Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Εμείς ξέρουμε, πήγαινε και συ να μάθεις και έλα να μας πειςΜοντελο στον χωρο μας! 90€ δυο μαζι! γι αυτό ξέρουμε τίποτα;
Εμείς ξέρουμε, πήγαινε και συ να μάθεις και έλα να μας πειςΜοντελο στον χωρο μας! 90€ δυο μαζι! γι αυτό ξέρουμε τίποτα;
Κατάλαβα θα πάω και θα τον έχουν μεγαλύτερο από μεναΕμείς ξέρουμε, πήγαινε και συ να μάθεις και έλα να μας πεις
Καλα γραψε εσυ πρωτα την εμπειρία σου απο καποια και βλέπουμε αν την εχει η οχι μεγαλύτερηΚατάλαβα θα πάω και θα τον έχουν μεγαλύτερο από μενα
Your way of speaking... gives me the chills sweathart!!!Καλα γραψε εσυ πρωτα την εμπειρία σου απο καποια και βλέπουμε αν την εχει η οχι μεγαλύτερη
οτι πληρωνεις παιρνεις ...Μοντελο στον χωρο μας! 90€ δυο μαζι! γι αυτό ξέρουμε τίποτα;
Κάτσε δικέ μου σε άλλο thread λες άλλες χώρες…τελικά που έλειπες;Παιδια ελειπα πολλα χρονια ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΥΠΡΟ
Ειμαι εδω και 2 μηνες θεσσαλονικη ... Υπαρχει τπτ αξιολογο ?
Σας ευχαριστω πολυ Καρντασια !!!
Κατέληξα στη Νανσυ απ το kanesex τελικά με ρίσκο που δεν έχει φωτό αλλά τουλάχιστον φαινόντουσαν οι βυζαρες και όντως είχε.Καλα γραψε εσυ πρωτα την εμπειρία σου απο καποια και βλέπουμε αν την εχει η οχι μεγαλύτερη
αυτην την μουφα λες?Κατέληξα στη Νανσυ απ το kanesex τελικά με ρίσκο που δεν έχει φωτό αλλά τουλάχιστον φαινόντουσαν οι βυζαρες και όντως είχε.
Από εμφάνιση καλή αδύνατη 1.60 1.54 ψεύτικο βυζι μπλε ματι,Τσέχα μου είπε 30 σίγουρα.
100αρικο πίπα με σκουφί (μαλακας που δε ρώτησα από πριν λεπτομέρειες γιατί με τις καυλες που βαρούσα απλά της είπα έλα ) 1 καταθεση και γεια σας .
Γενικά καλή κι ευγενική πρακτικά έδωσα τζάμπα 100 γιατί όταν ήρθε είχα τον μητσαρα κάγκελο έτοιμο για καταθεση και ξενέρωσα που δεν έπαιζε δεύτερη και την βγάλαμε με μασαζ κάνα 15 λεπτό.
Θα την ξανά φέρω γιατί ο μαλακας ήμουν εγώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;
Αγαπητέ, Δεν σου τη συνιστώ, είναι αρκετά μεγαλοκοπελα 45-50 την έκοψα. Οι φωτογραφίες Καμία σχέση.Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Γνωρίζει μήπως κάνεις κάτι για την συγκεκριμένη? Λώρα 6947342980, για πολύ Kinky καταστάσεις απόψε, αγάπη μου. | Etaires
Καλή περίπτωση, και τα δύο κορίτσια με ωραίο Σόμα και πρόσωπο.Μοντελο στον χωρο μας! 90€ δυο μαζι! γι αυτό ξέρουμε τίποτα;
Τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις τηλ το πρακτορείο, κανονίζεις με οποία σου αρέσει και πας στο ξενοδοχείο την προκαθορισμένη ώρα. Σου έρχεται μήνυμα με τον αριθμό δωματίου της κοπέλας, ανεβαίνεις πάνω στο δωμάτιο χωρίς να περάσεις από ρεσεψιόν και χτυπάς τη πόρτα...Καλησπέρα παιδιά
Όπως έχω πρωτοπεί, σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση με έσκορτ την άλλη εβδομάδα, μετά από 2-3 πολύ κακές σχέσεις με κοπέλες. Να αλλάξει λίγο το γούρι που λέμε. Δεν έχω εμπειρία και με αγχώνουν πάρα πολλά πράγματα. Από το πώς θα μπω στο ξενοδοχείο και πάω στο δωμάτιο μέχρι το αν θα αρέσω στην κοπέλα. (Έκανα κάτι σαν φωτογραφίσεις πιο παλιά, οπότε εμφάνιση είμαστε καλά χαχα). Από το γνωστό γραφείο ξεχώρισα Μιλένα, Βάλια, Βιολέτα και Μπάρμπαρα. Όλες είναι υπερτούμπανα και κουκλάρες από τις φωτογραφίες, αλλά ποια μου προτείνετε από τις εμπειρίες σας;
Εννοείται θα γράψω κριτική μετά την αποστολή.
Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια
Δεν τα νοιαζει τα κορίτσια αν είσαι ωραίος ή οχι. Ευγενικος να εισαι και καθαρος. Αυτα φτανουν, αν εισαι κ ωραιος απλα ειναι το κερασάκι στην τουρτα. Ρολο πάντως μεγαλο δν θα παιξει καπου.Καλησπέρα παιδιά
Όπως έχω πρωτοπεί, σκέφτομαι να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση με έσκορτ την άλλη εβδομάδα, μετά από 2-3 πολύ κακές σχέσεις με κοπέλες. Να αλλάξει λίγο το γούρι που λέμε. Δεν έχω εμπειρία και με αγχώνουν πάρα πολλά πράγματα. Από το πώς θα μπω στο ξενοδοχείο και πάω στο δωμάτιο μέχρι το αν θα αρέσω στην κοπέλα. (Έκανα κάτι σαν φωτογραφίσεις πιο παλιά, οπότε εμφάνιση είμαστε καλά χαχα). Από το γνωστό γραφείο ξεχώρισα Μιλένα, Βάλια, Βιολέτα και Μπάρμπαρα. Όλες είναι υπερτούμπανα και κουκλάρες από τις φωτογραφίες, αλλά ποια μου προτείνετε από τις εμπειρίες σας;
Σε ποιο από τα 4 μήνυμα σου πήγες τελικά για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι, όπως ακριβώς ζητάς και ο ίδιος ενημέρωση???Καλησπέρα παιδιά
αν εισαι κ ωραιος απλα ειναι το κερασάκι στην τουρτα. Ρολο πάντως μεγαλο δν θα παιξει καπου.
Όντως ανοίγεις συζήτηση καφενείου χαχαχαχαχα.Πάλι θα ανοίξω συζήτηση καφενείου, αλλα διαφωνώ. Μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο ;)
Και εξηγούμαι: με τα λεφτά μπορείς να αγοράσεις σεξ με νιμού που στην πραγματική ζωή ενδεχομένως να μην τολμούσες καν να φαντασιωθείς.
Αυτό που δεν μπορείς να αγοράσεις είναι η γκάβλα της, που είναι πολύ βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο γαμήσι.
Στο πληρωμένο σεξ λοιπόν, η μόνη πιθανότητα να το κερδίσεις αυτό, είναι με το να είσαι ωραίος. Γιατί ούτε από την ευγένειά σου θα καβλώσει ούτε από την καθαριότητά σου. Ούτε καν από τα λεφτά σου.
Ε δεν είσαι και ο jormakka, να σε βλέπουν οι γκόμενες και να χύνουν νταμιτζανες (και να σου κάθονται και ακαποτα…)Όντως ανοίγεις συζήτηση καφενείου χαχαχαχαχα.
Κοιτα Μπραντ Πιτ δε με λες , ουτε Κλούνεϊ. Ενας average dude ειμαι, αλλα έχει τύχει να περασω καλα με αρκετές κοπέλες του χωρου. Η χημεία ειναι το παν. Τώρα την γκαβλα, πολλές κ θεατρινες. Δν μπορείς να ξέρεις 100%. Εχω δλδ παει με συγκεκριμένη κοπέλα η οποία εχει καλες κριτικές και σ δειχνει οτι γουσταρει,αλλα αν κατσεις κ δεις κριτικές ειναι κασέτα
Κι έλεγα ποιος θα αντικαταστήσει τον jormakka τώρα που έφυγε…Τι έγινε μάστορα πώς πάνε οι δουλειές έχεις φέρει κάποιο καινούργιο τεμάχιο στην πόλη;
Ο κόσμος ζήτα φρέσκιες παρθένες π*******, εσύ σαν ληξίαρχος που είσαι και κρατάς τα κλειδιά της πόλης σίγουρα θα φέρεις κάποια καινούργια.Κι έλεγα ποιος θα αντικαταστήσει τον jormakka τώρα που έφυγε…
Καλώς τον
Καιρό είχαμε να σε δούμε. Φοβάσαι μην ανεβεί καμία Αθηναία και σου κόψει δουλειά πάλι από τα σαπακια που νταλαβεριζεις;