anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Δεν νομίζω να είναι αυτός...Σίγουρα είναι ο Τζορμακας.
Ο τζορμακα είχε ταλέντο στο γραπτό αυτός θέλει πολύ δουλειά να τον φτάσει...
Δεν νομίζω να είναι αυτός...Σίγουρα είναι ο Τζορμακας.
Του φέρνει όμως λίγο.Δεν νομίζω να είναι αυτός...
Κακή αντιγραφή είναι αυτός...Του φέρνει όμως λίγο.
1)Έπιασε γκόμενα την πουτανα.
2)Όλες είναι βρώμικες, κάνουν ακαποτα, κακό σεξ...
Θα φανεί αν είναι ο ίδιος ή κάποιος με παρόμοιο στυλ γραφής.
Έτσι ακριβώς.Είχε χαρακτηριστικό τρόπο γραφής,ταλαντούχος και γλαφυρός.Βρήκε καλό μιμητή πάντωςΔεν νομίζω να είναι αυτός...
Ωραίος!!Ναι μόνο αυτή από εδώ και πέρα φοβερό τσιμπουκι βυζαρες φυσικές και γενικά είναι κορυφή μιλφαρα
ότι είναι πρώην αγοράκι δεν το κατάλαβες??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΥΜΩΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΥΛΑ
ΤΗΛ 6989 957030 ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΕΞΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ! ΕΧΩ ΧΥΜΩΔΗΣ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ...kanesex.com
Αρκετά μεγάλη σε ηλικία και μέτρια σε εμφάνιση με κοιλιά και σπασμένο πρόσωπο. Πενήντα ευρώ μια εκτόνωση, δέχεται πρωκτικό και ουρολαγνεια στο στόμα ή πρόσωπο με εκατό ευρώ επιπλέον. Χώρος σε γνωστό στούντιο του 6ου δίπλα από γωνιακό μίνι μάρκετ στο κέντρο.
Θα διαφωνήσω...με το αντιγραφή.Κακή αντιγραφή είναι αυτός...
Ο τζορμακα είχε ταλέντο ρίχναμε πολύ γέλιο....
Θα διαφωνήσω...με το αντιγραφή.
Κάτι μου λέει ότι ο @Ewakki είναι η μετενσάρκωση του @jormakka.
Όπως και να έχει χεραιτίζω την εμφάνιση του καθώς μετά από πολύ καιρό είχαμε μια πλήρη ενημέρωση για τα δρώμενα της πόλης...
True or fake... απονέμει να αποδειχθεί στην πορεία!
Όπως και να έχει μέσα σε ένα απόγευμα μάθαμε για πάνω από 5 βίζιτες... και ήρθε με βρήκε στο νήμα του Ηρακλείου και μου έδωσε δημόσια πληροφορία για την ξανθιά την Kristy που έκανε ένα πέρασμα απο την πόλη μας την προηγούμενη εβδομάδα.
Γλωσσοφιλα δίνει?Μάγκες μόλις επισκέφτηκα για δεύτερη φορά την ζωή ένα έχω να πω είναι η καλύτερη στο είδος της με διαφορά
Ζωή μου γλωσσοφιλα δίνεις?Ένα παιδί είναι σαν όλους εσάς, κανονίστε να τον φάτε λάχανο
Το εχει απαντησει παλιοτερα. ειναι αναλογα αμα της βγει με τον καθε πελατη.Γλωσσοφιλα δίνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζωή μου γλωσσοφιλα δίνεις?
Αν είσαι 1,80. ξανθός γαλανομάτης όχι ...Γλωσσοφιλα δίνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζωή μου γλωσσοφιλα δίνεις?
Ουφ.. ευτυχώς δν είμαιΑν είσαι 1,80. ξανθός γαλανομάτης όχι ...
μονο ετσι παιρνει καποιος ...?Αν είσαι 1,80. ξανθός γαλανομάτης όχι ...
Αντε να ρθεις γρήγορα από λαρ/σαΑν είσαι 1,80. ξανθός γαλανομάτης όχι ...
Είμαι Θεσσαλονίκη αφού χαχαΑντε να ρθεις γρήγορα από λαρ/σα
Με αποκαλείς βουνό δλδ.... θέλω διαζύγιο εδώ καί τώρα ΧαχαχαΜετά σου λένε βουνό με βουνό δε σμίγει.