GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Δες την ημερομηνία, είναι παλιά, και δεν είναι ανοιχτό το τηλέφωνοΚανενας?
Υπαρχουν λεπτομερειες απο εμενα και τον PALERMO κανα δυο σελιδες πισω.Καλησπερα παιδες,γι' αυτην ξερουμε τιποτα?εχει δοκιμασει κανενας?
Υπαρχουν λεπτομερειες απο εμενα και τον PALERMO κανα δυο σελιδες πισω.
Eννοεςι την Ντεμη απο τις καρδουλες;Aν ναι ξερεις εαν δινει κουλυορι;Η Ντεμι 2 φορες την εχω παρει.
Συνάντηση με το κοπέλα από το γνωστό γραφείο της πόλης που το τηλ τελείωνει σε 553
Πιτσιρίκα Ελληνίδα Μαρί(ν)α ή κάπως έτσι...
Μια εβδομάδα στην δουλειά, εκπληκτικό σώμα, αμηχανία στην δουλειά...
Μελανό σημείο το ότι δεν αφήνει τελειώματα πουθενά...
Μόνο στο λάστιχο ή πάνω σου!?!?!?!?!?
Θα ξαναδοκιμαστεί πάντως....
Επιφυλάσσομαι να γράψω και μια έκθεση ιδεών , καθώς δοκίμασα αρκετές (4) κοπέλες από το γραφείο
γεια χαρα!!!! ξερει κανεις τιποτα για αυτη;;;
Τελικα την εκανα τη μαλακια.Ειναι γραφειο,ηρθε μια χοντρη,κακως που τη κρατησα,ηταν μη και μη.Μια Αννα που υπαρχει σε διαφορες αγγελιες?Εχει δοκιμασει κανεις?
Ε βέβαια, να μην βγάλεις και συ το κατιτίς σου...Έχω δυνατό σκοπιανο-σερβιδάκι. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά είναι 1,68 & 53 kg. Τα κάνει όλα αν γουστάρει. Δυστυχώς τα 100 € είναι ακατέβατα όμως.
Ακριβώς. Είπα να μην κάνω τις παραθέσεις...Ειναι ο ιδιος που ηθελε να διασταυρώει πρωτα τα καλα τηλεφωνα για να δωσει το τηλεφωνο από μια χοντρη μιλφ γεωργιανη που γαμιεται καλα ΑΝ σε γουστάρει.Οπότε καταλαβαίνεις.
Ακριβώς. Είπα να μην κάνω τις παραθέσεις...
Τι γίνεται απόψε πάντως; Μετα τον άλλο τον ανεκδιήγητο στο διπλανό thread...
Το σχόλιο μου περί 'άλλου' και 'τι γίνεται απόψε', έχει να κάνει με το thread των μασατζίδικων όπου εμφανίστηκε κάποιος άλλος τοπαρχίδης που πέταξε μια κακοήθεια.τι εγραψε ο αλλος??.....παντως τι να γινει αποψε?...(...)
Παρά τα χρόνια...ο house θυμάται!!!!Ειναι ο ιδιος που ηθελε να διασταυρώει πρωτα τα καλα τηλεφωνα για να δωσει το τηλεφωνο από μια χοντρη μιλφ γεωργιανη που γαμιεται καλα ΑΝ σε γουστάρει.Οπότε καταλαβαίνεις.
Ο Θεός συγχωρεί ο House ποτέΠαρά τα χρόνια...ο house θυμάται!!!!