Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Γιατί μήπως ξέρει ότι δε δέχεται μηνύματαειναι σιγουρο οτι θα σου στειλει αφου εχεις προσφερει τοσα πολλα στο forum
Γιατί μήπως ξέρει ότι δε δέχεται μηνύματαειναι σιγουρο οτι θα σου στειλει αφου εχεις προσφερει τοσα πολλα στο forum
οχιΚαλησπερα σε ολους. Μετα απο 2 μηνακια αποχης κανω τσεκαρισμα και βλεπω κυριολεκτικα τα ιδια χαλια σε ολα τα γνωστα σαιτ.
Σε περιπτωση που μου ξεφυγε μηπως υπαρχει καμια καλη περιπτωση για ινκολ χωρις να δωσουμε χωραφι για μια ωρα?
= Λάουρα Κτλπ.
Καλησπέρα πήρα σήμερα τελικά τηλέφωνο και γρήγορο ραντεβού... η κοπέλα έχει μερικά κιλά παραπάνω βέβαια γούστα είναι αυτά 80€ για μια φορά και 100€ για 2 φορές φουλ πρόγραμμα για πρακτικό +50 μου είπε....Το έχεις ξαναρωτήσει κ απάντηση δε πήρες πού σημαίνει πως δε γνωρίζουμε κάτι
Κανε ένα ντου κ έλα να μας πεις πως πέρασες
Καλησπέρα πήρα σήμερα τελικά τηλέφωνο και γρήγορο ραντεβού... η κοπέλα έχει μερικά κιλά παραπάνω βέβαια γούστα είναι αυτά 80€ για μια φορά και 100€ για 2 φορές φουλ πρόγραμμα για πρακτικό +50 μου είπε....
Ηλικία πιστεύω 30 περίπου και ο χώρος άγιον πάντων κοντά στην εκκλησία...Από ηλικία πόσο περίπου κ πού βρίσκεται ο χώρος
Ηταν κ μία μελαχροινη Δήμητρα η Λάουρα το όνομάΗλικία πιστεύω 30 περίπου και ο χώρος άγιον πάντων κοντά στην εκκλησία...
Ηταν κ μία μελαχροινη Δήμητρα η Λάουρα
Ήταν μια ξανθιά και μια καστανή ναι αλλά δεν μου είπαν ονόματα.Ηταν κ μία μελαχροινη Δήμητρα η Λάουρα το όνομά
Ο αλλος εκανε λογαριασμο για να ρωτησει για μια που παιρνει 250€/ωρα......ειναι σιγουρο οτι θα σου στειλει αφου εχεις προσφερει τοσα πολλα στο forum
+50 να δωσει αυτη για πρακτικοΚαλησπέρα πήρα σήμερα τελικά τηλέφωνο και γρήγορο ραντεβού... η κοπέλα έχει μερικά κιλά παραπάνω βέβαια γούστα είναι αυτά 80€ για μια φορά και 100€ για 2 φορές φουλ πρόγραμμα για πρακτικό +50 μου είπε....
Η μελαχροινη είχε κώλο ίσα με την Πελοπόννησο??Το σκ που μας πέρασε κατέβηκα Θεσσαλονίκη. Πρώτη απόπειρα για ραντεβού με Αλεξία, η οποία επί 3 ημέρες με είχε θα σου πω αύριο. Τελικά το αύριο δεν ήρθε ποτέ.(λογικά θα είχε τρίωρα δίωρα και δικαίωμα της). Δεύτερη απόπειρα με Βίκυ η οποία δούλευε.τριτη και φαρμακερη με Λάουρα στην Αγίων Πάντων. Φτάνω βλέπω μια μελαχρινή καμία σχέση με τις φωτό της αγγελίας. Πιο δίπλα καθόταν μια καστανή με χοντρά μπούτια η οποία μου έριξε μια γρήγορη ματιά και συνέχισε να παίζει με το κινητό. Όπως μου είπε η μελαχρινή αυτή με το καστανό μαλλί είχε περίοδο. Δεν πέρασα με καμία και αποχώρησα. Αν δεν εμφανιστεί κάτι αξιόλογο ούτε ένα ευρώ σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς να θέλω να θίξω τα γούστα κανενός αλλά εγώ δεν θα έδινα λεφτά σε αυτές στην Αγίων Πάντων και σε άλλες παρόμοιες.
