kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
σεμινάρια έκανε το κορίτσι....
σεμινάρια έκανε το κορίτσι....
Υπάρχει κάπου κάποια φωτογραφία και για εμάς που δεν σε ξέρουμε? Επειδή με ένα σκέτο κώλο δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά.Βαριέμαι
Θέλω παρέα
Πλέον κάνω τελείωμα στο πρόσωπο
Το συνήθισα πλέον
Κωλο ανάλογα το μέγεθος
Επίσης αν δεν σας ανάβω να μην χύνεται
πριν δεν εκανες? πως το συνηθισες τοτε εκανες εξασκηση με κανενα κρεμοσαπουνο μονη σου?
Υπάρχει κάπου κάποια φωτογραφία και για εμάς που δεν σε ξέρουμε? Επειδή με ένα σκέτο κώλο δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά.
τι ειναι το ντρ... ντρεϊφους ?Ναι υπάρχει
Στείλε μου στο βαιμπερ
Viberτι ειναι το ντρ... ντρεϊφους ?
Κ γω παντως έτσι θα του απαντούσα. Βάσει κριτικών Μιλενα. Αν πήγαινα με προσωπική εμπειρία θα έλεγα Αλισα, αλλά απο Αθήνα ακούγεται ότι εμφανισιακά έχει αλλάξει σε σχέση με τις φωτογραφίες. Οπότε θα τον παρω στο λαιμό μου
Παραμένουν τα υπόλοιπα όπως παλιότερα; Δηλαδή ραντεβού μόνο σε ξενοδοχείο; Ή έχεις δικό σου χώρο; Και, επικοινωνία μέσα από εδώ ή και κάπως αλλιώς;Πλέον κάνω τελείωμα στο πρόσωπο
Το συνήθισα πλέον
Κωλο ανάλογα το μέγεθος
Έχω εγώ μην στεναχωριέσαιΚαποτες λιπαντικό εμείς τα παίρνουμε Ε αλεξακι?
Αρα να μην φέρνουμε μαζι μας απο δω κ περα. Θα χεις εσυ συνεχειαΈχω εγώ μην στεναχωριέσαι
Τηλέφωνο;;;Στο βαιμπερ μου στέλνετε
Ναι καλέΑρα να μην φέρνουμε μαζι μας απο δω κ περα. Θα χεις εσυ συνεχεια
6980111248Τηλέφωνο;;;
Τι ναι καλε ρε Αλεξία. Μεσα σε 2 μηνες έχεις αλλάξει τα πάνταΝαι καλέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
6980111248
το κοριτσι σας ακουει και προοδευει, για το καλο σας.Τι ναι καλε ρε Αλεξία. Μεσα σε 2 μηνες έχεις αλλάξει τα πάντα
Είναι καλό να αλλάζεις τα πράγματα προς το καλύτεροΤι ναι καλε ρε Αλεξία. Μεσα σε 2 μηνες έχεις αλλάξει τα πάντα
Το προς το καλύτερο ειναι :Είναι καλό να αλλάζεις τα πράγματα προς το καλύτερο