα. Βέβαια 30 λεπτά πριν το ραντεβού, ακούω το viber και λέω , όχι ρε πούστη μου το ακυρώνει. Τελικά η κοπέλα ήθελε απλά μια χάρη.
Πάμε στην εμφάνιση. Όπως έχει αναφερθεί είναι η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας, με προσωπάκι γλυκό. Για μένα όπως συνηθίζω να γράφω για αυτές τις ηλικίες αγουρέλι. το μεταίχμιο από κοριτσάκι δηλαδή σε γυναίκα. Η αλεξία έχει αρχίσει και κλείνει στο γυναίκα...
Οι φωτογραφίες που ανεβάζει η κοπέλα είναι δικές της , και το κορμάκι είναι αντάξιο της ηλικίας της. 21-22 αν δεν κάνω λάθος. . Δεν είναι το instagrammiko μοντέλο με τα πλαστικά βυζιά και το γραμμωμένο σώμα.
Δεν είναι μοντέλο , ούτε γυμνάστρια, αλλά για την ηλικία της είναι κανονική. Για μένα καλή.
Έκανε το μπανάκι της και μου ήρθε χαμογελαστή.
Στα του αγώνα, το πρόγραμμα ήταν full εκτός πρωκτικού, και μπορώ να πω το ευχαριστήθηκα. Κάθισε σε όποια στάση ήθελα, οι ρογίτσες αν αποκρινόντουσαν στο παιχνίδι, και υγράθηκε αρκετά γρήγορα. Στην διάρκεια άρπαξα κάτι ρουφηχτά φιλάκια στον σβέρκο και στο στόμα.
Πριν τον δεύτερο γύρο, ξαναμπήκε για μπανάκι και ήρθε αλλά με σκοπό να με ευχαριστήσει. Στην πίπα της βάζει δοντάκι αλλά είναι καλή. Με τελείωσε στα 4 αν και δύσκολα πάω για 2η φορά.
Στον χρόνο της ήταν άνετη και δεν κοιτούσε το ρολόι, όλη την ώρα.
Θα το ξαναπώ, οι κοπέλες επαγγελματίες ή μη δεν είναι ρομπότ με διακόπτη. Θέλουν όπως όλοι μας χημεία και κάπως να πάρουν μπροστά.
Αν είχα φάει κανένα κιλό σκορδαλιά, είχα να κάνω μπάνιο μια εβδομαδα, και με το που την έβλεπα την πετούσα στα 4 και της τον έχωνα , ε λογικό θα ήταν η κοπέλα να κάνει το κομοδίνο και να θέλει να φύγει άρον τον άρον. Δεν είμαι αγαπούλης, ούτε αγκαλίτσας, αλλά στην ηλικία μου έμαθα πως να κάνω μια γυναίκα να αισθάνεται άνετα μαζί μου.
Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά υποκειμενικά βέβαια και δικές μου απόψεις. Εάν θα ξαναπήγαινα ? σίγουρα ναι λόγω του νεαρού της ηλικίας.
Μπορεί στην αρχή να σας έβγαλε την ψυχή όπως διάβασα σε τοοοοόσες σελίδες, αλλά μάλλον βρήκε τα πατήματα της, και ήμουν τυχερός.