anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
στο διορθωσα λιγο ...Ζήτηση... Λίγο πολύ όλοι κάτι τρώνε. Η γκρίνια είναι εθνικο σπορ ...
στο διορθωσα λιγο ...Ζήτηση... Λίγο πολύ όλοι κάτι τρώνε. Η γκρίνια είναι εθνικο σπορ ...
new entry τελειως;Αννα Μιλενα και Παμελα φουλ ως αργα..
Αυριο καταφθανει new entry φιλη της πρωτης..
Παταω ριφρες όλη μέραnew entry τελειως;
Μαλλον...περιμενουμεnew entry τελειως;
Δεν ξερω ονομα.Αναφέρεσε σε μια μέλινα ;
ειπαμε..new entry..φιλη της αλλης new entry ,της Αννας.ηρθε μια laoura...μαλλον δεν εχει κριτικες ή δε βρισκως τη καρτελα
Που τα βλεπεις ρε συ?Σίγουρα μας ήρθαν απο έξω ή είναι ντόπιο πράμα?
Βλέπω μόνο outcall έχουν
Άνοιξα το λινκ της καινούργιας από δω μεσα που τ ανέβασε το γραφείο.Που τα βλεπεις ρε συ?
Κανονικα incall outcall,δες στο σαιτ του γραφειου,
εκανες τοσο γρηγορα refresh που δεν ειχαν προλαβει να το συμπληρωσουνΆνοιξα το λινκ της καινούργιας από δω μεσα που τ ανέβασε το γραφείο.
Το αλλαξαν. Στην αρχή είχαν βάλει μονο outcall
Έπεσε το Μάτριξεκανες τοσο γρηγορα refresh που δεν ειχαν προλαβει να το συμπληρωσουν
Μια ερώτηση παιδιά αλλά μην ξεκινήσετε καζούρα, καινούργιος είμαι . Incall και outcall τι είναι;Σίγουρα μας ήρθαν απο έξω ή είναι ντόπιο πράμα?
Βλέπω μόνο outcall έχουν
Λέω να επικοινωνήσω αύριο να κάνω καταδρομική εδώ που είπε π φίλος για το διπλό. Έχει κανείς καμία εμπειρία;Πέρασμα με
Στο τηλέφωνο μου είπε ότι έχει και φίλη μαζί αλλά από ότι κατάλαβα δεν θα είναι και κανένα μοντέλο (δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τα 170 που μου ζήτησε για να τις πάρω και τις 2)
Εχεις ας πούμε δοκιμάσει τις ανεξαρτητες που έχουν πολλάκις αναφερθεί εδω ? Ελένη , Εύα16 , Μαρκέλλα , Βίκυ , Ζωή50 , ΑλεξίαΠρωτάρης στο άθλημα, καμιά καλή πρόταση στην πόλη υπάρχει? Κάποια ανεξάρτητη που να είναι κ λίγο vfm.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όποιος μπορεί κ θέλει ας μου στείλει κ dm