ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.859
- Πόντοι
- 34.538
οχι..Για να βικη έχει κριτικές πουθενά;;;
Μονο εδω στο νημα στις πισω σελιδες..
Αν ψαξεις στην αναζητηση κατι θα βρεις..
οχι..Για να βικη έχει κριτικές πουθενά;;;
Ευχαριστώ πολύ..
Καλη ειναι,εχω παει..Ευχαριστώ πολύ..
Που θέλει τσεκ πρώτα για να σε δεχτει;;Καλη ειναι,εχω παει..
Θα ξαναπηγαινα ανετα,αλλα αυτο με την εγγραφη και
τον ελεγχο με αποτρεπει..
Συνάντηση σήμερα με την Εύα στον χώρο της. Θυμόταν κάτι που της ειχα πει πριν μέρες κ με υποδέχτηκε έτσι όπως ηθελα. Κ ειχα δίκιο που επέμενα γιατί της πήγαινε. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω κατεβατα, τι κάναμε πως το κάναμε κτλ. , τα οποία για εμένα πλέον μετά από τόσο καιρό περνανε σε 2η μοίρα. Τα σημαντικά είναι : vfm θα σ δώσει πάντα το 100% των υπηρεσιών της, άνεση χρόνου κ ευχάριστο σοσιαλ , σχολαστική σε θέματα καθαριότητας κ υγιεινής.
Αυτή είναι κ η τελευταία μ κριτική στο σάιτ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα κλείσω κ το λογαριασμό. Ειχε πλάκα ώρες ώρες εδώ μεσα, χάρηκα για τις κουβέντες που αντάλλαξα με κάποια άτομα.
Να αφιερώνετε 5-10' λεπτά να γνωρίσετε ποια έχετε απέναντι σας. Μπορεί να νομίζετε ότι χάνετε χρόνο που πληρώσατε γ σεξ, αλλά ίσως καλυτερέψει το υπόλοιπο ραντεβού ή το επόμενο.
Υ.Γ1 ελπίζω μην μας φέρει το γραφείο καμια Dasha ή Filicia κ χρειαστεί να κανω comeback
Υ.Γ2 αν "μαρκαρετε" καμια κορασιδα να με σκέφτεστε ( σας το εκαψα το φετίχ, για να μάθετε να κοροϊδεύετε )
Ξέρεις πως είναι αυτά.. εχυσε 7 φορες. Είμαι άξιο μέλος του μπουΓια το κατεβατό μπήκαμε
Για πες ....
Ξέρεις πως είναι αυτά.. εχυσε 7 φορες. Είμαι άξιο μέλος του μπου
Ωραίος ο Μιχάλης ...Συνάντηση σήμερα με την Εύα στον χώρο της. Θυμόταν κάτι που της ειχα πει πριν μέρες κ με υποδέχτηκε έτσι όπως ηθελα. Κ ειχα δίκιο που επέμενα γιατί της πήγαινε. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω κατεβατα, τι κάναμε πως το κάναμε κτλ. , τα οποία για εμένα πλέον μετά από τόσο καιρό περνανε σε 2η μοίρα. Τα σημαντικά είναι : vfm θα σ δώσει πάντα το 100% των υπηρεσιών της, άνεση χρόνου κ ευχάριστο σοσιαλ , σχολαστική σε θέματα καθαριότητας κ υγιεινής.
Αυτή είναι κ η τελευταία μ κριτική στο σάιτ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα κλείσω κ το λογαριασμό. Ειχε πλάκα ώρες ώρες εδώ μεσα, χάρηκα για τις κουβέντες που αντάλλαξα με κάποια άτομα.
Να αφιερώνετε 5-10' λεπτά να γνωρίσετε ποια έχετε απέναντι σας. Μπορεί να νομίζετε ότι χάνετε χρόνο που πληρώσατε γ σεξ, αλλά ίσως καλυτερέψει το υπόλοιπο ραντεβού ή το επόμενο.
