Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έδιωχνε πελάτες αν δεν ήταν καθαροί λάθος φίλε μου τους έδιωχνε μόνο και μόνο αν δεν τους γούσταρε και αυτό δείχνει ότι ήταν κακός άνθρωπος ξέρεις για να πουλήσεις αγάπη πρέπει να έχεις και περίσσευμα

Σε ειχε διωξει φιλαρακι? Λυπαμαι αν ειχε συμβει αυτο, ξερω οτι εδιωχνε αρκετο κοσμο αλλα για μενα αυτο ηταν που την εκανε τοσο ξεχωριστη απο τις αλλες. Η Σαρα φιλε δεν ηταν πουτανα, ηταν πραγματικα εκλεκτικη αλλα αν σε γουσταρε περναγες φανταστικα μαζι της. Εγω δεν εχω ξανατυχει τετοιο κοριτσι εκει περα, ειναι αληθεια οτι ημουν τρυφερος μαζι της αλλα παντα επαιρνα πισω αυτη την τρυφεροτητα στο διπλασιο. Τωρα... αν καποιους δεν τους γουσταρε και τους εδιωχνε, καταλαβαινω απολυτα την αντιπαθεια τους αλλα το θεμα ειναι οτι η κοπελα σε νοοτροπια δεν ειχε καμια σχεση με πουτανα, αμα της αρεσε καποιος εκανε ερωτα μαζι του κανονικα!

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε ειχε διωξει φιλαρακι? Λυπαμαι αν ειχε συμβει αυτο, ξερω οτι εδιωχνε αρκετο κοσμο αλλα για μενα αυτο ηταν που την εκανε τοσο ξεχωριστη απο τις αλλες. Η Σαρα φιλε δεν ηταν πουτανα, ηταν πραγματικα εκλεκτικη αλλα αν σε γουσταρε περναγες φανταστικα μαζι της. Εγω δεν εχω ξανατυχει τετοιο κοριτσι εκει περα, ειναι αληθεια οτι ημουν τρυφερος μαζι της αλλα παντα επαιρνα πισω αυτη την τρυφεροτητα στο διπλασιο. Τωρα... αν καποιους δεν τους γουσταρε και τους εδιωχνε, καταλαβαινω απολυτα την αντιπαθεια τους αλλα το θεμα ειναι οτι η κοπελα σε νοοτροπια δεν ειχε καμια σχεση με πουτανα, αμα της αρεσε καποιος εκανε ερωτα μαζι του κανονικα!
Nαι τι να κάνεις εδώ πληρώνεις να κάνεις σεξ, αν θέλεις έρωτα μπορείς να πας σε κανενα παγκάκι... και να ρουφάς αέρα πατέρα... όσο και για μένα δεν με έδιωξε αλλά εγω την έδιωξα αφού μπαίνοντας μέσα μου την πέταξε λες και θα την παντρευόμουνα... άσε φίλε για λύπηση είναι... αν ήθελε λεφτά ας έπαιζε το ρόλο της αλλά και λεφτά ήθελε και μάγισσα ήταν...

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε παλουκαρια η  Ντανιελα περιπου 20 χρονων που μιαζει με την Μπριτνει Σπιαρς και κανει φουλ προγραμα που μπορει κανεις να την  βρει ΟΕΟ??????

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γεια σας παιδιά.
Στην οδό λιοσίων στο ύψως των 3ων γεφυρών υπήρχε στην αρχή 1 και μετά άνοιξε και 2 απέναντι σπίτι.
Κάποια στιγμή κλείσανε.
Στο ρεύμα προς αθήνα δούλευε μια MILF. Μήπως την έχει πάρει κανενού το μάτι;
Ευχαριστώ
λες το Λιοσίων 303 που έχει κλείσει εδώ και κάτι χρόνια από ότι θυμάμαι ήταν μια μιλφ που την έλεγαν Αλεξάνδρα , αλλά αγνοείτε δυστηχώς η τύχη της

