athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
θα βαλω και την κυρα να τους βρισει να παθουν κοκομπλοκο6983362060 στειλε στο βαιμπερ πουστριλικια
θα βαλω και την κυρα να τους βρισει να παθουν κοκομπλοκο6983362060 στειλε στο βαιμπερ πουστριλικια
Παλαιότερα είχα κάνει ραντεβού μαζί της, άσχετα που είχα ακούσει μπερδεμένα πράγματα ρίσκαρα η κοπέλα είναι όντως μια από τις καλύτερες συναντήσεις που είχα σε ομορφιά και σώμα, μου είχε ζητήσει 350 € για 2 h, κάναμε κανονικά στάσεις, έκανε και 69, και πίπα χωρίς απλώς προς τα τελειώματα στον τρίτο γύρο άρχισε λίγο να δυσανασχετεί και τραβιότανε επειδή πονούσε, αλλά πήγαμε καλά υπήρξε χημείαΑυτό το πέτυχα πρόσφατα Αριστοτελους να περπατά με δικό της πρόσωπο και έμεινα..
Είχαμε μια έντονη και παρατεταμένη οπτική επαφή, είτε γιατί πίστεψε ότι είμαι πελάτης, είτε γιατί μαγεύτηκε από τα γαλαζοπράσινα μάτια μου, είτε γιατί ήμουν τόσο άσχημος που απόρρησε. Ευελπιστώ στο δεύτερο, επιφυλάσσομαι για το τρίτο.
Χωρίς πλάκα, η τυπισα είναι δεκάρι, ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το πόση ώρα ραντεβού κλείνεις, ίσως θεωρεί ότι η λίγη ώρα δεν αξίζει να ξεδιπλωθεί απλώς άκουσα και πολλές κριτικές ότι λειτουργεί σαν ρομπότ εγώ πέρασα πολύ ωραία αλλά δεν μπορώ να πω κάποιον φάνε με κλειστά μάτια γιατί μπορεί να έχει άλλη αντιμετώπιση.200ε χωρις κωλο και τσιμπουκι με καποτα?
δυσκολα ξενερα
Το θέμα δεν είναι μόνο να τα έχεις, το θέμα είναι να πιάσουνε τοπο βέβαια κάποιος που ζορίζεται και θέλει να περάσει καλά πρέπει να κάνει σοφή επιλογή…. Εμένα στην αρχή μου έλεγε για 400 και μετά μου είπε 350 € και όλα μια χαρά και εγώ πέρασα πολύ καλάΕμενα πηγε φιλος μου με την Αννα και μου ειπε να παω γιατι περασε καλα. Γιαυτο και την προτεινα στον φιλο. Δυστηχως δεν ειμαστε ολοι τζορμακα να δινουμε 600 αρια σε κατι σαπιες για 3ωρα η 200αρια για 1 ωρα. Ατιμη τσεπη, για ολα ο κουλης φταιει ρε.
Να πω φίλε μου και τη δική μου υποκειμενική άποψη;Μια κοπέλα που έχει μοντελέ κορμί,μπορεί πιο εύκολα να το διαχειριστεί.Τι εννοώ;Όσο αυξάνεται το βάρος μιας γυναίκας,τόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει,με κυτταρίτιδα,ραγάδες,πλαδαρότητα.Οπότε απαιτείται περισσότερος χρόνος στο γυμναστήριο και πιο προσεγμένη διατροφή για τις juicy και chubby κοπέλες.Κανονικα τα μοντελε σωματα πρεπει να πληρωνονται παραπανω, αλλα αυτη ειναι δικη μου υποκειμενικη αποψη
Η Τζούλια έχει μια κοιλιά σαν του μαύρου μέλους,φακίρη έλεος με τις χοντρές θειτσες από την ΟυκρανίαΕμ,βυζια ειναι αυτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤΖΟΥΛΙΑ,ολα τα λεφτα...Μουναρα..
Η Τζούλια έχει μια κοιλιά σαν του μαύρου μέλους,φακίρη έλεος με τις χοντρές θειτσες από την Ουκρανία
ZlataΡε φιλε εσύ ανεβασες όλο τό σαϊτ. Γιά ποιά κοπέλα ρωτάς?
Και πως θα κανουμε την Σαλονικα GreatAgain αυτο δεν μας το ειπες. Περιμενω να δω.Έγινε ο τενεκές μουναρα. Λες και είμαστε κανένα χωριό τοπικό... στην πιο ερωτική πόλη, παιδιά έξυπνα, όμορφα, ψηλά μέχρι κει πάνω, με μπλε μάτια, με στύση τσιμέντο, με λεφτά, να χαραμιζομαστε με την κάθε φακλανα που έμεινε έγκυος και ήρθε να πάρει μαρούλι γιατί έχει δάνειο.
Μποϊκοτάζ στον προμοτορα και υποστηρικτή των αγριογούρουνων @ΦΑΚΙΡΗΣ , στον τσατσοκίλερ @Tetsuo και σε όλους αυτούς που εκθειάζουν το κάθε ταλαιπωρημένο κοράσιο.
#MakeThessalonikiGreatAgain
Καλημέρα.
Γκλουχ γκλουχ εγώ ψάχνω για αυτό ρωτώ ....ενώ είναι chubby όπως μ αρέσει φοβάμαι μην δεν βλέπεται σε φάτσα συναγωνιστή .....έχει κανείς εμπειρία να πει για υπηρεσίες και φάτσα ?????Μπορείς να κάνεις γουτσου γουτσου μαζί της....
Και πως θα κανουμε την Σαλονικα GreatAgain αυτο δεν μας το ειπες. Περιμενω να δω.
Προσωπικα εκθειαζω σπανια αγαπητε. Τα σεβη μου και καλο ραντεβου....και σε όλους αυτούς που εκθειάζουν το κάθε ταλαιπωρημένο κοράσιο.
Αγαπητέ μου σύντροφε, πρέπει να πάω σε ραντεβού. Εύχομαι καλά βόλια. Δώσε πόνο!
Από όνομά καλά πάει απο τα υπόλοιπα το βραδύ αν πας Γιαννιτσών εκεί θα την τον βρειςGabriela massage 69 88 34 01 39. Ξέρουμε τίποτα για αυτή εδώ ρε μάγκες ???? Είναι ασφαλής επιλογή????
Τραβελι δλδ ???? Γιατί γράφουν πως είναι γυναίκες γαμω το φελεκι τους ....δλδ άμα πάω και δω πως είναι άνδρες νομίζουν πως θα κάτσω ....???Από όνομά καλά πάει απο τα υπόλοιπα το βραδύ αν πας Γιαννιτσών εκεί θα την τον βρεις
Ρώτα Μπένυ χιλ πού είναι θα σε πουν
Τι να πω Σόδομα κ γομορα
Τοπιασες το νόημά να μάθετε να διαβάζετε αγγελίες αν πατούσες προφίλ χρήστη θα σε έβγαζε τα στοιχεία του ότι είναι άντρας και είναι 45Τραβελι δλδ ???? Γιατί γράφουν πως είναι γυναίκες γαμω το φελεκι τους ....δλδ άμα πάω και δω πως είναι άνδρες νομίζουν πως θα κάτσω ....???
Καλησπέρα μάγκες. Σε κάνα 2ημερο θα κατέβω Σαλόνικα και είπα ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό μωρό για πιο gf καταστάσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.