demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 201
Γιατι απαντας σε πμ η σε viber?!
η επικοινωνία μέσω ig συνήθως γίνεται σκόπιμα για τσεκάρισμα... αν δηλαδή έχεις άδειο προφιλ μην περιμένεις απάντηση
Γιατι απαντας σε πμ η σε viber?!
ευτηχως εχουμε Rafale κλεισαμε και F-35 ...Και η φωνή μου σας ενοχλεί τώρα
το τερμαστισες ...Ξαναδιάβασε τι γράφω, είσαι και φοιτήτρια γτκμ και δεν μπορείς να διαβάσεις - κατανοήσεις ένα απλό κείμενο μιας παραγράφου.
Είπα ότι δεν μου έβγαλες γκάβλα, γι αυτό και δεν σε ξαναείδα
Εκτός από κουκλάρα είσαι και πανέξυπνη, και καλή νοικοκυρά και υπέροχη ερωμένη...
Επίσης, αν διάβασες (που σημαίνει και κατανόησες )τι έγραψα, είπα ότι ότι είσαι γυρω στο 1.63 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, γιατί πέρασε και καιρός από τότε που σε είδα.
ΥΓ. Κάνε ένα δικό σου νήμα. Τόσες και τόσες μπαλότσες έχουν εδώ μέσα, μια ακόμη δεν θα μας χαλάσει...
μην δινεις σημασια ...Γενικα ρε μαγκες της εχετε συρει τα παντα 2 μερες και μετα απορούμε γιατι αυτη η πολη δν εχει ανεξαρτητες. Καθιστε και δειτε λιγο τις τελευταίες 3 σελιδες.
Ακαποτα κανει,
νταβα εχει,
γιατί δεν παιρνει καποτες κ τζελ,
καντο απο 70->80 και παιρνε μονη σου,
γιατι δεν σηκωνεις τηλέφωνο,
γιατί μονο viber.
Καπου οπα ρε μαγκες
Και υπερπανσέληνοςμην δινεις σημασια ...
υπαρχει αναδρομος ερμης...
Ρώτα την ίδιακαλησπερα, εχει καποιος ινστα απο αλεξια?
εδω εισαιΑυτή η Ρένα που έχει βάλει κάτι αγγελίες στο κανεσεξ φαίνεται δυνατή περίπτωση για νεα ανεξάρτητη στην πολη. Πήγε κάνεις, έχουμε εικόνα?
λες δλδ αλεξια=τζορμακκα?Με το που εμφανίστηκε η Αλεξία, εξαφανίστηκε ο Τζορμάκας - Γεντουζί - Αουντις κτλ.
Λέω εγώ τώρα...
Ανοίγω διπλό μέτωπο.λες δλδ αλεξια=τζορμακκα?
ετοιμασου σου ερχεται προταση για ραντεβου θανατου
Την ρωτησα, απλα επειδη σιγουρα θα εχει και αλλα μηνυματα και απο οτι βλεπω γραφετε οτι δεν απανταει συχνα γιαυτο ρωτησα και εδωΡώτα την ίδια
την ζαλησαμε και το εκλεισε...Την ρωτησα, απλα επειδη σιγουρα θα εχει και αλλα μηνυματα και απο οτι βλεπω γραφετε οτι δεν απανταει συχνα γιαυτο ρωτησα και εδω
Εκεί είναι πού θα περιμένεις καιρό να απαντήσεικαλησπερα, εχει καποιος ινστα απο αλεξια?
Δόξα σόι κύριε δόξα σόι.....βρηκε γκομενα παλι απο οτι ξερω
Και εμένα... Δεν υπάρχει περίπτωση η Βίκυ να έκανε παρτουζα στο χώρο της.......Δεν μου λέει...
δεν δουλευουν καν εκει οι "μαθητριες"Και εμένα... Δεν υπάρχει περίπτωση η Βίκυ να έκανε παρτουζα στο χώρο της.......
Από μετριοφροσυνη σκίζεις πάντως..... Είσαι και πρώτο μπόι.... Μια χαράΜια χαρά έχυσες φίλος
Επίσης κουκλάρα είμαι για την ηλικία μου
Επίσης είμαι 1.70
Θα την στρωσει η μιλφαρα μετα το μαθημα!!!!!Από μετριοφροσυνη σκίζεις πάντως..... Είσαι και πρώτο μπόι.... Μια χαρά
Μόνο λίγο μυγιαγγιχτη είσαι.... Αλλά δεν πειράζει θα στρώσεις.....