Leviathan
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.273
- Πόντοι
- 10.446
Έτοιμος για το πατσά σε βλέπω φίλος.
Άσε... έφυγε και το ξανθό η Kristy.
Έτοιμος για το πατσά σε βλέπω φίλος.
δεν μου αρεσε η κοπέλα γιατί δεν έχει κ@λο . ειχα παει με μια αλλη που μου προτειναν οι συναγωνιστες πριν καιρο.Don't do it !!!!!
χαλαρωτικη θα έλεγα και ρομαντικη περισσοτεροΣτον αγώνα η Βίκυ είναι δυνατή?
δε παει ετσι φιλε μου . οι χοντρες πλεον εχουν πολυ περαση θα ελεγα δεν ειναι το γουστου μου οι χοντρες οι κανονικες ειναι απλα για αλλαγη θελω να παω και με μια γεματουλα που κ που τωρα δε παω ομως με καλυπτει ο γαμος μουοκ φιλτατε γουστα ειναι και ειναι δεκτα ...
αλλα οι χοντρες πληρωνουν για να γαμηθουν και δεν πληρωνονται ...
αποψη μου ...
Οι χοντρές παρακαλάνε για πούτσα...δε παει ετσι φιλε μου . οι χοντρες πλεον εχουν πολυ περαση θα ελεγα δεν ειναι το γουστου μου οι χοντρες οι κανονικες ειναι απλα για αλλαγη θελω να παω και με μια γεματουλα που κ που τωρα δε παω ομως με καλυπτει ο γαμος μου
Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου;Μπορεί κάποιος να θέλει να δοκιμάσει μια φορά με χοντρή για την εμπειρία,χωρίς να έχει το πρήξιμο για κάτι παραπάνω.Γενικά όμως θα συμφωνήσω μαζί σου.Αν κάποιος γουστάρει γενικά τις πολύ πολύ τροφαντές,είναι εύκολο να βρει εκεί έξωΟι χοντρές παρακαλάνε για πούτσα...
Βγες μια βόλτα και θα το δείς...
Αν εσύ πάλι θέλεις να της πληρώνεις είναι δικαίωμα σου...
Απάντησα στον φίλο για αυτό που ζήτησε....Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου;Μπορεί κάποιος να θέλει να δοκιμάσει μια φορά με χοντρή για την εμπειρία,χωρίς να έχει το πρήξιμο για κάτι παραπάνω.Γενικά όμως θα συμφωνήσω μαζί σου.Αν κάποιος γουστάρει γενικά τις πολύ πολύ τροφαντές,είναι εύκολο να βρει εκεί έξω
Έχουμε ένα θεμάτικη με τις παραθέσεις... να το δούμε λιγάκι...δεν μου αρεσε η κοπέλα γιατί δεν έχει κ@λο . ειχα παει με μια αλλη που μου προτειναν οι συναγωνιστες πριν καιρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαλαρωτικη θα έλεγα και ρομαντικη περισσοτερο
Τα είπαμε αυτά...Τελικά στο χωριό μας.τι αγροτικά έχουμε τί έκθεση έχουμε.ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ . Φανταστείτε τι αξία έχει το χωριό.
Ανεκτίμητη....Τελικά στο χωριό μας.τι αγροτικά έχουμε τί έκθεση έχουμε.ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ . Φανταστείτε τι αξία έχει το χωριό.
μιας που την αναφερες...ξερουμε τι εγινε με την ελενη με τα τατου?ειχε εμφανιστει για λιγο μετα τις διακοπες και μετα αφαντη παλι...ας ελπισουμε να ειναι καλαKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Vicky_blondegirl
Browse listings and information of seller Vicky_blondegirlkanesex.com
Έτσι ακριβώς λειτουργεί η Ελένη.Η Βίκυ όμως μπορεί να έχει αφήσει την αγγελία της να βρίσκεται,χωρίς να την έχει ανεβάσει για εβδομάδες,αλλά να μπορείς να στείλεις μήνυμα και να σου απαντήσει σε λίγες μέρες.Δεν την ανανεώνει συχνά @Neapoliths εγώ συνεννοήσιμη τη βρήκα
Μετράω μέρες για να την κάνω στους χαμουτζηδεςΤα είπαμε αυτά...
ΈΧΕΙ άλλα είναι κρυφές...
Τι στο διάολο...
Όλα εγώ θα σας τα λέω...
Νροπή σάς!
Να σας τα μαθαίνει ένας πράσινος μόλις 3 ετών μέλος...
Ααααα και που σεεεε...
Να πας Αθήνα μεριά... εκεί έχει...
Μας τα είπαν οι φίλοι Αθηναίοι!!!
3 μέρες δεν είπαμε καμία μαλακία... μην ξεχνιόμαστε...