Αυτο το θα σου πω αυριο ή δεν μπορώ σμρ ελα αυριο ειναι οτι χειρότερο. Πιο τιμιο και καλυτερα να πεις δν μπορω σμρ και τελος. Και αν θελω εγω να το δούμε για αυριο θα σου το πω απο μονος μου.Το σκ που μας πέρασε κατέβηκα Θεσσαλονίκη. Πρώτη απόπειρα για ραντεβού με Αλεξία, η οποία επί 3 ημέρες με είχε θα σου πω αύριο. Τελικά το αύριο δεν ήρθε ποτέ.(λογικά θα είχε τρίωρα δίωρα και δικαίωμα της). Δεύτερη απόπειρα με Βίκυ η οποία δούλευε.τριτη και φαρμακερη με Λάουρα στην Αγίων Πάντων. Φτάνω βλέπω μια μελαχρινή καμία σχέση με τις φωτό της αγγελίας. Πιο δίπλα καθόταν μια καστανή με χοντρά μπούτια η οποία μου έριξε μια γρήγορη ματιά και συνέχισε να παίζει με το κινητό. Όπως μου είπε η μελαχρινή αυτή με το καστανό μαλλί είχε περίοδο. Δεν πέρασα με καμία και αποχώρησα. Αν δεν εμφανιστεί κάτι αξιόλογο ούτε ένα ευρώ σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς να θέλω να θίξω τα γούστα κανενός αλλά εγώ δεν θα έδινα λεφτά σε αυτές στην Αγίων Πάντων και σε άλλες παρόμοιες.
Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα μακρύ και τον ψιλοεκρυβε αλλα ναι μεγαλος. Πόδια χοντρά φάτσα έμοιαζε σαν αρμενική και μια παράξενη μύτη. Αυτή συστήθηκε ως Λάουρα.Η μελαχροινη είχε κώλο ίσα με την Πελοπόννησο??
Η Αλεξία νομίζει ότι έπιασε τον από τα @@ δεν είναι έτσι όμως μπήκε έκανε την διαφήμισή της κ από κ μετά μην είδατε τον παναή μπες πες έστω μία καλήμεραΑυτο το θα σου πω αυριο ή δεν μπορώ σμρ ελα αυριο ειναι οτι χειρότερο. Πιο τιμιο και καλυτερα να πεις δν μπορω σμρ και τελος. Και αν θελω εγω να το δούμε για αυριο θα σου το πω απο μονος μου.
Οπως μου ειχε πει μια ψυχη ευτυχώς δν δουλεύουν ετσι και τα σουβλατζίδικα. "Καλησπέρα θελω 2 πιτα γυρο απ'όλα, χμμμ δε μπορω να στα φερω σμρ θες να παραγγειλεις αυριο?"
Η Άννα του Μιχάλη ήταν η άλλη η Νανά κ έλειπε η ήταν σε πρόγραμμα η ΛάουραΦορούσε ένα μαύρο φόρεμα μακρύ και τον ψιλοεκρυβε αλλα ναι μεγαλος. Πόδια χοντρά φάτσα έμοιαζε σαν αρμενική και μια παράξενη μύτη. Αυτή συστήθηκε ως Λάουρα.
σωστοΑυτο το θα σου πω αυριο ή δεν μπορώ σμρ ελα αυριο ειναι οτι χειρότερο. Πιο τιμιο και καλυτερα να πεις δν μπορω σμρ και τελος. Και αν θελω εγω να το δούμε για αυριο θα σου το πω απο μονος μου.
Οπως μου ειχε πει μια ψυχη ευτυχώς δν δουλεύουν ετσι και τα σουβλατζίδικα. "Καλησπέρα θελω 2 πιτα γυρο απ'όλα, χμμμ δε μπορω να στα φερω σμρ θες να παραγγειλεις αυριο?"
σωστο
αλλα ξερουμε και ξερουν οτι αν σου πει δεν μπορω σημερα και τελος θα πας στην επομενη με το που κλεισεις το τηλ (καποια απο τις αλλες 4 δλδ )
ενω το "να δω αυριο" ειναι μια ελπιδα για το μελλον σε κραταει σε αναμονη μηπως γινει κανενα θαυμα
καλημερα τζορΚαλημέρα αγάπη.
Ναι φυσικα, ισχύει αυτο. Απλα αν θελω σήμερα , σημαίνει οτι θέλω σήμερα. Οποτε οτι κ να πει η κοπέλα εγω θα ψαξω να βρω ποια μπορεί σήμερα. Απο την άλλη,αν θέλω οπωσδήποτε να δω την συγκεκριμένη κοπελα και όχι να μου πει απο μονος μου θα αντιπροτεινω για άλλη ωρα/μερα κτλσωστο
αλλα ξερουμε και ξερουν οτι αν σου πει δεν μπορω σημερα και τελος θα πας στην επομενη με το που κλεισεις το τηλ (καποια απο τις αλλες 4 δλδ )
ενω το "να δω αυριο" ειναι μια ελπιδα για το μελλον σε κραταει σε αναμονη μηπως γινει κανενα θαυμα