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
κανεις για Ντανιελα γνωριζει κατι που μιαζει με Μπριτνει Σπιαρς και κανει φουλ προγραμα?? και μαλον ειναι αυτη απο πιπινου 118 αν και εγω την πετυχα κηφισου 30

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
κανεις για Ντανιελα γνωριζει κατι που μιαζει με Μπριτνει Σπιαρς και κανει φουλ προγραμα?? και μαλον ειναι αυτη απο πιπινου 118 αν και εγω την πετυχα κηφισου 30
Μια Ντανιελα δουλευει στο Θησεως 79!!!
Ξανθουλα με κοντα μαλλια!!!Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι η ιδια!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χάσαμε τη Ρενάτα. Stop Για δεύτερη φορά,
είχα περάσει από Ξανθίππης 2 (πρωινή βάρδυα) το προ-προηγούμενο Σ/Κ
και η τσα2 είπε οτι έχει πάει στην πατρίδα της για κάνα μήνα.
Εάν μάθει ή την πετύχει κανείς πουθενά ας ενημερώσει. Thanks.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συναθλητες χασαμε το γλυκο πορνιδιακι στο φωκαιας 27 πρωινη βαρδυα.
τελειο μωρο που εδινε λοκο και ηταν σαν η γκομενα σου μεσα στο δωματιο.
ρε παιδες μου εχει λειψει και απο το σαββατο που εχω περασει δυο φορες ηταν αλλα πορνιδιακια στην θεση της.
συναθλητες μου εχετε καμια ιδεα????
ρωτησα την υπηρεσια αλλα δεν πηρα και καμια απαντηση της προκοπης.
επισης η υπηρεσια δεν ειναι η ιδια.
ελπιζω να την ξαναδουμε ρε συνμπουρδελιαριδες!!

alkis456

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δει κανείς τη Λίτσα από Φυλής 104 (απάνω?? έχει κλείσει εδώ και 3 χρόνια...)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σε προηγούμενο ποστ κάποιος έγραψε ότι δεν ζει πια.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
αγνοουνται:μονικα ελληνοβραζιλιανα φυλης 92
νικολ τσεχα στο ιδιο σπιτι
οποιος ξερει ας πει

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον από πρέζα . :rockon: :rockon: :rockon:

Peorambo

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η Αννουλα που δουλευε τα πρωινα στη Φυλης 200 και τα απογευματα 6-7 στενα πιο κατω ξερεις κανεις που ειναι??

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια η Αννουλα που δουλευε τα πρωινα στη Φυλης 134? ξερει να κανεις? :think:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μετά το σημερινο πρωϊνό ρούφηγμα και καραμελωμα απο την ντενιζα αναρωτηθηκα.... η ψηλη Χριστινα απο Ιασωνος (κατω) με την μπιλια στη γλωσσα και τους βυζους ξερει κανεις που αρμεγει;;;

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
εδω γινονται και αναζητησεις χαμενων ct?

topey

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί Συνforumίστες, μήπως ξέρει κανείς για την ΕΒΕΛΥΝ που δούλευε στο στούντιο της οδού Βριλησσού 46 μέχρι τον Νοέμβριο 2008 περίπου.  Μετά εξαφανίστηκε και η υπηρεσία του Στούντιο δεν ξέρει τίποτα για αυτήν.

dimis2500

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια η Αννουλα που δουλευε τα πρωινα στη Φυλης 134? ξερει να κανεις? :think:
Αν είναι αυτή που κατάλαβα την είχα δει στο Φωκαιας 25β πριν 3-4 εβδομάδες περίπου  απόγευμα.
Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.

Επισκέπτης
..η Τσέχα η Νικόλ από Καρέα 30 γνωρίζει κανείς τι απέγινε?

uiostoudia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
H Eβιττα απο Αριστομενους 72 καθως και απο Kamasutra Studio παλι χαθηκε... τι να πω :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom