Αλεξια 4678
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2021
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 0
Δεν κάνω σεξ χωρίς προφυλάξειςΜΗΠΩΣ λεω ΜΗΠΩΣ τα προφυλακτικα σου ειναι περιτα ...?
Δεν κάνω σεξ χωρίς προφυλάξειςΜΗΠΩΣ λεω ΜΗΠΩΣ τα προφυλακτικα σου ειναι περιτα ...?
λες οτι δεν κανεις δεξ χωρις προφυλαξη και δεν εχεις προφυλακτικα ...?Δεν κάνω σεξ χωρίς προφυλάξεις
σου λέει .....Να έχεις προφυλακτικά μαζί σου.....Απλό είναι.....λες οτι δεν κανεις δεξ χωρις προφυλαξη και δεν εχεις προφυλακτικα ...?
κατι δεν καταλαβαινω η δεν μου τα λες καλα ...
κατσε ρε ασπλαχνε εχει δραμα η υποθεσηφεύγω, βαρέθηκα .......Βάλε και κανένα τηλέφωνο γιατι μέσω ίνσταγκραμ......δύσκολο το βλέπω....
Με τις υγείες μας. Άντε καλή συνέχειαΛοιπόν αλάνια αν συνεχίσουμε να δίνουμε και άλλες ιδέες στο κορίτσι, στο τέλος για να γαμησουμε θα κουβαλάμε σακούλα με προφυλακτικά και λιπαντικά, έτσι όπως πάει η τιμή θα φτάσει στα 100 ευρώ, το κωλαράκι της μάλλον το ξεσκίσατε γιατί της έστειλα μήνυμα και μου είπε ότι δεν το δίνειάλλο από πίσω... Τελικά όσο πάει μου αρέσει περισσότερο το νήμα. Δεν θα γαμαμε στο τέλος, αλλά θα τρώμε ποπ κορν και θα τα λέμε. Αθάνατη Σαλονικαραααα.
Ναι βρε κούκλα μου, ποιο είναι αυτό το περιβόητο νέο νούμερο;Νούμερο τηλέφωνού άλλαξα μόνο
αυτό φοβάμαι.....Κάθε βράδυ εδω και 2 μήνες όλο δραματικές ταινίες βλέπουμε.......Ούτε καν τσόντες δεν βλέπουμε.......κατσε ρε ασπλαχνε εχει δραμα η υποθεση
κατι μου λεει οτι το ΑΚΑ παει αβερτα κουβερτα μακαρι να βγω ψευτης ...σου λέει .....Να έχεις προφυλακτικά μαζί σου.....Απλό είναι.....
Δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς και πολυ απο ΚωλοΝαι βρε κούκλα μου, ποιο είναι αυτό το περιβόητο νέο νούμερο;
Επίσης ισχύει αυτό που είπε ο σύντροφός ότι δεν δίνεις πλέον κωλο;
Προσωπικά το θεωρώ λάθος. Τώρα που άρχισε να είναι δουλεμενο σιγά σιγά το κόβεις;
Τώρα είναι που θα πονάς λιγότερο.
μην το λες αυτό.....Θα έχουμε σίριαλ πάλι.........κατι μου λεει οτι το ΑΚΑ παει αβερτα κουβερτα μακαρι να βγω ψευτης ...
Χωρις να θέλω να το παίξω ψυχολογος, γιατί το έδινες ως τώρα; Για να προσελκύσεις κόσμο; Γιατί το έδινες χωρίς έξτρα φράγκα.Δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς και πολυ απο Κωλο
πές μας λίγα λόγια παιδάκι μου για σένα......Έχουμε και δουλειές.....Δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς και πολυ απο Κωλο
ειχε εξοδαΧωρις να θέλω να το παίξω ψυχολογος, γιατί το έδινες ως τώρα; Για να προσελκύσεις κόσμο; Γιατί το έδινες χωρίς έξτρα φράγκα.
Εγώ είχα την εντύπωση ότι σου άρεσε πολύ από εκεί.
είστε κακοι ρε γμτ....ο ένας λέει κάτι για ακάποτα, ό άλλος δεν κατανοεί τον ψυχικό κόσμο ενός νέου αγαθού παιδιού.........ειχε εξοδα
ειχε προβληματα
Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι έξοδα έχωειχε εξοδα
ειχε προβληματα
το μονο σιγουρο απο οσα ειπες μεχρι τωραΔεν ενδιαφέρει κανέναν τι έξοδα έχω
Στο δια ταύτα γιατί πρέπει να πάμε για ύπνο,αύριο δουλεύουμε.Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι έξοδα έχω
Οφείλω να πω πως όταν την συνάντησα, ούτε νύξη περί αυτού δεν υπήρξε...κατι μου λεει οτι το ΑΚΑ παει αβερτα κουβερτα μακαρι να βγω ψευτης ...