Leviathan
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.139
- Πόντοι
- 10.446
The highest bid wins!Εγω δινω 140€
Πλειοδοτουμε σωστα?
The highest bid wins!Εγω δινω 140€
Πλειοδοτουμε σωστα?
Εγώ γιά χατίρι τής βάζω τά λεφτά πού έχω γιά τήν ΔΕΗ.Εγω δινω 140€
Πλειοδοτουμε σωστα?
Όταν χτυπήσει Limit up .... ξεφορτώσου την!η ωρα 180 ειναι προς το παρον κανω ανελεητο ριφρες να δω ποτε θα παει 200
τα αξιζει και αυτα λεμεΕγώ γιά χατίρι τής βάζω τά λεφτά πού έχω γιά τήν ΔΕΗ.
Είσαι bad motherfucker...Εγώ γιά χατίρι τής βάζω τά λεφτά πού έχω γιά τήν ΔΕΗ.
Έχω καί κάτι ασημικά νά πάω στόν Ριχάρδο γιά πάρτι της. Όλα γιά τήν Άννα μας. Θά μάς πάρει καί τά σώβρακα ή κοπελιά.τα αξιζει και αυτα λεμε
δεν ξερω για εσας εγω εκανα εντεταλμενο προμοσιον οποτε θα ζητησω εκπτωσηΈχω καί κάτι ασημικά νά πάω στόν Ριχάρδο γιά πάρτι της. Όλα γιά τήν Άννα μας. Θά μάς πάρει καί τά σώβρακα ή κοπελιά.
Πάλι πουστιές κάνεις εσύ γιά νά μάς φάς τό κορίτσι μοναχοφάη? Άκου έκπτωση!!!δεν ξερω για εσας εγω εκανα εντεταλμενο προμοσιον οποτε θα ζητησω εκπτωση
η ευα δεν ειναι μιλφ για μενα τουλαχιστον απο την στιγμη που "I wouldnt fuck her" και για την Ψαλτη δεν ειμαι σιγουρος.ναι συμφωνοι αλλα mothers συνηθως καλοστεκουμενες 35ρες αντε 40
η ψαλτη και η ευα πχ ειναι μιλφ η καυτη 60ρα και η κορινα στην ολγας παλι ουτε καν
Μόνο το μισάωρο αύξησε. Ίσως είναι αυτό που είχες πει εσύ νομίζω, ότι προτιμάει τα μεγάλα ραντεβού.Καί επειδή έτσι μου αρέσει να ρίχνω λάδι στην φωτιά πού θα μας κάψει...
120€ ?!?!?
Και πάλι λίγα ζητάει !!!
Με το μισαωρο που θα βρει γαμπρό.. ενω στην ώρα κατι μπορεί να ψαρεψειΜόνο το μισάωρο αύξησε. Ίσως είναι αυτό που είχες πει εσύ νομίζω, ότι προτιμάει τα μεγάλα ραντεβού.
Μπα και εμένα όσο χρόνο είχαμε για σοσιαλ με ξεψαχνησε, τι δουλειά κάνω, που μένω , αν έχω μεγάλο σπίτι κτλ.Με το μισαωρο που θα βρει γαμπρό.. ενω στην ώρα κατι μπορεί να ψαρεψει
Νομίζω εδώ είναι ακομα .Την επόμενη φορά που θα ρθει θα παω να την δω.μου έχετε κινήσει την περιέργεια
Αυτη είναι εδω,εγω θα μπω φυλακή αν παρω και αλλη εσκορτ στα κονταΝομίζω εδώ είναι ακομα .
Ένα τελευταίο.
Κάποιος συναγωνιστης είχε πει το εξής.
Για τα χρήματα που ζητάνε θα πρέπει να πληρούν ΚΑΙ τις 3 προϋποθέσεις.
1) Εμφάνιση τοπ
2) Καλές υπηρεσίες
3) Καλό σοσιαλ.
Μέχρι τώρα μόνο αυτή από όσες έχω πάρει τις πληρουσε όλες.
Άντε και μια Λεϊλά από το club , πρώην στριππερ, η οποία όμως είναι 30+.
Αυτο πιστεύω τα λέει όλα.
Προτιμώ να πάρω αυτη 2 φορές, πάρα 3 μπάζα του κλαμπ. Στις άλλες απλά περιμένεις να χύσεις για να σηκωθείς να φύγεις.
Έχω φάει πολύ φόλα σύντροφοι, όπως και εσείς θεωρώ.
Μου έχεις πει την άποψη σου και από κοντά και είναι άκρως σεβαστή.Επειδή μ αρέσει να είμαι αιρετικος και αντιmainstream... Κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν θα κάνω, όπως δεν δέχομαι έλεγχο για το που ξοδεύω τα δικά μου λεφτά. Αλλά, ρε παιδιά, μήπως τα 120€, για μισή ώρα, είναι κομμάτι πολλά;
Ποσο καλό κρεβάτι κάνει πια αυτή η Άννα; Αν είναι να πάω κι εγώ για να διαμορφώσω ιδια γνώμη...
Νομίζω εδώ είναι ακομα .
Ένα τελευταίο.
Κάποιος συναγωνιστης είχε πει το εξής.
Για τα χρήματα που ζητάνε θα πρέπει να πληρούν ΚΑΙ τις 3 προϋποθέσεις.
1) Εμφάνιση τοπ
2) Καλές υπηρεσίες
3) Καλό σοσιαλ.
Μέχρι τώρα μόνο αυτή από όσες έχω πάρει τις πληρουσε όλες.
Άντε και μια Λεϊλά από το club , πρώην στριππερ, η οποία όμως είναι 30+.
Αυτο πιστεύω τα λέει όλα.
Προτιμώ να πάρω αυτη 2 φορές, πάρα 3 μπάζα του κλαμπ. Στις άλλες απλά περιμένεις να χύσεις για να σηκωθείς να φύγεις.
Έχω φάει πολύ φόλα σύντροφοι, όπως και εσείς θεωρώ.
Άλλη μια απόδειξη ότι τα μονοπώλια νοθευουν τον υγιή ανταγωνισμό, σε βάρος πάντα των καταναλωτών.Μου έχεις πει την άποψη σου και από κοντά και είναι άκρως σεβαστή.
Απλά η έλλειψη επιλογών και οι κακές υπηρεσίες μας βάζουν θέλοντας και μη να σκεφτούμε. "90 με ένα μπάζο που θα είναι με ξινή μούρη; Ή 100 με 120 με μουναρα με καλές υπηρεσίες;
Χίλιες φορές 1 πήδημα καλό , παρά 2 κακά."
Αν εμενα Αθήνα, αλλάζει το πράγμα.
Μα λογικό είναι. Στο μονοπώλιο έχουμε υψηλότερες τιμές, δεν έχουμε τόσο υψηλή ποιότητα και δεν δεν ξοδεύονται χρήματα σε διαφήμιση , αλλά και έρευνα/ανάπτυξη.Άλλη μια απόδειξη ότι τα μονοπώλια νοθευουν τον υγιή ανταγωνισμό, σε βάρος πάντα των καταναλωτών.
Μήπως να γίνει μια καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού;