Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.155
- Πόντοι
- 8.346
Μ αρεσει που μιλαμε για Αλεξία. Λες και ήταν κ ποτε η ιδια εδω μεσα. Το προφίλ της δν διαγράφηκε, μπαν εφαγε επειδή ηταν κλωναρι
Άυτο κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει αν ήταν η ίδια η ΟχιΜ αρεσει που μιλαμε για Αλεξία. Λες και ήταν κ ποτε η ιδια εδω μεσα. Το προφίλ της δν διαγράφηκε, μπαν εφαγε επειδή ηταν κλωναρι
Γιατί νομίζεις αυτές που είναι εδώ είναι μόνες ας γελάσωΜονη της δν ηταν σίγουρα. Αλλιώς θα ηταν ακομα εδω. Τελος πάντων, δν εχει νόημα να μιλάμε για νεράιδες και μονόκερους
Στα παπαρια μας τι έχει και τι δεν έχει η κάθε μαλακου… Αντε μας τα ζαλίσατε με την κάθε κλώνο τελειωμένη εδω μέσα…Γιατί νομίζεις αυτές που είναι εδώ είναι μόνες ας γελάσω
Άυτο Δεν μπορούμε να το ξέρουμεΑυτή έχασε πελατεία.
Αντί για διαφήμιση, για έγινε το αντίθετο.
Ηθελεστα και παθεστα.
Κάτσε ρε μάστορα. Όταν έχει 20 μερες τον μήνα περίοδο, κανένα αξιότιμο μέλος εδώ δεν την συνάντησε αφού έκανε λογαριασμό στο μπου (όλες οι συναντήσεις έγιναν πριν), και όσοι είπαν ότι την συνάντησαν ήταν νέοι λογαριασμοί με 2 μηνύματα (και μετά banαριστηκαν).Άυτο Δεν μπορούμε να το ξέρουμε
Εσύ ξέρεις ποια περιμένω για να τα σμπρωξω χοντραΜια Αλεξία μονοπωλεί το νήμα εδώ και κάτι μήνες...
Πάλι καλά που κάποιες μορφές πήγαν και δοκίμασαν τις νέες αφίξεις του club και ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα...
Εγώ πάλι περιμένω να κλείσει η χρονιά για να ξεχυθώ στα γήπεδα ωσάν τζόβενο !!!Εσύ ξέρεις ποια περιμένω για να τα σμπρωξω χοντρα
Αλεξία...?Εσύ που το ξέρεις
Όλες χωρισμένες μιλφ είναιΜια Αλεξία μονοπωλεί το νήμα εδώ και κάτι μήνες...
Πάλι καλά που κάποιες μορφές πήγαν και δοκίμασαν τις νέες αφίξεις του club και ενημέρωσαν για τα τεκταινόμενα...
Πέρασα πολύ καλά με την Ελένη με τα τατουάζΌλες χωρισμένες μιλφ είναι
Με 2 εξαιρέσεις κατα εμε
Από το τιμ της σοφία αρκετά μέτρια πράγματα
Η ζωή Η 50 ξέχασε να πάρει σύνταξη
Η Ελένη πολύ καλή άρα πολλά τατουάζ ρε παιδί μου
Η Εύα αδιάφορη
Την Αλεξία....Βρείτε μου μια 20αρα
Bro... τα είπαμε... μην τα λέμε ξανά γιατί καταντάει κουραστικό και αηδία...Όλες χωρισμένες μιλφ είναι
Με 2 εξαιρέσεις κατα εμε
Από το τιμ της σοφία αρκετά μέτρια πράγματα
Η ζωή Η 50 ξέχασε να πάρει σύνταξη
Η Ελένη πολύ καλή άρα πολλά τατουάζ ρε παιδί μου
Η Εύα αδιάφορη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέρασα πολύ καλά με την Ελένη με τα τατουάζ
Και την ψάλτη όταν δουλεύε
Χάρισμα σουΤην Αλεξία....
Της διαβάζω φίλοςBro... τα είπαμε... μην τα λέμε ξανά γιατί καταντάει κουραστικό και αηδία...
Δες λίγο το θέμα με τις παραθέσεις...
για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο με έχεις ταράξει στις παραθέσεις χωρίς λόγο και αιτία...
Πονηρό σκοπό μου φαίνεται ότι έχεις...
Δεν ξέρει να γαμιεται...Χάρισμα σου
Δεν πήγα 2 φοράΔεν ξέρει να γαμιεται...
Μέχρι στιγμής αυτά...
Μαζί σου άλλαξε αξίζει δεύτερη ευκαιρία...?
Γι αυτό σε ρώτησα...Δεν πήγα 2 φορά