Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Για ποια ρωτάς με μπέρδεψες ! Αμάντα δεν είδα για να ρωτάω πως ειναιτην ειδες ηταν εκει? γιατι εχει να ανανεωσει καμια βδομαδα
Για ποια ρωτάς με μπέρδεψες ! Αμάντα δεν είδα για να ρωτάω πως ειναιτην ειδες ηταν εκει? γιατι εχει να ανανεωσει καμια βδομαδα
για αμαντα ναι γιατι ειπες οτι εχει ψευτικες φωτο υπεθεσα οτι την ειδεςΓια ποια ρωτάς με μπέρδεψες ! Αμάντα δεν είδα για να ρωτάω πως ειναι
Οχι οχι , ρωτάω τον παραπάνω που πήγε με την Ελένη που είπε την είδε και την περιέγραψε αν μοιάζει με τις φωτό γιατί φαίνονται ψεύτικες (χαμηλή ανάλυση και σουπερ μοντελε) πιστεύω θα είχαμε κοσμο συρροη αλλιωςγια αμαντα ναι γιατι ειπες οτι εχει ψευτικες φωτο υπεθεσα οτι την ειδες
Άργησες Τζενάκι. Μας έλειψες...Καλησπέρα αγάπες μου από αύριο απόγευμα θα βρίσκομαι και πάλι κοντά σας ελπίζω να είστε όλοι καλά φιλάκια πολλά και καλό υπόλοιπο.
φιλε θα φερεις την Αννα στο γηπεδο...θα ερθω με σας τα Μπαουγκια να ξες δε με πειραζειγιουπι
με την τρελη θα κατεβω αν δεν χωρισουμε μεχρι τοτεφιλε θα φερεις την Αννα στο γηπεδο...θα ερθω με σας τα Μπαουγκια να ξες δε με πειραζει
δε θελω να ερθω τοτε...αλλα θελω να τα πουμε μετα για.....καφεδακι..θα σου εχω και δωρακιμε την τρελη θα κατεβω αν δεν χωρισουμε μεχρι τοτε
Γιατί ρε φίλε; Για να εξηγείς μισή ώρα στην γκόμενα τι είναι το offside και να μην καταλαβαίνει;;;;με την τρελη θα κατεβω αν δεν χωρισουμε μεχρι τοτε
γιατι ρε ησυχη θα ειναιδε θελω να ερθω τοτε...αλλα θελω να τα πουμε μετα για.....καφεδακι..θα σου εχω και δωρακι
το περασαμε αυτο το σταδιο και εγκατελειψα τωρα της εξηγω γιατι το αραουτ εκτελειται με τα χερια και το κορνερ με τα ποδιαΓιατί ρε φίλε; Για να εξηγείς μισή ώρα στην γκόμενα τι είναι το offside και να μην καταλαβαίνει;;;;
γιατι ρε ησυχη θα ειναι
το περασαμε αυτο το σταδιο και εγκατελειψα τωρα της εξηγω γιατι το αραουτ εκτελειται με τα χερια και το κορνερ με τα ποδια
Που το πας αυτό;Ευτυχώς που καταργήθηκε να μετράει διαφορετικά το εκτός έδρας γκολ
με αυτα τα γιδια που εχουμε μπροστα καταργηθηκε γενικα το γκολ για εμαςΕυτυχώς που καταργήθηκε να μετράει διαφορετικά το εκτός έδρας γκολ
με αυτα τα γιδια που εχουμε μπροστα καταργηθηκε γενικα το γκολ για εμας
Εντάξει τότε εξάλλου είμαι και ένας κύριοςγιατι ρε ησυχη θα ειναι
το περασαμε αυτο το σταδιο και εγκατελειψα τωρα της εξηγω γιατι το αραουτ εκτελειται με τα χερια και το κορνερ με τα ποδια
Μωρό μου καλησπέρα τα καλά πράγματα αργούνε καμιά φορά αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξέρεις.Άργησες Τζενάκι. Μας έλειψες...
Μπορείς να βάλεις 2-3 φωτό ολόσωμες κλπ και να μας πεις τιμές και προγράμματα;Μωρό μου καλησπέρα τα καλά πράγματα αργούνε καμιά φορά αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξέρεις.
Είναι σαν τις φωτογραφίες, ελάχιστα πιο δυνατή και είναι όμορφη στο πρόσωπο ναιΙσχύει οτι λες και για εμένα με την Ελένη .
Πρόσφατα πήγα και με τη περιβόητη Αννα μοντελέ εσκορτ , καλή εμπειρία δεν πέταξα τα λεφτά μου (δεν είχε και ρέστα)
αλλά value for money δεν το λες , με την Ελένη περνάω καλύτερα.
Η Αμάντα έχει ψεύτικες φωτο στην Αγγελια σε αντιθεση με τις αλλες , φερνει καθολου ομως ; Ξανθια γαλανοματα όπως στις φωτο ?