Είμαι έτοιμη να σου προσφέρω αξέχαστες στιγμές.Ελληνίδα 25 χρονών,ναζιάρα,δουλέυω μόνη και έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο για μια ώρα με σκοπό να σε […]
www.lovelist.com.gr
Πρώτη συνάντηση με την κοπέλα μετά από review που έκανε συμφορουμίτης.
Πιτσιρίκα , αγουρέλι, με ότι συνεπάγεται αυτό, πάνω κάτω 25.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα μέσω viber.
Φώτο στην αγγελία δικες της.
Κοντούλα, έσκασε μύτη με τις μπότες της, και με ντυσιματάκι ανάλογο της ηλικίας της. Όχι κάτι πρόστυχο που να βγάζει μάτι δηλαδή.
Από κορμάκι, κανονική προς γεματούλα , με στήθος 2αρι 2.5αρι.
Μοντέλο δεν είναι , αλλά η κοπέλα της διπλανής πόρτας .
Η επιλογή μου ήταν καθαρά , λόγω μετάβασης της, στον χώρο μου. (όχι ξενοδοχείο)
Μπήκε χαμογελαστή και με ναζάκι, και το βασικότερο άνετη. Πήγε έκανε το ντουζάκι της και ήρθε για τον αγώνα.
Πάμε στα θετικά. Το πιτσιρίκι είναι πολύ καθαρό και συνειδητοποιημένο.
Φιλάκια κτλ, πολύ άνετη σαν να με γνώριζε χρόνια, παρά την διαφορά της ηλικίας.
Αφού την πέρασα ένα εξονυχιστικό έλεγχο πόντο , πόντο το κορμάκι της και δεν διαπίστωσα καμία δυσάρεστη μυρωδιά (βασικότατο για μένα) πήγαμε για τον πατσά…..
Ανένδοτη για ακάπωτο (όχι ότι θα έμπαινα ) , και τόνισε τουλάχιστον 3 φορές την ασφάλεια της και των πελατών της.
Η κοπέλα ήταν πολύ στενή, 2 δαχτυλάκια με το ζόρι, κάτι που σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι. Εμένα με ξετίναξε πάντως μπαμ μπαμ….
Με τα προστιχόλογα της και όλα τα σχετικά σε λογικά πλαίσια.
Ότι της ζήτησα, το έκανε από στάσεις, χωρις μα μου, και απλά δεν θέλει πρωκτικό.
Στην πίπα της, είναι ινδιάνα και το δουλέυει πολύ καλά.
Συμμετέχει , απλά όπως σε κάθε γυναίκα, πρέπει να ξέρεις τα κουμπιά τους για να πάρουν μπρός. Κομοδίνο δεν την λές πάντως σίγουρα
Καμία πίεση στο χρόνο και από ότι μου είπε αφήνει κοντά μια ώρα ανάμεσα στα ραντεβού της.
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω , είναι ότι θα προτιμούσα λίγο ποιο αθλητικό κορμάκι, ΑΛΛΑ με 70 ευρώ και στον χώρο μου, η κοπελίτσα ήταν σουπερ σε όλα της για μένα και πολύ καλό vfm. Θα βρει τα πατήματα της και θα εξελιχθεί
Ξανατονίζω ότι μοντέλο δεν είναι , αλλά η κοπέλα της διπλανής πόρτας .
Τα πιπινο μοντέλα στην πόλη μας , ζητάνε από 110-150 και πάνω στον χώρο τους ή σε ξενοδοχείο….
Θα ξανα προτιμηθεί σίγουρα.