Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.364
- Πόντοι
- 736
Alexandra ellhnida 6980213197
Γεια σου μωρο μου. Είμαι η Αλεξανδρα Ελληνιδα 27 χρόνων ερωτικη γυναίκα. Γυναικα με πιασηματα αν σου αρεσουν αυτες οι γυναικες με καμπυλες τοτε ελα σε εμενα. Γυναικα juicy. Μου αρέσει η περιποίηση μου αρέσει ο έρωτας μου αρέσει το συναίσθημα.. όποτε να είσαι έτοιμος να ζήσεις μια ερωτικη...
kanesex.com
Συνάντηση αργά απόψε με την Αλεξάνδρα σε ένα ωραίο διαμέρισμα στο κέντρο δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους.
Πολύ εύκολη συνεννόηση μέσω viber. Η Αλεξάνδρα στέλνει πραγματικές φωτογραφίες της και το πρόγραμμα της καθώς και το κόστος.
Είναι μία πολύ θηλυκή χυμώδης γυναίκα με τεράστιο στήθος. Και λέγοντας τεράστιο ίσως και να το αδικω!!!!!!!!
Δεν ενδείκνυται για λάτρεις μοντέλων.
Άλλωστε δεν κρύβει τίποτα και αυτό το εκτίμησα όταν μου έστειλε τις φωτογραφίες στο viber.
Η Αλεξάνδρα είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα ευχάριστη στη συζήτηση αλλά στο κρεβάτι μεταμορφώνεται
Με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα και μία μαύρη σατέν ρόμπα.
Πεντακαθαρη, με προσεγμένα άκρα (είναι κάτι που πάντα προσέχω) και πολυ δυνατή στον αγώνα!!!
Μία ώρα δύο γύροι 110 ευρώ.
Πέρασα πολύ όμορφα!!!
Θα το πω για ακόμα μία φορά όμως οτι δεν γίνεται όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα τις ίδιες προτιμήσεις και τις ίδιες επιθυμίες όπως δεν γίνεται μία κοπέλα του χώρου να έχει ακριβώς την ίδια ανταπόκριση σε όλους τους πελάτες.