Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
γιατι απέχεις μαν ; είσαι τραυματίας ;Απέχω από το άθλημα τώρα.Δεν είπα να κάνει κάποιος τον κασκαντέρ.Για να το δει αυτός που ρώτησε,το έγραψα
γιατι απέχεις μαν ; είσαι τραυματίας ;Απέχω από το άθλημα τώρα.Δεν είπα να κάνει κάποιος τον κασκαντέρ.Για να το δει αυτός που ρώτησε,το έγραψα
Δάγκωσα τη λαμαρίνα μανγιατι απέχεις μαν ; είσαι τραυματίας ;
Εσύ έχεις θλάση?????γιατι απέχεις μαν ; είσαι τραυματίας ;
επΔάγκωσα τη λαμαρίνα μαν
κουαξ κουαξΕσύ έχεις θλάση?????
Ε μην κάνω spam το νήμα και χαθούν και οι πληροφορίες.Εντάξει,καλά πάει πάντωςεπ
για πες
τραπεζι γαμου στον Κρητικό στο Πανόραμα να κανεις , για να έρθωΕ μην κάνω spam το νήμα και χαθούν και οι πληροφορίες.Εντάξει,καλά πάει πάντως
Έχεις γούστα βλέπω.Πρώτο τραπέζι πίστα θα σε βάλω,να σέρνεις τον χορότραπεζι γαμου στον Κρητικό στο Πανόραμα να κανεις , για να έρθω
Ειχα κανει το λαθος πριν κανα 1,5 χρονο να την επισκεφτω λογω χαμηλου κοστους. Μιλαμε τετοια κοιλια ουτε ο Μαρινακης, στην αρχη νομιζα οτι ηταν εγκυος. Ενω δεν την λες χοντρη η κοιλια της ειναι τεραστια δεν ξερω πως το εχει καταφερει αυτο. Μετα απο καποιο καιρο μου εστειλε βαιμπερ οτι που ειμαι και χαθηκα μιλαμε ειναι απελπισμενη για πελατεια.Black Friday irte
Kalhspera se olus irte I wra gia prosfores kai idieteres times gia ta palikaria.Parte ena tilefono ksikiname apo 15 euro I pipa 30 euro to sex mate grigora ti mboro na sou prosfero masaz,sex,eleftero stomatiko,filia ela gia na perasis wrea San na eise me ti kopela sou ???? xoris tin...kanesex.com
να και οι προσφορές.... οταν δεν εχει δουλεια ετσι παει
ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΕΙΧΝΙΔΙΑ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Κάποιος είχε ρωτήσει τις προάλλες εδώ για την Κλεάνθους.Είδα ότι στο νήμα εκείνο κάποιος πόσταρε αυτήν την αγγελία τελευταία.Αν και κανονικά στο νήμα μασατζίδικα έπρεπε να γίνει η ερώτηση,καθώς είναι μασατζίδικο με μπριζόλα,αν δεν κάνω λάθος.Δεν έχω πάει ποτέ,οπότε το λέω με επιφύλαξη
χαθηκε και εκεινος ο τυπος jimmysκατι που εγραφε αποκλειστικα για κλεανθουςΚάποιος από τους συναδέλφους που θα κάνουν επίσκεψη ας προσφέρει βοήθεια να γράψουν την αγγελία.
Αποκρυπτογράφηση και κολλύριο χρειαζόμαστε με τα ορθρογραφικά
ετσι ειναι αυτα, μια τον βλεπεις μια εξαφανίζεται καποιοςχαθηκε και εκεινος ο τυπος jimmysκατι που εγραφε αποκλειστικα για κλεανθους
Είχε δοκιμάσει και Ελένη,Βίκυ,Μαρκέλλα,Τάνια και Εμέλια,αλλά από ένα σημείο και μετά μόνο στην Κλεάνθους πήγαινε.Από τότε που έφαγε ban για κάτι μπινελίκια που έριξε τον Δεκέμβρη,δεν ξαναφάνηκε.Εκτός και αν είναι μέλος με νέο λογαριασμό και δεν γράφει για την Κλεάνθους,για να μη στοχοποιηθεί λόγω του banχαθηκε και εκεινος ο τυπος jimmysκατι που εγραφε αποκλειστικα για κλεανθους
το εχσα αυτο...Είχε δοκιμάσει και Ελένη,Βίκυ,Μαρκέλλα,Τάνια και Εμέλια,αλλά από ένα σημείο και μετά μόνο στην Κλεάνθους πήγαινε.Από τότε που έφαγε ban για κάτι μπινελίκια που έριξε τον Δεκέμβρη,δεν ξαναφάνηκε.Εκτός και αν είναι μέλος με νέο λογαριασμό και δεν γράφει για την Κλεάνθους,για να μη στοχοποιηθεί λόγω του ban
Με ένα πολύ παλιό μέλος.Εδώ στο νήμα είχε γίνει χαμός τότετο εχσα αυτο...
μπαν ειναι? με ποιον τα τσουγκρισε?
και εγω τι ειχα να κανω εκεινη την μερα και δεν ημουν εδω θυμασαι μηπως?Με ένα πολύ παλιό μέλος.Εδώ στο νήμα είχε γίνει χαμός τότε
Τα καλύτερα χάνειςκαι εγω τι ειχα να κανω εκεινη την μερα και δεν ημουν εδω θυμασαι μηπως?
ασε να μαντεψω .... ησουν κοκκαλο και εβλεπες με μισανοιχτο στομα σαν να εχεις παθει εγκεφαλικο και το σαλακι να τρεχει στο πλαι τσατουρμπειτ ?και εγω τι ειχα να κανω εκεινη την μερα και δεν ημουν εδω θυμασαι μηπως?
τοσο καλα που τα θυμάσαι θα διακινδυνέψω να πω οτι εσύ είσαι ο κλωνος τουΕίχε δοκιμάσει και Ελένη,Βίκυ,Μαρκέλλα,Τάνια και Εμέλια,αλλά από ένα σημείο και μετά μόνο στην Κλεάνθους πήγαινε.Από τότε που έφαγε ban για κάτι μπινελίκια που έριξε τον Δεκέμβρη,δεν ξαναφάνηκε.Εκτός και αν είναι μέλος με νέο λογαριασμό και δεν γράφει για την Κλεάνθους,για να μη στοχοποιηθεί λόγω του ban
το πιο πιθανοασε να μαντεψω .... ησουν κοκκαλο και εβλεπες με μισανοιχτο στομα σαν να εχεις παθει εγκεφαλικο και το σαλακι να τρεχει στο πλαι τσατουρμπειτ ?
Έχω φωτογραφική μνήμη ο παπαρας,εγώ φταίω που με έκανε έτσι η φύση; Αν παρακολουθούσες το νήμα πιο συχνά,θα καταλάβαινες πως γενικά θυμάμαι σχεδόν τα πάντα,για μανούρες και κριτικές @Νίπληςτοσο καλα που τα θυμάσαι θα διακινδυνέψω να πω οτι εσύ είσαι ο κλωνος του
Σορρυ αλλα μονος σου καρφωθηκες