Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Καφέ βραδιάτικα...???Και δεν βάζεις...!!!
Την γ@μήσ@με...
Καφέ βραδιάτικα...???Και δεν βάζεις...!!!
Τώρα έσκασε η Εβελίνα θα βάλουμε σκατςΚαφέ βραδιάτικα...???
Την γ@μήσ@με...
και εγωΕσυ μαλλον ελειπες την προηγουμενη φορα που ημουν θεσσαλονικη
Προφανώς… Δώσε κανένα στίγμα ρε παιδάκι μου. Ηλικία κυβικά κτλ..Εσυ μαλλον ελειπες την προηγουμενη φορα που ημουν θεσσαλονικη
....interesting....Τώρα έσκασε η Εβελίνα θα βάλουμε σκατς
Με απουσιολογιο μας ήρθες βρε...?Εσυ μαλλον ελειπες την προηγουμενη φορα που ημουν θεσσαλονικη
Γ@μ την πτμ μεσαααααα. Γιατί ρε γιαυρι μου τσιμπά κάτι παραπάνω…Πετιτ ειναι το κορίτσι μας
Κόπηκες λόγω απουσιών εαν δεν το κατάλαβες.... άστο.... άκλαφτος πήγες....Προφανώς… Δώσε κανένα στίγμα ρε παιδάκι μου. Ηλικία κυβικά κτλ..
Όλα τα ξέρεις εσύ....Πετιτ ειναι το κορίτσι μας
Σ ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση και φαίνεσαι επαγγελματίας με άμεσες απαντήσεις. Να σε χαρούν οι συνάδελφοι.. Εγώ δυστυχώς λειτουργώ πάνω από 750cc….Είμαι 1.62 50 κιλα ξανθια 2αρι στηθος κανω φουλ προγραμμα κ το δωρακι μου ειναι 90 ευρω + 30 για αναλ σε δικο μου χωρο
Θα μπορουσες στην συνάντηση μας να το παίξεις αματουρι ομως?Ματακια μου δεν το επαιξα ποτε αματουρι η πρωτοβγαλτη
Δεν άφησα να εννοηθεί κάτι.. Άλλες μας το παίζουν παρθενοραφες.. Μπραβο σου και ας μην σε ξέρω… Καλό τουρ να έχεις και να μας ξανάρθεις. Οι αλλαγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες…Ματακια μου δεν το επαιξα ποτε αματουρι η πρωτοβγαλτη
Είσαι όντως σκληρός καργιολης!!!!!!! Χαχαχαχατζαμπα ακροβατικα εκανε η εφη 2 μερες τωρα την εφαγαν στην στροφη
Είσαι μεγάλος βιτζιόζος τελικά...εαν και στο έχω πει και παλιότερα... οφείλω να το επισυμάνω για μια ακόμη φορά!Θα μπορουσες στην συνάντηση μας να το παίξεις αματουρι ομως?
Ποια είναι η άποψη σου για το role playing?
Η ζωη είναι εμπειρίεςΕίσαι μεγάλος βιτζιόζος τελικά...εαν και στο έχω πει και παλιότερα... οφείλω να το επισυμάνω για μια ακόμη φορά!
Ανακαλώ τα γραφόμενα μου και διορθώνω...Η ζωη είναι εμπειρίες
Ποιος τα είπε αυτά??Θα ήθελα να σας ρωτησω κατι
Αυτος που εγραψε σχολειο για το τηλεφωνο μου και ειπε κατι για ντουλαπακια τι εννοουσε;
Δεν νμζ να εγραψε κάποιος κάτι γ σενα. Δεν είδα κάτιΑν ηξερα ποιος ειναι θα τον ρωτουσα απευθειας