Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μου είχε πει πως τα αφεντικά της την πίεζαν να δουλέψει σε μπουρδέλο αλλά αυτή πήγε δεν ήθελε γιατί δεν άντεχε το βάρος της δουλειάς και προτειμούσε το χαλαρό του στουντίου.. Τελικά την πείσανε.. Κρίμα γιατί δεν είναι για τέτοιο χώρο..Είναι για πιο ανεβασμένες καταστάσεις..

Ακριβως ετσι μου τα ειπε κι εμενα!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ναι... αυτο ειναι αληθεια. Δεν ηξερε καθολου Ελληνικα και συνενοηθηκαμε στα Γερμανικα.... μαλιστα μιλησαμε αρκετη ωρα!
Φαινοταν πως ηταν λιγακι ψαρωμενη αλλα το γουσταρε αυτο που εκανε (Ο Τσατσος ειπε πως ηταν νεα αλλα ειμαι σιγουρος πως αρχιδια ελεγε).
Απλα δεν ειχε καιρο πολυ που βρισκοταν Στο Ελλαντα πιστευω!
[/qu
Πάντως αν την ξανασυναντήσεις πουθενά φίλε speed, στείλε μου σε παρακαλώ ένα pm γιατί μένω Σαλόνικα.. Και αν έχει τηλ. ο χώρος που δουλεύει και μπορείς να το πάρεις..Για πάρτη της θα κάνω ένα ταξιδάκι στην Αθήνα.. Την έίχα πάρει για μια ώρα στην Παιωνίου για 150 Ευρώ και ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αναζητώ την ελληνίδα Κορίνα απο το Βριλησσού 36!

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές
Τζούλια απο Αλκαμένους 117?

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
1
ήταν μια κοπέλλα χοντρή στην Αχιλλέως στο Μετεξουργείο , φοβερή πίπα πριν 4 χρόνια. Τώρα το ρδέλο δεν υφίσταται ήταν 3 στη σειρά το μεσαίο. ΄Γεωργία την έλεγαν. Αν ξέρει κανείς κάτι...

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε giorgospapa υπαρχει μαγαζι μ. βόδα 192 και δουλεύει εκει η Τζούλια?
Σίγουρο αυτό?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Seldom

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω για την Σοφία που δούλευε στην Λιοσίων 79Α. Η κοπέλα ήταν επαγγελματίας. Χαρακτηριστικά : αδύνατη, ξανθιά, κοντούλα και με μικρό βυζάκι. 

geomet

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ψαχνω την ΑΘΗΝΑ που δουλευε στο σπιτακι στην ιουλιανου 71 αν ξερει κανεισ ασ γραψει ευχαριστω

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
συναγωνιστες μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η Βικυ,ελληνιδα(μαλλον) μιλφ,με καλο βυζακι,γεματουλα,που ηταν στην ρεμουνδου διπλα απο την ντενιζα???
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Επισκέπτης
Θυμαται αραγε κανεις τη Σαρα απο τη Σλοβενια που δουλευε το 2006 αρχικα στο Φυλης 80 και μετα στο 134? Ηταν ισως η πιο καθαρη πορνη που εχω πετυχει ποτε, 19-20 ετων, μου ειχε πει οτι θα εκανε τη δουλεια μονο για λιγους μηνες και μετα θα ξαναπηγαινε Σλοβενια. Πραγματικα, αφου την επαιρνα απο το καλοκαιρι ως το Δεκεμβρη του 2006, μετα την εχασα και η τσατσα μου ειπε οτι γυρισε στο Μαριμπορ.

Εκτος του οτι ηταν ομορφη, γλυκια και πεντακαθαρη, αυτη η κοπελα ρε παιδι μου ειχε ενα επιπεδο, μιλαγε πολυ καλα αγγλικα και γενικα εμοιαζε με μορφωμενο ατομο που μαλλον απο ατυχια και συμπτωση ειχε καταληξει να βρισκεται στη Φυλης. Μου ειχε πει οτι ολα τα λεφτα πηγαιναν στην οικογενεια της γιατι υπηρχε ενα σοβαρο προβλημα, αγνωστο βεβαια αν αυτο ηταν αληθεια. Αραγε τη θυμαται κανεις?

