Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 4.766
48αρα Γεωργιανή...για 50 αρα την κοβω. εσεις ?
48αρα Γεωργιανή...για 50 αρα την κοβω. εσεις ?
Αυτη δεν ειναι που ειχε πριν λιγο καιρο κ στην Γιαννιτσων χωρο;48αρα Γεωργιανή...
Αν δεις το προφίλ έχει πολλές αγγελίες...Αυτη δεν ειναι που ειχε πριν λιγο καιρο κ στην Γιαννιτσων χωρο;
έχεις εμπειρία????48αρα Γεωργιανή...
Όχι άλλα επηδει μενω και εγώ στην περιοχή την έχω δει έξω... μόνο για μερακλήδες ενδείκνυται...έχεις εμπειρία????
Σαν να θυμαμαι οτι καποιος ειχε πει οτι ειναι με τις ωρες της.Αν δεις το προφίλ έχει πολλές αγγελίες...
Για μπαζακι φαίνεταιΈχει κανείς εμπειρία;
Σημερα- Βολο για λιγο- 100/100 Αληθινη φωτο-
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ,Χάδια Στάσεις -Ελευθέρα Γλείψιματά Πανω Μου, Και Μια Χαλαρή SEX Εκτόνωσή 50 ΕΥΡΩ-Το Καλύτερο Τσιμπουkάκι Στο Χώρο Μου -Καθαριότητα, εμβολιασμένη για covid,175 ύψος χώρισ γόβα--100%Γυναικα - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΩ ΣΕ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ.-6971900407 ΕΥΓΕΝΙΑ-Από 12,00 ωρα μεχρη 10,00...kanesex.com
Έχει ψυχολογικά και παρέχει υπηρεσίες μπουρδελου. Σώμα σφιχτό με μπυροκοιλιά. Περασμένα μεγαλεία!!!!Για μπαζακι φαίνεται
Δηλ. άκυρηΈχει ψυχολογικά και παρέχει υπηρεσίες μπουρδελου. Σώμα σφιχτό με μπυροκοιλιά. Περασμένα μεγαλεία!!!!
Ναι προσπερνάς δεν αξίζει…Δηλ. άκυρη
Αυτό είναι καλό να δίνεις λεπτομέρειεςθα πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε συνθηματικά γιατι βλεπω οτι δίνουμε ετοιμη τροφη στους επισκέπτες και αυτοι δεν προφέρουν τίποτα
Το κακό είναι ότι από σένα δεν μάθαμε πρόσφατες !Αυτό είναι καλό να δίνεις λεπτομέρειες
Αυτό δεν είναι δικό μου θέμαΤο κακό είναι ότι από σένα δεν μάθαμε πρόσφατες !
Όλα στην ζωή είναι παίρνω δίνω.Αυτό είναι καλό να δίνεις λεπτομέρειες
Τότε καταλαβαίνεις ότι αυτό το μνμ σου αναιρεί το προηγούμενοΑυτό δεν είναι δικό μου θέμα
Να πας στην αλεξια ειναι κοντα στην ηλικια σου.Καλησπέρα σε όλους,έψαχνα στο κανεσεξ για καμία κοπέλα κοντά στη ηλικία μου(22 είμαι) και βρήκα τη Μαρκέλλα.Μιλησαμε αλλά έφαγα το ριτζεκτ λόγο της ηλικία μου.Ξέρω ότι μπορεί να φανεί παράξενο επειδή θέλω να μπω κι εγώ στο άθλημα αυτό από τόσο νεαρή ηλικία αλλά μάλλον θα δυσκολευτω να βρισκω κοπέλες να πηγαίνω
Τι του λες του παιδιού..ας παει σε κάποια που το ραντεβού θα γινει. Εκτος αν του το κανονίσεις εσυ, ετσι παω πασοΝα πας στην αλεξια ειναι κοντα στην ηλικια σου.