Υ.Γ1 ελπίζω μην μας φέρει το γραφείο καμια Dasha ή Filicia κ χρειαστεί να κανω comeback
Υ.Γ2 αν "μαρκαρετε" καμια κορασιδα να με σκέφτεστε ( σας το εκαψα το φετίχ, για να μάθετε να κοροϊδεύετε )
Αδερφέ η παρουσία σου εδώ έδινε έναν ιδιαίτερο τόνο στο νήμα.Συνάντηση σήμερα με την Εύα στον χώρο της. Θυμόταν κάτι που της ειχα πει πριν μέρες κ με υποδέχτηκε έτσι όπως ηθελα. Κ ειχα δίκιο που επέμενα γιατί της πήγαινε. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω κατεβατα, τι κάναμε πως το κάναμε κτλ. , τα οποία για εμένα πλέον μετά από τόσο καιρό περνανε σε 2η μοίρα. Τα σημαντικά είναι : vfm θα σ δώσει πάντα το 100% των υπηρεσιών της, άνεση χρόνου κ ευχάριστο σοσιαλ , σχολαστική σε θέματα καθαριότητας κ υγιεινής.
Γιατι αδερφε τι εγινε και φευγεις;Συνάντηση σήμερα με την Εύα στον χώρο της. Θυμόταν κάτι που της ειχα πει πριν μέρες κ με υποδέχτηκε έτσι όπως ηθελα. Κ ειχα δίκιο που επέμενα γιατί της πήγαινε. Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω κατεβατα, τι κάναμε πως το κάναμε κτλ. , τα οποία για εμένα πλέον μετά από τόσο καιρό περνανε σε 2η μοίρα. Τα σημαντικά είναι : vfm θα σ δώσει πάντα το 100% των υπηρεσιών της, άνεση χρόνου κ ευχάριστο σοσιαλ , σχολαστική σε θέματα καθαριότητας κ υγιεινής.
Στιγματίστηκε και του βγήκε η ρετσινιά ότι είναι μεγάλος "μαρκαδόρος" !!!!Γιατι αδερφε τι εγινε και φευγεις;
κ γω . Ξέρω ότι δεν θα αφήσεις παραπονεμένα τα ρωσοουκρανο πιπινια π έρχονται στο χωριό μαςΣτιγματίστηκε και του βγήκε η ρετσινιά ότι είναι μεγάλος "μαρκαδόρος" !!!!
Δεν το άντεξε η ψυχοσύνθεση του γιατί κατα βάθος είναι τεράστιος "αγαπούλης" !!!
Σε αγαπάω ρε λαμόγιο @Michael Scott
Τπτ. Απλά έκλεισε ένας κύκλοςΓιατι αδερφε τι εγινε και φευγεις;
ισως να εκανε σοβαρη σχεση και να θελει να σοβαρεψει...αν και δε ξερω νομιζω πολυγαμικοι μπουρδελιαρηδες σαν και εμας θελει εξτρα προσαπθεια να σοβαρεψουν...οχι βεβαια πως δεν ειναι εφικτο αν το αποφασισουμεΓιατι αδερφε τι εγινε και φευγεις;
Γιατι αδερφε τι εγινε και φευγεις;
Γαμώ την ασθένεια μου μέσα !!!!
Αν και τελείως flat στο στήθος και skinny σκαρί έχει αυτό το κάτι στο βλέμμα που προσωπικά με διαολίζει...
Πολλά τα ευρώ ... 200 τιμή εκκίνησης... αν βάλουμε και sauce έφυγε το 300άρι...
Έχουν γνώσιν οι φύλακες...Και γω οδευω για γριπη. Λεβι ξερω τι σ' αρεσει, ειναι το eyeliner. Ετσι την πατουσα και γω. Το φλατ στηθος ισα-ισα προσθετει στην εικονα, δεν τρανσίζει.
Το πρωτο ατομο που μετα απο καιρο αρχισα να συμπαθω στο φορουμ αποχωρει σε λιγο. Αλλαξε γνωμη!
Έχουν γνώσιν οι φύλακες...
κατσε φρονιμα ρεΑυτή είναι κ η τελευταία μ κριτική στο σάιτ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα κλείσω κ το λογαριασμό. Ειχε πλάκα ώρες ώρες εδώ μεσα, χάρηκα για τις κουβέντες που αντάλλαξα με κάποια άτομα.
οι παλιοι πελατες δεν περνανε απο καστινγκ ρε φακιρη λες το τηλεφωνο και σε θυμαται (η οχι αναλογα)...Καλη ειναι,εχω παει..
Θα ξαναπηγαινα ανετα,αλλα αυτο με την εγγραφη και
τον ελεγχο με αποτρεπει..