AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οπως συμβαινει στο 90% των αγγελιων αυτων,απλα μακρυα!!Ουτε να το σκεφτεσαιMια Μαρινα μαλλον 40αρα εχει αναφερθει κατι στο παρελθον δεν θυμαμαι?
Οπως συμβαινει στο 90% των αγγελιων αυτων,απλα μακρυα!!Ουτε να το σκεφτεσαιMια Μαρινα μαλλον 40αρα εχει αναφερθει κατι στο παρελθον δεν θυμαμαι?
γουσταρω τα ραστακια της! ετσι ηθελα και εγω αν τα κανω αλλα οι μαλακες οι κομωτες δεν ξερουν καλα να τα φτιαχνουν
έχει μήπως κάποιος το νέο της τηλ ???
γουσταρω τα ραστακια της! ετσι ηθελα και εγω αν τα κανω αλλα οι μαλακες οι κομωτες δεν ξερουν καλα να τα φτιαχνουν
φιλε θισεα΄?άλβανιδα ειναι μακριααααα.ειρθε σπιτι και την εστειλα.καμια σχεση η φωτο.εχει μαζι τησ αλλη μια αλβανιδα μελαχρινη και λεει ειναι βραζιλιανα
ΔΗΕ???? τι ειν τουτ? κι άλλο χαράτσι όπως της ΔΕΗ???γιατι κοροιδευεις την χρυση αυγη και τους οπαδους της ειμαι και εγω ενας η σβηνεις το μυνημα σου η για την απρεπε σταση παω στην ΔΗΕ και θα σου κανω μυνηση για ρατσισμο απεναντι σε ελληνες
Τα περισσοτερα μηνυματα της σελιδας γι αυτην μιλανε τυπεγι αυτην ξερουμε τπτ συναγωνιστες?
γι αυτην ξερουμε τπτ συναγωνιστες?
Ειμαι καλοπροαιρετος,περιμενω να δω το site...καλα αγνιουσ περιμενε.ναχαμε να λεγαμε ειναι ο τυπασ.
Φιλε δεν ειναι σωστο να κρινεις ατομα που δεν γνωριζεις,θα προτιμουσα τις πληροφοριες της κοπελας απο το σαιτ που θα κανεις και οχι απλα ενα τηλ. σε πμ.Αλλωστε το σαιτΒασικα τελικα αυριο θα γινει το σκηνικο, δηλαδη θα μου δωσει φωτο και τηλεφωνα επικοινωνιας, και θα τα δωσω στον agnius με pm γιατι πρωτον ειναι τεραστιο αλανι, και δευτερον γιατι ο κωστας με ξενερωσε επειδη ειναι πιο βλακας και απο τις πετρες. Εγω δεν βγαζω κατι απο την φαση, και για καλο το εκανα, αλλα επειδη εσυ κωστα εισαι μαλακας θα παρεις τα αρχιδια μου. Agnius αδερφε με το που μου στειλει φωτο και τηλεφωνο θα σου τα στειλω σε pm.