Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι καλό στην Θεσσαλονίκη;
αδερφέ άκου προσεκτικά:
Μπορείς να επιλέξεις την Εύα η οποία ειναι ανεξάρτητη, μελαχροινή, έχει δυνατή συμμετοχή εδώ στο φόρουμ και πολλοί αναφέρουν οτι ειναι και πολύ καλό παιδι.
Απ όσο διάβασα έχει κάποιες φορές δικό της χώρο, ενώ κάποιες άλλες σε ξενοδοχείο που θα πληρώσεις εσύ.
Είναι όμως πολύ τίμια και θα περάσεις καλά.
Υπ όψιν, μεγάλο αρνητικό για εμένα οτι κάνει ραντεβού μέχρι τις 21΅:00
Αυτός ειναι και ο λόγος που εγώ ΔΕΝ την έχω συναντήσει ποτέ μου, μιας και εργάζομαι 12ωρο κάθε μέρα και ξεμπερδεύω απο τη δουλειά όταν τελειώνει και εκείνη.
Μια ακόμα επιλογή ειναι η Ελένη με τα τατουάζ όπως θα βρεις στο φόρουμ.
Και εκείνη πολύ τίμια περίπτωση, έχει δικό της χώρο δυτικά και μπορείς να βρεις στοιχεία επικοινωνίας της ψάχνοντας εδώ στο φόρουμ τη λέξη κλειδι (ελένα τατουαζ)
Μια ακόμα επιλογή είναι να πας σε κάποιο μασατζίδικο της πόλης όπως είναι το luxury, body free, crystal, angels spa (ακούγεται τώρα τελευταία ότι παίζει)
Μια ακόμα επιλογή είναι να μπεις στη γνωστή σελίδα του νιουζ, και να επιλέξεις κάποια απο το γνωστό γραφέιο, αφού ψαχτείς εδω μέσα για πιστότητα φωτογραφιών ή κριτικές.
Τέλος μια επιλογή είναι τα στούντιο, όλα μαζεμένα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, κάνεις τη βολτίτσα σου, δίνεις ενα 50άρικο και περνάς μισή ώρα με μια κορασίδα και μετά δίνεις ακόμα ένα 50άρικο και περνάς ακόμα μισή ώρα με μια άλλη κορασίδα.
Υπ όψιν οτι απο όσες περιπτώσεις σου γράφω ΔΕΝ έχω προσωπική εμπειρία με ΚΑΜΙΑ. απλά ρίχνω το απαραίτητο διάβασμα που εσύ βαριέσαι ή δεν έχεις το χρόνο να κάνεις. Γι αυτό στα δίνω μασημένη τροφή. Τιμώ με αυτόν τον τρόπο τη φιλοξενία που φημιζόμαστε εμείς τα καρντάσια σε λέω αφου.
Την hall of fame παρουσία στη Θεσσαλονίκη που λέγεται Ζωη΄50 δεν στην αναλύω διότι σήμερα είναι Παρασκευή και είναι γνωστό οτι το κορίτσι Π/Σ/Κ δεν εργάζεται συνεπώς βγαίνει εκτός των επιλογών σου.
Να περάσεις κα(υ)λά ότι επιλέξεις και γράψε μας μετά τι έκανες, πως ήταν και πώς πέρασες!