Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Don't point your finger at me!Όντως; Για να πάρουμε παρουσίες. Ξεκινάμε από Λεβι
I didn't do it!
Don't point your finger at me!Όντως; Για να πάρουμε παρουσίες. Ξεκινάμε από Λεβι
Αθώος!Don't point your finger at me!
I didn't do it!
Θα τα ''επενδυσεις'' στην Ντανα να υποθεσω?@Leviathan βγηκαν ολα τα δελτία σμρ!!!
Τιμια επένδυση φαίνεται. Κι εγώ έβγαλα μπόλικα απόψε! Αλλά λέω να τα επενδύσω στο φαγητόΘα τα ''επενδυσεις'' στην Ντανα να υποθεσω?
Δικος μου εισαι εσυΤιμια επένδυση φαίνεται. Κι εγώ έβγαλα μπόλικα απόψε! Αλλά λέω να τα επενδύσω στο φαγητό
Θα το σκεφτώ φίλε μου. Ίσως κάνω ένα δωρο στον εαυτό μΘα τα ''επενδυσεις'' στην Ντανα να υποθεσω?
Μια κριτική ακόμα νμζ πρέπει να την κάνω γιατί αυτό το 19 έχει τεντώσει τα OCD μουΕύγε παίχτη!
Καιρός λοιπόν να επανέρθεις στην ενεργό δράση!
Γιατί ?!?!?@Leviathan ελπίζω να αναθεώρησες και να είδες τον καλύτερο τελικό ever
Έχω να σου συστήσω μια καλή ψυχοθεραπεύτρια ... την λένε Ντάνα... το ιατρείο της έχει έδρα στην Μοναστηριού.Μια κριτική ακόμα νμζ πρέπει να την κάνω γιατί αυτό το 19 έχει τεντώσει τα OCD μου
Μην μου πεις ότι έχασες τον τελικό.Έχω να σου συστήσω μια καλή ψυχοθεραπεύτρια ... την λένε Ντάνα... το ιατρείο της έχει έδρα στην Μοναστηριού.
Ειμουνα σίγουρος ότι θα το πάρει η Γαλλία πάλιΜην μου πεις ότι έχασες τον τελικό.
Ήταν ο καλύτερος τελικος όλων των εποχών.
ητανε μια ωραια παραστασηΜην μου πεις ότι έχασες τον τελικό.
Ήταν ο καλύτερος τελικος όλων των εποχών.
Το θεώρησα σωστό ετσι να γίνει αλλα να προστατεύσω και κανέναν φίλο να μην τα κλάψει. Ελπίζω σιγά σιγά σε απορίες μ να με βοηθήσουν και εμεναΩραίος που ξεκίνησες με κριτική αντί για ερώτηση.Τα πρώτα μηνύματα καθυστερούν να αναρτηθούν,γιατί απαιτείται έγκριση
μαλλον ειναι το calm before the storm... ξεκουραζουν τα μουνια τους για τις φορτωμενες μερες που ερχονταιTι εγινε ρε παιδια?κοιμηθηκα με 31 στο news και ξυπνησα με 23...ολες για τον τελικο ηρθαν Θεσσαλονίκη??
ναι τι να σου πω, κελεπουρια ολες τουςTι εγινε ρε παιδια?κοιμηθηκα με 31 στο news και ξυπνησα με 23...ολες για τον τελικο ηρθαν Θεσσαλονίκη??
τι ειναι το OCD?Μια κριτική ακόμα νμζ πρέπει να την κάνω γιατί αυτό το 19 έχει τεντώσει τα OCD μου