Δεν έχω ιδέα.Θυμάμαι όμως ότι και πέρσι είχε απουσιάσει περίπου τόσο.Να είναι καλά η κοπέλα πάνω από όλα.Είναι και καλό παιδίμιας που την αναφερες...ξερουμε τι εγινε με την ελενη με τα τατου?ειχε εμφανιστει για λιγο μετα τις διακοπες και μετα αφαντη παλι...ας ελπισουμε να ειναι καλα
Να φύγετε κύριε να πάτε εκεί...Μετράω μέρες για να την κάνω στους χαμουτζηδες
Εφημερίδα και στόμα στόμα έπαιζε τότε...Να ρωτήσω κάτι εδώ προς τους παλιούς που έχουν 20ετή τουλάχιστον εμπειρία;Πριν το 2005 που δημιουργήθηκε το φόρουμ,πόσες φόλες τρώγανε από κασκαντεριλίκια,μέχρι να βρούνε 2-3 καλά στανταράκια;Και στα 90s χωρίς Internet ακόμα περισσότερο φαντάζομαι.Θυμάμαι αρχές του 2005 πιτσιρικάς που πρώτη φορά είχα δοκιμάσει βίζιτα από αγγελία.Πήγα τελείως στα τυφλά μέσα από αγγελία σε εφημερίδα.Δεν πιστεύω να υπήρχαν περισσότερες φανερές βίζιτες σε σχέση με τώρα,ε;Ή μήπως κάνω λάθος;
Φαντάζομαι τότε πόσα ευτράπελα θα συνέβαιναν.Να περιμένεις λεπτή και στην πορεία να σου έρχεται η Βίκυ Σταυροπούλου.Σταθερό τηλέφωνο για το χώρο σου,ε;Ευτυχώς ήταν μόδα και πέρασε.Δεν το λες και ό,τι πιο διακριτικό.Βέβαια δεν είχαν και όλοι κινητό τότεΕφημερίδα και στόμα στόμα έπαιζε τότε...
Κάποια στιγμή είχαν μόδα να δίνεις σταθερό τηλέφωνο για το χώρο σού...
Από εφημερίδα περιμενες ξανθιά και μέχρι να φτάσει στο χώρο σου άλλαζε χρώμα στο δρόμο...
Η κάθε εποχή έχει τα καλά και τα κακα τής...Φαντάζομαι τότε πόσα ευτράπελα θα συνέβαιναν.Να περιμένεις λεπτή και στην πορεία να σου έρχεται η Βίκυ Σταυροπούλου.Σταθερό τηλέφωνο για το χώρο σου,ε;Ευτυχώς ήταν μόδα και πέρασε.Δεν το λες και ό,τι πιο διακριτικό.Βέβαια δεν είχαν και όλοι κινητό τότε
Hally berry στα νιάτα της δεν είναι η Εύα αλλά από κοντά έχει καλύτερο σώμα απ' ότι στις φωτό που ανεβάζει εδώ ....στην τελική άμα ήταν σαν τη hally berry θα ζητάτε 180 για βασικό πρόγραμμα. ...Πες τα!Αν η Βίκυ είναι έχει παραμυθένιο πρόσωπο,τι πρέπει να πούμε για τη Λάουρα ή την Angie-***** που ήρθε πρόσφατα!Εντάξει,όμορφο πρόσωπο η Βίκυ,αλλά μην υπερβάλλουμε.
Κάτι τέτοιες υπερβολές διάβαζα εγώ στο νήμα της Εύας και περίμενα να δω κορμί σαν τη Halle Berry στα νιάτα της.Ωραίο ψηλό και λεπτό κορμί,αλλά δεν έχει τη σφριγηλότητα του μοντελέ.Η Εύα καταλαβαίνει ότι το λέω καλοπροαίρετα και δεν θα με παρεξηγήσει.Όσοι υπερβάλλουν κάνουν κακό και στις κοπέλες,γιατί οι πελάτες έχουν υψηλές προσδοκίες και απογοητεύονται
Εντάξει,υπερβάλλεις τώρα και δημιουργείς πολύ υψηλές προσδοκίες σε όσους θέλουν να τη συναντήσουν,με συνέπεια να απογοητευτούν.Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει ωραίο σώμα,το αντίθετο ισχύει,αλλά είπαμε....Ένα παράδειγμα έφερα.Αν είναι να χαϊδεύουμε αυτιά,πάω πάσο.Σεβαστή η άποψη σου,αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Και δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτήν την άποψηHally berry στα νιάτα της δεν είναι η Εύα αλλά από κοντά έχει καλύτερο σώμα απ' ότι στις φωτό που ανεβάζει εδώ ....στην τελική άμα ήταν σαν τη hally berry θα ζητάτε 180 για βασικό πρόγραμμα. ...