Salonikiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 1.211
- Πόντοι
- 201
Μάλλον πρέπει να πάω τότε να δοκιμάσω κι εγώ
Εκεί,κάπου στα 40 πρέπει να είναι.Τόσο μου φάνηκε πέρσι τέτοια εποχή περίπου.Ο ορισμός του milf δηλαδή ηλικιακά.Οι φωτό δεν είναι δικές της,ούτε αυτές που στέλνει.Μη φανταστείς σφιχτή κορμάρα όπως η νεότερη Ελένη,αλλά ούτε και κρεμασμένο σώμα.Αξιοπρεπέςποσο milf?δηλαδη πανω απο 40?και οι φωτογραφιες να υποθεσω δεν ειναι πραγματικες...
η κιρα χορτασε απο αναλ και μαλλον το δινει σε υπαρχοντες πελατες με διαπραγματευση...Kira είναι τόσο καλή; 180 χωρις αναλ βλέπω
βλεπουν οτι δεν λετε τιποτα για τον πληθωρισμό σε όλα τα άλλα και βαρανε και αυτεςΤελικά την είδαν ότι μας κάνουν χάρη και κοπανανε την τιμή όπου μας βρουν...
βλεπουν οτι δεν λετε τιποτα για τον πληθωρισμό σε όλα τα άλλα και βαρανε και αυτες
Νίπλης...Παντως αυτη η ΚΙΡΑ ρωγα μπιρμπιλόνι έχει
Ωραίο
Δεν την έχω δει, μην σε κόβω, αλλά αν δεν τα παίρνει τουλάχιστον στο στόμα τί να πάω να κάνω μαζί της....εννοείς αυτή του club? και την είχα προγραμματίσει ....άκυρο λοιπόν
Χαχαχαχαχαχα...όντως +50 είναι ....αλλά δεν διευκρινίζεται αν τη χέζεις ή σε χέζει αυτή .....πάντως μπράβο ήρθε επιτέλους η βορειοευρωπαικη αυτή ευγενής συνήθεια και στην ψωροκωσταινα μας ....+50 φιλος
Σιγά μην κατσει να την χεσουμε ρε τυπε.. χαχχαχα τι την περασες..Χαχαχαχαχαχα...όντως +50 είναι ....αλλά δεν διευκρινίζεται αν τη χέζεις ή σε χέζει αυτή .....πάντως μπράβο ήρθε επιτέλους η βορειοευρωπαικη αυτή ευγενής συνήθεια και στην ψωροκωσταινα μας ....
Θα καλέσω στο τηλεφωνικό για διευκρίνισηΣιγά μην κατσει να την χεσουμε ρε τυπε.. χαχχαχα τι την περασες..
Πανε εσυ και δεν θα χασεις....εκτος αν δεν θελεις μη σε παρει κανα ματι, γιατι ειναι καρακεντρο το hotel.KIRA δεν κάνει λέει outcall πρώτο ραντεβού, καλά να περάσετε
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Μην γαμησεις κανένα μαξιλάρι μόνο
Το έχω ακούσει οτι γίνεται
Άμα ο κόσμος παρακαλάει για να γαμισει, φυσικά και θα πάνε οι τιμές στο ταβάνιΠολλά λεφτά ρε πουστη μ. Έχουν ξεσαλωσει ολες
βλεπουν
Σε τετοιες δυσκολες περιοδους τα σπιτακια ειναι λυση για τα χοντρα..Εγω παντως το πηρα αποφαση οτι το 22 θα βγει με ξεραιλα....εχω μια ελπιδα για το 23
Μπα 2-3 φορες εχω παει σπιτάκια και δε μου κανει καθολου αισθηση φακιρακο...αλλα απο οικονομικης αποψης οντως εχεις ενα point...Σε τετοιες δυσκολες περιοδους τα σπιτακια ειναι λυση για τα χοντρα..
Κανεις μια βολτα ,βρισκεις ποια σου αρεσει και με 60-70 μπαινεις μισαωρο
με τα εξτραδακια που θελεις.
Ριχνεις ενα γαμησι να φυγουν οι καβλες,χωρις να ματωσεις με 200-250
που ζητανε καποιες αμφιλεγομενες τουριστριες.
δεν τα εχεις περπατησει τοσο οσο θα επρεπε. Υπαρχουν 3-4 διαμαντακια που αξιζουν και με το παραπανω.Μπα 2-3 φορες εχω παει σπιτάκια και δε μου κανει καθολου αισθηση φακιρακο...αλλα απο οικονομικης αποψης οντως εχεις ενα point...