anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
βλεπεις ...?ωραιος μαν το ηξερα οτι εσυ θα κλεισεις μπαμ μπαμ με αλεξια δεν στο ειπα?....εχει ενα προαισθημα
βλεπεις ...?ωραιος μαν το ηξερα οτι εσυ θα κλεισεις μπαμ μπαμ με αλεξια δεν στο ειπα?....εχει ενα προαισθημα
Μου πήρε 3 ημέρεςωραιος μαν το ηξερα οτι εσυ θα κλεισεις μπαμ μπαμ με αλεξια δεν στο ειπα?....εχει ενα προαισθημα
Κόντη είναιΜ’αρέσει που λέει κοντούλα στο 1.65,λες και είμαστε στη Σουηδία.Σκέψου τι θα γράψει για Ελένη και Μαρκέλλα...
εδω εισαι ...Κόντη είναι
Προτιμώ της ψηλές
Τι μουνι είναι αυτό
Μαζί σου μαν.1.70+ είναι πιο εντυπωσιακές.Αλλά 1.65 για Ελλάδα δεν είναι κοντή αντικειμενικά.Είναι το μέσο ύψοςΜου πήρε 3 ημέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κόντη είναι
Προτιμώ της ψηλές
Πολύ ακριβή όμως 100 ευρώ 30 λεπτάΜαζί σου μαν.1.70+ είναι πιο εντυπωσιακές.Αλλά 1.65 για Ελλάδα δεν είναι κοντή αντικειμενικά.Είναι το μέσο ύψος
Λες για τη Sandra που σου παρέθεσε ο anon.Έτσι είναι οι City Tour.Τουλάχιστον αυτή ζητάει 160 και όχι 200 για 1 ώρα,όπως άλλες και άλλες.Γιατί δεν πας σε Εύα και Βίκυ που είναι γύρω στο 1.70;Θα δώσεις 90 και 70+20 αντίστοιχα,για 1 ώραΠολύ ακριβή όμως 100 ευρώ 30 λεπτά
Που μπορώ να βρώ την Ελένη με τα τατουάζ
σκεφτομαι 2πλο αλεξια - ελενη ...Πολύ ακριβή όμως 100 ευρώ 30 λεπτά
Η Βίκυ που μπορώ να την βρώΛες για τη Sandra που σου παρέθεσε ο anon.Έτσι είναι οι City Tour.Τουλάχιστον αυτή ζητάει 160 και όχι 200,όπως άλλες και άλλες.Γιατί δεν πας σε Εύα και Βίκυ που είναι γύρω στο 1.70;Θα δώσεις 90 και 70+20 αντίστοιχα,για 1 ώρα
Πολύ ακριβή όμως 100 ευρώ 30 λεπτά
Η Βίκυ που μπορώ να την βρώ
Θα δοκιμάσω Ελένη ΕυχαριστώKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ελένη
Browse listings and information of seller Ελένηkanesex.com
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Browse listings and information of seller Vicky_blondegirlkanesex.com
Να σου γαμήσω τίποτα...KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ελένη
Browse listings and information of seller Ελένηkanesex.com
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Browse listings and information of seller Vicky_blondegirlkanesex.com
κατσε ρε μανΗ Βίκυ που μπορώ να την βρώ
Δεν κατάλαβες καλά τι εννοούσε...κατσε ρε μαν
χθες μας ελεγες να στηριξουμε τις τιμιες τις ντοπιες που ειναι το ενα και το αλλο
μαρκελλα δεν ξερεις ελενη δεν ξερεις ευα και βικυ δεν ξερεις αλεξια χθες δεν την ηξερες...αμα δεν ξερεις αυτες ποιες εννοουσες?
Του γραφκατσε ρε μαν
χθες μας ελεγες να στηριξουμε τις τιμιες τις ντοπιες που ειναι το ενα και το αλλο
μαρκελλα δεν ξερεις ελενη δεν ξερεις ευα και βικυ δεν ξερεις αλεξια χθες δεν την ηξερες...αμα δεν ξερεις αυτες ποιες εννοουσες?
Βίκυ ντόπια είναικατσε ρε μαν
μαρκελλα δεν ξερεις ελενη δεν ξερεις ευα και βικυ δεν ξερεις αλεξια χθες δεν την ηξερες...αμα δεν ξερεις αυτες ποιες εννοο
Του γραφ
Βίκυ ντόπια είναι
Και την ζωή50 έχω δοκιμάσει
Και του γραφείου έχω δοκιμάσει
Θέλω να βρώ ένα στανταρακι
Θα σου πρότεινα την Αλεξία αν πέρασες καλά...Του γραφ
Βίκυ ντόπια είναι
Και την ζωή50 έχω δοκιμάσει
Και του γραφείου έχω δοκιμάσει
Θέλω να βρώ ένα στανταρακι
Δεν μου έκανε κλικΘα σου πρότεινα την Αλεξία αν πέρασες καλά...