Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
Ποιος με εδιωξε ρε τζιτζιφιογκο ? πανε περπατα στην παραλια να στην πεσει καμια γκομενα ρε μπραντ.Η Μερι δε μπορεί, την έχει τσιμπήσει τζιτζιφιόγκος και μπάμπουρας.
Άσε ρε σκιά τα ντουο... εδώ σε διώχνουν απ’ τα στούντιο που πας και σέρνεσαι μες στη ζέστη.
Μαύρε γύρισες; Γαμησες φανταστικά κάτω στας πρωτεύουσας;σαν το παλιο καλο κρασι.εγινε παλι εδω μεσα
Ναι αλλά δε τον είπες να έχει μαζί του το εκκαθαριστικο 2 φωτογραφίες κ μία δήλωση του Ν105
τα εκοψε αυτα νομιζω...Ναι αλλά δε τον είπες να έχει μαζί του το εκκαθαριστικο 2 φωτογραφίες κ μία δήλωση του Ν105
διακρισεις η κιουσπα μαλιστα.....τα εκοψε αυτα νομιζω...
δεν ξερω κιολας εγω την ξερω απο πριν τα αρχισει και δεν μου ζητησε ποτε τιποτα
σκατοκοσμος αφου σου λεωδιακρισεις η κιουσπα μαλιστα.....
ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΦΙΛΕ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑσκατοκοσμος αφου σου λεω
θα τον καταστρεψουμε να τελειωνουμε με το ρημαδι η θα βασανιζομαστε τζαμπα?
διακρισεις η κιουσπα μαλιστα.....
Τα τρία κορίτσια αδερφέ πως τ βρίσκουμε υπάρχουν τηλ?
Ο λεγαμενος θα φέρει καμία της προκοπής η θα είναι πάλι στο +20€...?καλημερες σε ολους την εχει δοκιμασει κανεις Margarita - Είμαι στη Θεσσαλονίκη - 6949536519 ???
Ζητάει ακόμα να στείλεις φωτογραφία.τα εκοψε αυτα νομιζω...
δεν ξερω κιολας εγω την ξερω απο πριν τα αρχισει και δεν μου ζητησε ποτε τιποτα
Φοβασαι το σκυλι ρε??? Δεν πειραζει...ακακο ειναι......ξερουμε με τη μαρκελα αν υπαρχει ακομα το θεμα με το σκυλακι που τριγυρναει μεσα στο διαμερισμα και το κλειδωνει σε ενα δωματιο οταν γινετε η δουλεια?
Ο λεγαμενος θα φέρει καμία της προκοπής η θα είναι πάλι στο +20€...?
Πολύ πίσω είσαι έχει πάρει κ δεύτερό σκυλάκιξερουμε με τη μαρκελα αν υπαρχει ακομα το θεμα με το σκυλακι που τριγυρναει μεσα στο διαμερισμα και το κλειδωνει σε ενα δωματιο οταν γινετε η δουλεια?
δεν ειναι μονο τα μεταφορικα ...Τρεις έχει. Το +20 απλά δεν το δίνεις εφόσον από την αρχή δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι ψαρακας. Άλλες φορές είναι +20, άλλες +10 για τα μεταφορικά.
δεν ειναι μονο τα μεταφορικα ...
αλλα ...
2η εκτονωση +20...
ελευθερο στοματικο +20...
κτλ τκλ ...
θα τον τρελανουν τα αλανια ...Αν ξες να του μιλήσεις με τρόπο, παίρνεις στα 100 με όλα μέσα.