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
η παρθενια μου ειχε φυγει με την ντεπη το 2000 αν θυμαμαι καλα.μαζι με αυτη ομως μετα απο κανα 2-3 χρονια εφυγε και η ντεπη η πανεμορφη ξανθια θεσσαλονικιωτισσα(ετσι δηλωνε)που θα μεινει για παντα στη σκεψη μου ως η απολυτη ιερεια του σεξ.ειχε δουλεψει σε παρα πολλα μαγαζια τησ φυλης και την ειχα χασει για κανα χρονο ωσπου την εντοπισα σε καποια τρωγλη του μεταξουργειου με πολλη διαφορετικο τροπο σκεψης που εδειχνε οτι σκεφτοταν να αποχωρησει.εκεινη η τελευταια φορα ηταν απο τις καλυτερες μαΖΙ ΤΗς και μετα τελος δε τη ξαναειδα.ελπιζω μονο να ειναι καλα κι ας μη τη ξαναδω.θυμαμαι πως ερχοταν κοσμος απο καθε ακρη της ελλαδας για παρτη της αφου η τυπισσα ανεπτυσσε σχεση παραπανω απο επαγγελματικη με τον πελατη με τους περισσοτερους γινοταν κολληταρια.μιλαμε για τρελλο μαρκετινγκ 

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Θυμαται αραγε κανεις τη Σαρα απο τη Σλοβενια που δουλευε το 2006 αρχικα στο Φυλης 80 και μετα στο 134? Ηταν ισως η πιο καθαρη πορνη που εχω πετυχει ποτε, 19-20 ετων, μου ειχε πει οτι θα εκανε τη δουλεια μονο για λιγους μηνες και μετα θα ξαναπηγαινε Σλοβενια. Πραγματικα, αφου την επαιρνα απο το καλοκαιρι ως το Δεκεμβρη του 2006, μετα την εχασα και η τσατσα μου ειπε οτι γυρισε στο Μαριμπορ.

Εκτος του οτι ηταν ομορφη, γλυκια και πεντακαθαρη, αυτη η κοπελα ρε παιδι μου ειχε ενα επιπεδο, μιλαγε πολυ καλα αγγλικα και γενικα εμοιαζε με μορφωμενο ατομο που μαλλον απο ατυχια και συμπτωση ειχε καταληξει να βρισκεται στη Φυλης. Μου ειχε πει οτι ολα τα λεφτα πηγαιναν στην οικογενεια της γιατι υπηρχε ενα σοβαρο προβλημα, αγνωστο βεβαια αν αυτο ηταν αληθεια. Αραγε τη θυμαται κανεις?

Φίλε τη Σάρα από Σλοβενία την θυμάμαι και εγώ χαρακτηριστικά. Είχε μέτριες κριτικές και στο φόρουμ με την ημερήσια ενημέρωση την ψιλοθάβαν συνήθως, αλλά εμένα μου άρεσε. Πολύ θετικό άτομο και γλυκιά κοπέλα, με ωραίο σώμα. Επειδή μιλούσαμε πάντα στα αγγλικά έβγαζε μαζί μου και ένα διαφορετικό χαρακτήρα από ότι ίσως με κάποιον που δε μπορούσε να συνεννοηθεί με την ίδια ευχέρεια -είχε χιούμορ, γέλιο κτλ! Δεν την έχω ξαναπετύχει από τότε.

