Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
WANTED

Άντζελα

πρώην Αλκαμένους,
πρώην Διδύμου,
ξανθούν μιλφ, ανατολικής κατασκευής + προελεύσεως.
Είχε κάνει κι ένα πέρασμα από το "νησιώτικο" της Μπενάκη.

Έχει δώσει σημεία ζωής τελευταίως;

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
WANTED

Άντζελα

πρώην Αλκαμένους,
πρώην Διδύμου,
ξανθούν μιλφ, ανατολικής κατασκευής + προελεύσεως.
Είχε κάνει κι ένα πέρασμα από το "νησιώτικο" της Μπενάκη.

Έχει δώσει σημεία ζωής τελευταίως;
Βιργ. Μπενακη 2 & Κωνσταντινουπολεως, Μεταξουργειο απογευματινη βαρδια!

Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την Ντανιέλα απο το Studio Dream. Εργαζοταν εκει πριν 2 μηνες τωρα εχω χασει τα ιχνει της. Δεν ξερω τωρα σε ποιο studio εργαζεται η εχει αποσυρθει. Μπορεις να δεις τις φωτογραφιες τις κοπελας στην ιστοσελδα και εδω στην ιστοσελιδα του bourdela στην αριστερη πλευρα. Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με να βρω αυτο το κοριτσι τα κανει τα παντα-ολα στο κρεββατι. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες της. Σας ευχαριστω πολυ.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Ντανιέλα δουλεύει Πειραιώς 193 και Κηφισού 30
Η Άντζελα από Αλκαμένους δεν είναι και η Άννα η ψηλή από Πιπίνου 118 ?  :think:
Είχα την αίσθηση ότι η Άννα δούλευε σαν Άντζελα στην Αλκαμένους. Αλλά δεν είναι μιλφ. Νέα είναι...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Ντανιέλα δουλεύει Πειραιώς 193 και Κηφισού 30
Η Άντζελα από Αλκαμένους δεν είναι και η Άννα η ψηλή από Πιπίνου 118 ?  :think:
Είχα την αίσθηση ότι η Άννα δούλευε σαν Άντζελα στην Αλκαμένους. Αλλά δεν είναι μιλφ. Νέα είναι...
Η Αντζελα νεα? :think:
Εγω την εχω για 35++ τουλαχιστον!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν μιλάμε για δύο διαφορετικά άτομα , τότε την Άντζελα δεν την ξέρω. Δεν την έχω δει καν
Αν όμως Άντζελα = Άννα τότε δεν νομίζω η Άννα να είναι 35++

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δηλαδή η Άννα η ψηλή είναι το απόγευμα Βιργ. Μπενάκη , αν κατάλαβα καλά???????
Αυτό είναι GOOD NEWS!!!!!!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
παιδια λετε για μια Αννα που δουλευε Πιπινου 118, ητανε ξανθια και Τσεχα?
Φιλε μου καμια σχεση...Η Αντζελα απο Αλκαμενους κ Διδυμου δουλευει απογευματινη βαρδια στην Μπενακη Κ Κωνσταντινουπολεως.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Φιλε μου καμια σχεση...Η Αντζελα απο Αλκαμενους κ Διδυμου δουλευει απογευματινη βαρδια στην Μπενακη Κ Κωνσταντινουπολεως.
Μηπως λες για την Αντζελα που δουλευε στη Διδυμου χαμηλα σε αυτο που εχει κλεισει τωρα με τσατσα τον Αρη τον δροσερο?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ειναι Γερμανιδα?Δουλευε και παλια ως στριπερ?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άρα στο Αλκαμένους δουλεύανε 2 Άντζελες. Αυτή που είναι τώρα Μπενάκη και η Άννα η ψηλή ξανθιά τσέχα που δούλευε Πιπίνου. Μπέρδεμα... Για λίγο ήμασταν τόσο κοντά  :'(

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Μηπως λες για την Αντζελα που δουλευε στη Διδυμου χαμηλα σε αυτο που εχει κλεισει τωρα με τσατσα τον Αρη τον δροσερο?
Ναι γι'αυτην λεω..που δουλευε κ πιο παλια στην Αλκαμενους!Την ειδα προχθες στην Μπενακη το φραδυ κ εφυγα τρεχοντας. :badair:
Εχει γινει...σκατα!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ναι γι'αυτην λεω..που δουλευε κ πιο παλια στην Αλκαμενους!Την ειδα προχθες στην Μπενακη το φραδυ κ εφυγα τρεχοντας. :badair:
Εχει γινει...σκατα!
Εχω να την δω πολυ καιρο αλλα στο ιδιο μαγαζι την ειχα πετυχει και πριν 2 χρονια!!!

Vice Squad

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες για τα 2 ρουμανάκια (Χριστίνα-Ελένη) από Κωνσταντινουπόλεως 206 έχουμε κανένα νέο? Τις έχετε δει πουθενά? Ευχαριστώ

Χριστινα απογευμα δουλευει κανονικα.Την Ελενη δεν την εχω δει προσφατα.

Επιβεβαιωνω για Αντζελλα Βιργ Μπενακη 31 απογευματινη βαρδια

συναγωνιστες μηπως γνωριζει κανεις που βρισκεται η Βικυ,ελληνιδα(μαλλον) μιλφ,με καλο βυζακι,γεματουλα,που ηταν στην ρεμουνδου διπλα απο την ντενιζα???
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Βεργας 6α πρωι μερικες φορες και απογευμα

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παλικαρια το πιο ωραιο μωρο η Ντοριν ξεορυμε που δουλευει?Ηταν ξανθια γερμανιδα :knockinb:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ψάχνω δύο κοπέλες που δούλευαν μόνες τους (ανεξάρτητες) αλλά έχουν χαθεί (είχα παρατήσει και εγώ το σπορ του αγοραίου έρωτα για ένα διάστημα. Εμπλεξα με γκόμενα ο  :jerking: και είπα να σταματήσω να  :knockinb: δεξιά και αριστερά. Αλλά αποδείχθηκε πως έκανα :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Η πρώτη περίπτωση είναι η Σοφία. Εμενε Καλλιθέα, κοντούλα, μαλλί λίγο πιο μακρύ από το καρέ (μελαχροινή, αν και σε κάποια φάση είχε κάνει ανταύγες) δεχόταν στον χώρο της (είχε αλλάξει δύο σπίτια στην περιοχή. Το ένα ήταν κοντά στα γραφεία γνωστής αθλητικής εφημερίδας στην Καλλιθέα και το άλλο σε ένα δρομάκι κοντά στην τράπεζα Μιλένιουμ στην Συγγρού) αλλά και εκτός. Είχε και ένα παπάκι με το οποίο κυκλοφορούσε, ενώ σε κάποιους συστηνόταν και ως Σούλα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου στείλει pm. Τα παλιά της τηλέφωνα που έχω (τέσσερα!!!!) δεν ισχύουν.

Την 2η περίπτωση που ψάχνω δεν θυμάμαι όνομα. Αδύνατη, γύρω στο 1.75, σπαστό μαλί, μικρό στήθος. Ηταν δασκάλα χορού, δούλευε και αυτή ανεξάρτητη και πριν κανά-δύο χρόνια έμενε στην Συγγρού (από την πλευρά της Νέας Σμύρνης) κοντά σε ένα κινέζικο εστιατόριο.

Οποιος φίλος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom