Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.582
- Πόντοι
- 8.346
Έχουμε πολεμο νταβαδων.. τρέχουμε να σώσουμε τα γυναικόπαιδα
Mας τελείωσε και ο nimesulide και άντε τώρα να θεραπεύσουμε νυχτιάτικα τις αρθροπάθειές μας...Έχουμε πολεμο νταβαδων.. τρέχουμε να σώσουμε τα γυναικόπαιδα
Ζωή50 έχει και δικό της νήμα.Καλησπερα σε ολους ανεβαινω για κατι δουλειες Θεσσαλονικη την Δευτερα εχετε να μου προτεινεται κατι ειτε σε δικο της χωρο ειτε να ερχεται σε διαμερισμα ?Κατα προτιμηση μιλφ με μεγαλα βυζια .Ευχαριστω εκ των προτερων κυριοι !!!
Το χουν ρίξει ολοι στο ψάρεμα. Αυτό πρέπει να καταλάβειςΌλα τα διαβάζω και δν καταλαβενω . Ίσως τα ελλινηκα μου παλι
Μην στεναχωριέσαι...Όλα τα διαβάζω και δν καταλαβενω . Ίσως τα ελλινηκα μου παλι
Ακριβώς αυτό και τίποτα άλλο...καταλαβα
Οταν δεν σε συμφερει κατι που γραφεται παλιομουνακι θυμάσαι ολα τα bugs του bou.com απο το 1997 απ εξω και ανακατωτά..ξερω μενει η παραθεση αν γραψεις και δεν την στελεις και την βγαζει διπλη στο επομενο ποστ
λεπτομερειεςΟταν δεν σε συμφερει κατι που γραφεται παλιομουνακι θυμάσαι ολα τα bugs του bou.com απο το 1997 απ εξω και ανακατωτά..
Αλλα δεν σε βλεπω καριολινο να τα αναφέρεις στο αναλογο νημα που εχει κανει η διαχειριση του σαητ
ψιλά γράμματαλεπτομερειες
για το πουτσοψιλά γράμματα
οχι ακριβως , γιατι θα σε κερνούσα ενα τραπέζωμα για την νέα θεση που ανέλαβεςγια το πουτσο
στειλε κανα φραγκο τα φυτιλιασα ολα προχθες και τωρα πρεπει να σπασω κανενα ατμ το βραδυοχι ακριβως , γιατι θα σε κερνούσα ενα τραπέζωμα για την νέα θεση που ανέλαβες
κριμα , next time
στειλε κανα φραγκο τα φυτιλιασα ολα προχθες και τωρα πρεπει να σπασω κανενα ατμ το βραδυ
Μαλλον δεν την βρισκεις και πολυ ευκολα απο οτι ειδα !!Ζωή50 έχει και δικό της νήμα.
Ρήξε ένα μάτι στο νήμα της, έχει και δικές της φωτό.
Μπορεί να είναι του γούστου σου.
Μαλλον δεν την βρισκεις και πολυ ευκολα απο οτι ειδα !!
Στείλε μήνυμα στο βαιμπερ η πάρε τηλέφωνο...Μαλλον δεν την βρισκεις και πολυ ευκολα απο οτι ειδα !!
Τρώει και φαγακι μην είσαι τόσο σκληρός...οχι !!! γιατι τα τρως στις πουτάνες