partouzemporas

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η παρθενια μου ειχε φυγει με την ντεπη το 2000 αν θυμαμαι καλα.μαζι με αυτη ομως μετα απο κανα 2-3 χρονια εφυγε και η ντεπη η πανεμορφη ξανθια θεσσαλονικιωτισσα(ετσι δηλωνε)που θα μεινει για παντα στη σκεψη μου ως η απολυτη ιερεια του σεξ.ειχε δουλεψει σε παρα πολλα μαγαζια τησ φυλης και την ειχα χασει για κανα χρονο ωσπου την εντοπισα σε καποια τρωγλη του μεταξουργειου με πολλη διαφορετικο τροπο σκεψης που εδειχνε οτι σκεφτοταν να αποχωρησει.εκεινη η τελευταια φορα ηταν απο τις καλυτερες μαΖΙ ΤΗς και μετα τελος δε τη ξαναειδα.ελπιζω μονο να ειναι καλα κι ας μη τη ξαναδω.θυμαμαι πως ερχοταν κοσμος απο καθε ακρη της ελλαδας για παρτη της αφου η τυπισσα ανεπτυσσε σχεση παραπανω απο επαγγελματικη με τον πελατη με τους περισσοτερους γινοταν κολληταρια.μιλαμε για τρελλο μαρκετινγκ 

Ναι ηταν ιδιαιτερα κοινωνικη,εγραψε ιστορια η κοπελια.

dimis2500

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε τη Σάρα από Σλοβενία την θυμάμαι και εγώ χαρακτηριστικά. Είχε μέτριες κριτικές και στο φόρουμ με την ημερήσια ενημέρωση την ψιλοθάβαν συνήθως, αλλά εμένα μου άρεσε. Πολύ θετικό άτομο και γλυκιά κοπέλα, με ωραίο σώμα. Επειδή μιλούσαμε πάντα στα αγγλικά έβγαζε μαζί μου και ένα διαφορετικό χαρακτήρα από ότι ίσως με κάποιον που δε μπορούσε να συνεννοηθεί με την ίδια ευχέρεια -είχε χιούμορ, γέλιο κτλ! Δεν την έχω ξαναπετύχει από τότε.
Η Σάρα από "υπηρεσίες" πρέπει να συμφωνείτε ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά ήταν ωραία κοπέλα. Το ότι δεν ήξερε Ελληνικά ήταν ένα πρόβλημα και από ότι υποθέτω δεν ήταν από τις "αμίλητες" στο δωμάτιο, ούτε εγώ την έχω ξαναδεί από τότε.

Επισκέπτης
Εγω με τη Σαρα, ισως επειδη ξερω καλα αγγλικα, μιλουσα πολυ. Θυμαμαι φορες που τελειωναμε και μετα καθομασταν στο κρεβατι για κανα 5-λεπτο και μιλουσαμε με χαδακια κτλ.

Συμφωνω οτι αν και πολυ γλυκια, δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο σε υπηρεσιες αλλα η κοπελα δεν ηταν γεννημενη για πουτανα, μαλλον ξωφαλτσα ειχε βρεθει εκει. Ηταν ισως η μοναδικη που εδιωχνε στην ψυχρα πελατες αν δεν ηταν πολυ καθαροι, ειχε συμβει μπροστα μου κανα-δυο φορες!

Αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι οτι ενω φοραγε ψηλες καλτσες γιατι κρυωνε, στο δωματιο τις εβγαζε για παρτη μου και με αφηνε να γλυφω τα πεντακαθαρα και πανεμορφα πατουσακια της.

Στο Φυλης 80 αρχικα η τιμη της ηταν 25 ευρω αλλα τα αξιζε γιατι η κοπελα ηταν σχεδον αγαμητη τοτε. Υστερα απο ενα μικρο περασμα απο το 71 - εφυγε απο εκει γιατι οπως μου ειπε ειχε "too much work!" - κατεληξε στο 134 οπου η ταριφα τελικα επεσε στα 20 γιατι πλεον ειχε παλιωσει και το μουνακι της ειχε "ανοιξει".

Διαβαζα κι εγω τις κριτικες που τη θαβανε αλλα προσωπικα ημουν σχεδον ερωτευμενος, ειχε κατι στο χαρακτηρα της που την εκανε ξεχωριστη και μπορω να πω οτι μαζι της εκανα πιο πολυ ερωτα παρα σεξ. Να ειναι καλα!

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μια έυσωμη αδυνατη 1,52 απο μεταξουργειο πετιτ λολα ονομα ξερεις κανεις ?γάλο στήθος!
Πριν κανένα χρονο δουλευε κεραμεικου.
Θα κατέβω Αθήνα αυτές τις μέρες που θα την βρω ξέρει κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom